marekczek Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Tak hlavně ať nejsou žádné následky. Plechy to sice sou, ale auto se koupí jiné i když se ztrátou. Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Ty jo.. trošku kaša hadr to musela ta pani jet rychle.. hlavně ať je žena v pořadku :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Tamta pani jela krokem ale misa jela cca 70 a tesne pred ni ji tam vjela Odkaz ke komentáři
bmp Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Bydlím asi 2km od téhle křižovatky, ráno jsem jel okolo, ale už tam byla jen odtahovka :( Auta je škoda, ale hlavně, ať jsou všichni v pořádku Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 tak tak plechy sa spravia.. teda teraz už nespravia :) ale bude snáď O3 v Scoute ;) ak nie minimálne O2FL :) a hlavne že je Miša ok :) snáď aj tá pani bude v pohode... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Tfujtajksl, hlavně ať i následující dny vse vypadá dobře a Míša se zotavi co nejdříve. Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Škoda auta, musela to být pecka. Každopádně jak už bylo napsáno několikrát, hlavní je zdraví, plechy vem čert.. Držím palce. Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Nastve to ale hlavne ze je Míša v poradku a ty s ni zitra koukej zustat doma nema cenu se handrkovat pres celou prahu ke mne na oslavu at je pekne doma v klidu ;) Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Fotky masakr.... s Ivet prejeme Misi at je brzo v poradku a bez nasledku. Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 tyjo nic peknyho.. aspon ze to dopadlo takhle celkem dobre... pani v poradku... auta skoda Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Mrazi z toho, pevne zdravi Mise a hlavne nervy, at si z toho neodnese nejake trauma! Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Drzim palce,preji hlavne zdravi pani presidentove i druhe dame,to je nejdulezitejsi... Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Jak uz tu vsichni psali, cert vem auto. Hlavne, ze posadka je v poradku, o nic jinyho nejde;-). Aut je mraky, zdravi jen jedno;-) Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Taky se připojuji ke všem ostatním. Ať to dobře dopadne co se týká zdravotního stavu všech zúčastněných. Je to sice hobby nás všech, ale to zdraví je nejdůležitější Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 ouuu, z fotek mrazí, ale hlavně at jsou všichni účastníci nehody v pořádku Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Ojoj.. Taktéž držím palce, auto vem čert.. Zdraví máme jen jedno.. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Diky diky ;) Uz ji to prichazi k sobe a poboliva celej clovek, tak snad to bude brzy OK Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 tak pfuj pfuj ať jí to brzy přejde a bude zas plná elánu a energie ;) Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Prajem skore zotavenie.Musel to byt poriadny sok pre pani prezidentovu.uff fotky des.Drzim palce nech je vsetko v poriadku.:-) Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Nezbyva nez poprat to samy, nasere to strasne, ale zdravi je prednejsi nez cokoliv jinyho! Auto asi dopadlo hur nez vypada co :( Mas Vitto fotku i toho druhyho? To asi nedopadlo moc hezky... Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Viktore, teď jsem si to přečetl a mrazí mě v zádech. Mám něco podobného za sebou. Přeju Míše ať je brzo úplně v pořádku a oklepe se z toho. A tobě přeju aby jsi brzo scoutíka nahradil. Držím palce. Pepíno Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 No teď mně sem navedlo jiné vlákno a čumím jak puk Přeju ať je co nejméně problémů a ztrát. Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Ty jo Viktore přijdu po dlouhé době do sekce O2 a zjistím toto. Auta je hrozně velká škoda ale hlavně, že tvá paní je v pořádku a ať se brzy dostane z těch omlacenin ;-) držím palce ať je se.co nejdříve z toho dostane a nemá žádné následky z této nehody a nebojí se za volant usednout :-) Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 No ........ hlavne zdravi at je v poradku !!! Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Člověk je chvíli pryč a bez netu a tady se dějou takovýhle věci. Odpoledne jsem mluvil se Šternym a nestačil jsem se divit. Takže presidentově drahé polovině přeji brzké úplné uzdravení a hlavně ať nemá dlouhodobé následky. Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 No nic příjemného, tak ať se tvoje paní dá brzy dokupy. Autu můžeš(te) poděkovat, svoji práci odvedlo na jedničku, i když to byla jeho poslední práce. Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 +1, ať je slečna brzy ok! Na auto sr*t, od toho je, aby vozilo a když je třeba, tak ochránilo. Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 a já ten den ráno, když jsem jel do práce a slyšel v radiu že je tam zase bouračka, tak povídám, kdo zase nedal přednost někomu od Prahy, ještě že jezdím o silnici níže no a ono to Myška se scoutem - tak ať je holčina i paní co nejdříve v pohodě a hned za volant, nečekat na nic, potom by už to šlo hůře, to je stará známá věc když vidím ty fotky, tak se klepu jako ratlík a že to tam znám, to musela být jeba jako kráva, ono je tam 70, ale málokdo ji tam od Prahy jede, kolikrát tam i ta cedule chybí, opravdu těch nehod je tam strašně moc podle mě je to tím, že auto, které jede od Měšic a chce přejet kolmo do Báště či odbočit na hlavní zůstane stát na stopce tak, že řidič nižší postavy (většinou ženy) nevidí vlevo přes svodidla světla přijíždějícího vozu, no a pokud je vůz v barvách jako scout el presidentos, tak ho prostě přehlídnou o to víc, jelikož ta barva s tím asfaltem celkem splývá a hned je zaděláno na malér Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 (upraveno) Ahoj Viktore, upřimnou soustrast ..... jak už tu někdo psal, poslední práce tvého scoutíka bylo zachránit život a to se podařilo, teď bude Míšu sice bolet celej člověk, tyhle oraženiny jsou protivný, ale hlavně, že je celá a bez fyzických následků, teď ještě, aby ta druhá osoba byla o.k., protože to bude mít Míša před očima.... ale to už bude i na tobě a přeji, aby jste to zvládli. Tohle jsou přesně ty chvíle, kdy si člověk uvědomuje a je rád, že si koupil dražší škodovku či koncern a ne něco jiného francouzského nebo korejského, tím nechci jejich auta hanět, ale osobně mám u VW koncernu prostě větší jistotu. Držte se. PS: máš SZ Upraveno Červen 1, 2014 uživatelem jar_da Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 michalka je v pohode, vypada to dobre, jak jsem psal, zaplat panbuh, ze jsem se tehdy nekoikrat nenastval a nekoupil neco za 50 aby nemusela jezdit scoutem... za to, ze to scout takhle zvladnul je rozhodnuto, zase chceme scouta a hotovo. sice ted zrusim veskery jiny aktivity a bude se setrit az za usima, ale nechci kupovat neco, jen protoze je to potreba, kdyby se nahodou stalo neco dalsiho ... diky za prani vsem ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky