CvencA Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 :D Marekoogleczek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Makaveli662 Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 sem snad google nebo co ? :D http://www.turbopower.cz/oprava-/ hehe,promiň :),nemyslel jsem to tak....tak dnes v autorizáku,mechanik znovu projel vag,nic už tam nebylo,ješté aby jo,od té doby se mi to nestalo,turbo táhne stejně dobře jako před tím...přeměřoval tlaky v něm či co a také bez problému....tak že prý sporadická chyba...tak doufám,že se nebude opakovat při předjíždení.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 Jó, při předjíždění to je peklo. Nebezpečný a ještě je člověk za blba, že se musí zařadit zpět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 musis proste udelat OFF a ON a dokoncit predjeti :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Prosinec 12, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2014 Jasně, ale je to furt nějaká časová prodleva, na kterou není vždy čas, když člověk předjíždí a ještě riskuje to, že to hodí hned zase znovu. Mě to dělalo, tak šlo turbo ven, dal jsem nový a je klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.