borikgs Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Zdravím všechny přítomné Asi před měsícem jsem koupil octavii 1,8t 110kw a zdá se mi že auto netáhne jak má předtím jsem měl volvo s80 103kw a mělo větší zátach nemám to sčím porovnat nikdy jsem nejel v jiné octavii stímto motorem.Ale hlavní otázka je jestli při normálním protůrování na neutrál jde slyšek pískání turba protože at poslouchám jak poslouchám nesliším nic jen občas odvouknutí ventilu turba.Bojím se totiž že je zadřený turbo máte někdo nějakou skušenost??Díky za odpovědi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Jsem sice laik, ale jestli se nepletu, tak turbo na neutrál nezabírá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 turbo se točí furt, takže se pleteš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 turbo se točí furt, takže se pleteš aha, tak sorry :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fly Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 No nevim, na proslapnuti plynu turbo mo slyset nebude pres rykot motoru.. Jinak zatah zkus na 3. stupen, od cca 2000ot bya mel byt znatelny zatah.. (moje okta na 2" a prudky seslapnuti plynu stehuje obsah prihradky pod sedacky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borikgs Odesláno Únor 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 No nevim, na proslapnuti plynu turbo mo slyset nebude pres rykot motoru.. Jinak zatah zkus na 3. stupen, od cca 2000ot bya mel byt znatelny zatah.. (moje okta na 2" a prudky seslapnuti plynu stehuje obsah prihradky pod sedacky) :lool: já mám sice automat tak to při sešlápnutí plynu prostě podřadí ale od spoda to téměř netáhne až při vyšších otáčkách.Ale zdá se že to turbo nejde moc slyšet i když je motor v tahu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mvong Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Zdravím všechny přítomné ;) Asi před měsícem jsem koupil octavii 1,8t 110kw a zdá se mi že auto netáhne jak má předtím jsem měl volvo s80 103kw a mělo větší zátach nemám to sčím porovnat nikdy jsem nejel v jiné octavii stímto motorem.Ale hlavní otázka je jestli při normálním protůrování na neutrál jde slyšek pískání turba protože at poslouchám jak poslouchám nesliším nic jen občas odvouknutí ventilu turba.Bojím se totiž že je zadřený turbo máte někdo nějakou skušenost??Díky za odpovědi :lool: toto turbo sa točí stále, aj na volnobehu. ked stojíš na mieste tak musíš počuť jeho jemné pískanie, keď pridáš tak chvílu počuješ jeho piskot, ale potom ti ho prehluší hluk motora. za jazdy ho je počuť keď pridáš tak približne 2500 ot. inak na jeho začiatok výkonu je od cca 1800 ot. najviac ho je počuť asi pri klesané otáčok :-D skús lahnút pod auto a pozri či nie je turbo moc obtečené od oleja :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borikgs Odesláno Únor 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 toto turbo sa točí stále, aj na volnobehu. ked stojíš na mieste tak musíš počuť jeho jemné pískanie, keď pridáš tak chvílu počuješ jeho piskot, ale potom ti ho prehluší hluk motora. za jazdy ho je počuť keď pridáš tak približne 2500 ot. inak na jeho začiatok výkonu je od cca 1800 ot. najviac ho je počuť asi pri klesané otáčok :-Dskús lahnút pod auto a pozri či nie je turbo moc obtečené od oleja :-/ Tak podle toho co jsi napsal to vypadá že je to turbo asi zadřené :lool: zítra se kouknu jestli to není potečený,ale každopádnš jsem to turbo ještě neslyšel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fubunek Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 zdravim, chtel jsem se zeptat jestli je nejaky rozdil mezi turbem s octavii RS a obycejnou octavii 1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 zdar není to extrém ale 110kw tlačí 0,6-0,7bar od 1750ot/min od 2000ot už tahá slušně a RS kolem 0,8bar :D stačí?Taky teprve sbírám rozumy,tak musíme doufat že někdo podá více info.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 17, 2012 Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 tak já mám 110kW přečipovanou na RS (132kW) a jak to turbo teď tlačí víc, tak je krásně slyšet pískot, předtím v sérii to tak znatelný nebylo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 Tak pokud vím, tak se ty motory nelisi jen v turbu. Ale samozrejme, na RS se davaly silnejsi turba. Pokud teda jsem slysel spravne :D tlaci 0,8-0,9, po chipu samozrejme vice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanys Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Zdar chlapi, Odchází mi turbo (auto pořád jede jak má, ale turbo hlasitě píská/hučí) a našel jsem tenhle repas http://turbodmychadla.eu/turbo/turbo-skoda/turbodmychadlo-turba-turbodmychadla-škoda-octavia/turbodmychadlo-turbo-skoda-octavia-i-1-8-t-rs-132-kw-53039880035-06a145704b ... akorát nepíšou na typ motoru AUQ, bude sedět bez problému? Kamarádovi dělalo ten stejný zvuk a po čase odešlo kousek u Prahy, tomu bych právě chtěl předejít, aby se nesyplo někde 300 km od domova :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fox360 Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Zdravim, taky bych potreboval radu kde a za rozumnej peniz sehnat turbo na RS. Vyplati se ten repas nebo ne? Nevi nekdo kde v okoli Plzne se specializuji na turba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanys Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Ja vzal ten repas z meho prispevku vyse. Zatim je bez problemu. Kamarad ma repas pul roku a taky slape. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fox360 Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Ja zatim dal turbo z AGU 110kw. Ale asi taky dojde na ten repas. Radsi bych ale nasetril na franken turbo kit z HPP. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 (upraveno) tak mě turbo dává pomalu zbohem takže co teď, koupit repasované, nebo dát opravit, případně koupit použité? co doporučujete? a ještě se chci zeptat když mám rok 2003 a motor ARX tak je turbo stejné jako na RSu? Upraveno Červen 6, 2012 uživatelem Dexter 1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Červen 8, 2012 Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 tak mě turbo dává pomalu zbohem takže co teď, koupit repasované, nebo dát opravit, případně koupit použité? co doporučujete? a ještě se chci zeptat když mám rok 2003 a motor ARX tak je turbo stejné jako na RSu? tuším že RS má jinou přírubu na vstupu z výfuku (širší), ale nejsem si jistý .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Červen 8, 2012 Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 aha, já jsem zas někde slyšel že od nějakého roku, tuším 2001 jsou všechny turba stejný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fox360 Odesláno Červen 8, 2012 Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 Turba se daj bezproblemu prohodit. Ja do svy RS r.v.2001 musel dat docasne turbo z AGU 110kw r.v.2000 , proste jenom vymena kus za kus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Ahoj, koukám že turba u 1.8T odcházejí jako na běžícím páse. I mě to už potkalo (viz můj příspěvěk o bílém kouři z výfuku). Začíná to čmoudit bíle a z motoru se ztrácí olej, ale nerekl bych ze je hlucne. V kabine slyset není, jen když stáhnu okénko tak je slyšet hvízdání. Ale hlavně se chci zeptat jestli má někdo další zkušenosti s repasovanýma turbama. Jak fungujou vám co máte repasované. A ještě jeden dotaz co se stane když na 1.8T ARX dám turbo z RS ? zlepší se tím něco nebo jen zkrátím životnost motoru ? Dík za rady .. Karel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.