vittorio Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Jak asi vetsina vi, tak scout uz neni, jeho posledni praci bylo ochranit pani prezidentovou pri nehode, cili uz se tady nic noveho neobjevi. hledame noveho scouta Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Gratuluji k povýšení :) Ať slouží k spokojenosti a těším se na foto Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 congrat... a pudes dolu jak bratr nebo naopak vice nahooru? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 gratulace a zejtra koukej nasázet foto OI už je pryč? Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 No konečně nám nebudeš dělat ostudu Jinak velká gratulace :) ;) Už aby tady byly fotky, ať ti to můžeme pořádně pochválit Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 a určitě nahoru!!!!!! uvidíš jak se ti bude líbit,že můžeš parkovat o obrubník, nikde nebudeš škrtat:-))) at slouží Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Gratulace k nové presidentské limuzíně Bude se nějak upravovat? Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Gratulace, jakou výbavu budeš dodělávat? Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 stoupne ti to taky do hlavy jako některým? :) ale jinak gratulace Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 no ty kraso a uz tu mame pomale celou rodinku. Jestli je to ambientka tak Rolba muze pomale zkoupit vse co je bezne k sehnani pac na 05 bude haaaafo prace Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Taktéž gratulace a těším se na foto :P Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 (upraveno) Mno, zase jako obrovskou vyhru to nevidim... Polepsil sis o 2 roky, kilometru taky nema nejmin. Myslel jsem, ze chces neco novejsiho a malo km, co jsem pochopil z tech inzeratu. :P Ale jinak samozrejme gratuluji k novemu autu. Hlavne at slouzi bez problemu a udela svoji praci na 100%, aby si byl spokojeny. :D Treba se dockas poharku s timhle kocarem, kdyz nedokazali ocenit svetr. :( Upraveno Březen 4, 2011 uživatelem houmik Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 No aspon budeme mit hmatatelny dukaz kam jdou clenske poplatky... :P :D A tady je krasny priklad, ze jsou mooooc male. :( Koupil MR 05... ze se nestydite... zvednul by jsem je na 10-ti nasobek at nas Vitto muze krasne reprezentovat... ALE TED VAZNE...gratulace k new auti at slouzi .. tesim se na fotos... Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Blahopřeju pane president :( Každý ať má co se mu líbí Mě jsi nevadil jako president s O I a tak mi nebudeš vadit ani jako president s O II Scout :D Ať už má MR jakýkoli, nebo počet najetých km ... je to to, co jsi chtěl, tak to máš Taky jsem zvědav na fotky ;) Ať vydrží ještě dýl, než co máš v plánu ;) :P Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Gratulace k novýmu vozu... :D :P Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Viktore, přijmi gratulaci a šup sem s fotkama. Už je totiž zítra :P Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Takovej klid tady byl, když jsi byl v OI, no co se dá dělat :D Mno, zase jako obrovskou vyhru to nevidim... Polepsil sis o 2 roky, kilometru taky nema nejmin. Myslel jsem, ze chces neco novejsiho a malo km, co jsem pochopil z tech inzeratu. :P Já bych to s tím nadšením taky nepřeháněl, no bude záležet odkud to předseda koupil... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 koupil jsme to od soukromnika kterej s tim tech 180 najezdil a samej autorizak, mam i faktury a projety u kamarada v servisu skodovackym, o vsem mi rekl a vse jsem videl, nikde nic nezakrejval a pod. solidni pan, docela sem cumel ze takovy lidi existujou jeste kazdopadne muj cil byl 4x4, chtej jsem scout a min najeto, ovsem jaksi financni situaci se u me malicko zmenila tak jsem to prehodnotil a rozhodl se moc neinvestovat po prodeji OI a proste si to dodelat s garnym a rolbou.. vzhledem k tomu ze je to 4x4 tak na zem nepujdu uz, potrebuju projet tady u nas az nasnezi a potrebuju se s tim dostat na jested v zime na chalupu..low and slow odzvonilo, bude ze me paprda - TOTALNE PREHODNOCENO :D edit Vitto :D hodlam to predelat cely na scouta, dneska sem si privezl predni naraznicek a uz vypisuju co vsechno je potreba sehnat :P fotku mam v mobilu zatim co sem posilal bratrovi, musim vzit zrcadlo a jit to nafotit, sviti nam tu na vesnici krasne slunicko ;) scouty proste vyjdou o kilo vic nez normalni 4x4 a kdyz sem si to spocital tak do 50ti se vejdu a scouta z toho budu mit taky :D takze sem za to dal 215 a bylo :( jak sem rikal, barak vyhral a nechtel jsem si kvuli auta zase pucovat, staci mi hypoteka.. jinak OI je predzamluvena Burekovym kamaradem, pristi tyden by mohla jit z domu...tezky louceni se svetrem, tu sem si piplal dost i ja sam v garazi ;) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Jj, loučení to bude určitě těžký, jsme na autech pomalu víc závislí než na ženských. Ta úvaha s tou 4x4, plus srovnání se Scoutem dávají smysl, takže proč ne, jsem zvědavý jak se Ti to vše podaří. Scouty se mi líbí, tak budu držet palce. Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Gratulace pane prezident :P Doufám, že na fotkách bude nablýskaný kočár, když nás taky necháš celej den čekat na fotky - chápu že se od něj nemůžeš odtrhnout :D :( Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Kdyby den, už je to druhý a stále nic :P Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 ved vcera pisal ze ma plnu nadrz tak hadaj co asi robi :) ! Takze uz aj prezident zradil sekciu OI? Katastrofa co sa to deje :) ! Ved vy sa este raz vratite, ked vam dopne ze OI je najlepsia :) Ale kazdopadne gratulujem k novemu vozitku a zelam vela stastnych km :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 joudove :) v pozadi nove sidlo OC :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 jaj tam bude prace proc 95% 4x4 ma dobouchany prahy ??? Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Gratulace k autí :) , vypadá na ten kilometrový proběh zachovale, ale ty prahy jsou zajímavý, asi okopaný od bot :) Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 hmm, to vypadá jako úplně první OII 4x4, kdy se nedělala ve výbavě Elegance, kolik pak byla cenovka? :) Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Tak jsou z nás prahový bratři... :) Pěkný vozítko, jsem zvědavej jak jí poladíš... :) Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 .... no práce tam teda bude dost, ale základ na "scoutí" přestavbu je to slušnej :) Já mám taky podobnej tuning prahu, ale menšího rozsahu :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 tak tie prahy nevyzerajú najlepšie, snáď to pôjde v pohode opraviť, gratulujem konečne aj šéf má novšiu generáciu Octavie :) a pekná farba hmm, to vypadá jako úplně první OII 4x4, kdy se nedělala ve výbavě Elegance, kolik pak byla cenovka? :) písal, že 215 Elegance 4x4 má lišty ako v Elegance? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky