CvencA Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Ty máš na 2.0 TDI 103kW kód motoru BSS? Bo co to je za kód? Koukni se na vyražený písmeno na tý hlavě, viz. výše... a hned budeš vědět. Ale toto byl problém jen motorů BKD, protože mají 16 ventilů. BSS má jen 8 ventilů, tzn. že je v palici jen jedna vačka, tzn. dost materiálu okolo, tak to bude v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 BSS jsou motory pro passat a superb 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Jj, však psal, že koupil jedničkovýho supa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Makaveli662 Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Děkuji moc za odpověď,teď jsem přijel domů,jel jsem cca 150 km/h (samozřejmě motor ohřátý) a z ničeho nic mi začla blikat kontrolka žhavení a auto ztratilo výkon,zastavil jsem,nechal klapat,vypnul motor,znovu nastartoval a auto jelo opět normálně,čím by to prosím mohlo být?jsem celkem zoufalý :( Ano,je to na Superbovi,2.0 TDI 103 KW kod motoru BSS,asi to bude tím filtrem,že je ucpaný a pro to ta kontrolka že ? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Blikací kontrolka žhavení může symbolizovat více závad. To vypadá, jako by ti to spadlo do nouzáku, vypnutím klíčku se to pak resetuje. Ale nevím, jestli u této závady u supa bliká žhavení. U octy ne. To spíš zjistíš tedy na fóru v sekci se supama. To by chtělo hodit na vag. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Makaveli662 Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Právě jsem googlil a par majitelům se to u tohohle motoru stalo taky,jak začala blikat kontrolka zhaveni šlo o tu kapalinu do filtru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 Na VAG ale na 95% překročen nebo nedostatecny plnící tlak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Makaveli662 Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 Na VAG ale na 95% překročen nebo nedostatecny plnící tlak. Myslíš v té kapalině ?dnes ráno jsem nastartoval a stejně jako včera po vypnutí a zapnutí motoru kontrolka nebliká a jede to normálně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 daj to v prvom rade na diagnostiku..takto to budú samé dohady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Makaveli662 Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 Jo,to je pravda,jen by mě zajímalo,jak to Ol@f myslel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 plnici tlak turba zadna kapalina filtru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Makaveli662 Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 plnici tlak turba zadna kapalina filtru Promiň.že se tak ptám,jsem úplný lajk.myslíš že tedy turbo je k.o ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 zajed na diag pac blikani zhaveni je sdruzena kontrolka a muze to byt neco jine, turbo nemusi byt v haji staci treba vycistit regulaci naklapeni lopatek, nebo to byl ojedinely incident. Rozhodne bych jezdil dal a zkusil zajet do servisu nebo k nekomu kdo ma VAG aby vytahl z diagnostiky co se opravdu stalo. Jak overit ze to muze byt problem regulace je najit prudkej kopec pekne v kopci tomu nalozit na 3 rychlostni stupen jestli se to zopakuje nebo ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Makaveli662 Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 Ok,moc děkuji,vážím si tvých rad,takže říkáš naložit tomu do kopce na trojku a jestli to znovu přestane jet,tak to bude tím turbem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 rikam, jezdi, jezdi rozumne a zajed na diag 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Makaveli662 Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 OK,dnes tam zajedu,tak pak písnu,co zjistili,moc ti děkuji,super forum! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Prosinec 6, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 Plnicim tlakem myslel plnici tlak turbodmychadla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Makaveli662 Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Zdravím, tak dnes jsem přijel ze servisu,diag. ukázala jedinou chybu-Snímač plnícího tlaku-G31,překročena regulační mez... Takže Ol@f měl pravdu,mám s tím přijet ve čtvrtek,že to mechanik projde a koukne,jestli nějaká hadice netěsní nebo jeslti to bude to čidlo,co si o tom myslíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 hadice to muze byt ale to by to udelo od te doby znova, takze bude treba vycistit naklapeni lopatek turbodmychadla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Makaveli662 Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Jo,od té doby se mi to nestalo a táhne to krásně...nemáš ponětí,kolik si za to řeknou v autorizáku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 pokud jsou sikovni 3 - 5 T otazka jestli ti to ale vubec nabidnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Makaveli662 Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Ok,moc díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Tak tak, taky se ti může stát, že tě budou tlačit do novýho turba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Coz je v pripade autorizaku ta nejpravdepodobnejsi varianta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Makaveli662 Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 A nevíte o někom v okolí Hradce Králové,kdo turba čistí případně? co ten servis ATU?nikdy jsem tam nebyl,máte zkušenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Já ne, jsem z daleka. Zkus to ve vlákně regionů, Hradecký kraj, jestli kluci tam nebudou vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 (upraveno) Turbopower Holice Dával sem tam čistit turbo akorát z motoru 2.5 tdi,ale je to tak 2 roky už. Upraveno Prosinec 8, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 No a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Makaveli662 Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Turbopower Holice Dával sem tam čistit turbo akorát z motoru 2.5 tdi,ale je to tak 2 roky už. Co si za to kluci z Holic řekli?jinak díky za typ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 sem snad google nebo co ? :D http://www.turbopower.cz/oprava-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.