marros11 Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Ahoj, mam radio Stream, prvni verzi, ktera nepodporuje jeste MP3. V loketni operce mi trci jack. Jenze kdyz knemu pripojim MP3 prehravac, nic se nedeje. Zkousel jsem i 3x zmacknout tlacitko CD ale to mi prepina mezi CD a CDC. Podporuje tohle radio vubec externi MP3 prehravac? Nebo nevite kcemu je ten kablik? Neb kde je chyba ze to nehraje? Dekuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kais Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Nedavno se mi stalo, ze mi pri jizde z niceho nic prasklo ve vsech repracich a radio dal svitilo, jen nesel zvuk. Vypinal, zapinal jsem radio a nic. Zastavil jsem a po vypnuti motoru, zamceni auta a znovu odemceni a nastartovani bylo vse v poradku. Radio ted bez problemu hraje, ale zda se mi, ze ho musim mit na vetsi hlasitost nez drive. Bezny poslech byl na 6tku a ted je treba na 9tku. Setkal se s tim nekdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabra Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 mame ve firme tri OII z roku 2005 a jednu z 2006 a na stream jsme dostali i "svolavacku" ze servisu - prehravali tam firmware nebo co s tim delali ti nepovim. ale postupne jako by ta radia odesla a po jejich zasahu to slo vse zase ok i bez praskani v repro a vypinani. to rupnuti bylo proste z niceho nic najednou za jizdy, spise takova "mala rana". rozdilnou hlasitost si neuvedomuji servis za to nic nechtel. tak jestli je to tohle a pomuze ti to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Uvazuji ze vyhodim radio STREAM a mam dotaz. Budou mi pipat zadni senzory bez radia STREAM?? Ptal jsem se davno Cosbyho a rikal ze ne?? Tak jak to teda je? Budou PIPAT nebo ne?? Dik za jakoukoliv odpoved... PS: chci jine radio protoze mne STREAM dost s..e.. O II MR 08 STREAM S MP3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 Repracky jsou samostatne tak nevim ale jestli si byl Cosby jist, co misto nej ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 Koukam nekdo to pesunul ... Asi nejakou Alpinu nebo urcite neco kvalitnejsiho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas34 Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 Ahoj, mám Melody, taky bez MP3 a maká normálka. Připojím, přepnu na AUX a hraje. Jestli nemáš spíš potíže s MP3 formátem . Ahoj, mam radio Stream, prvni verzi, ktera nepodporuje jeste MP3. V loketni operce mi trci jack. Jenze kdyz knemu pripojim MP3 prehravac, nic se nedeje. Zkousel jsem i 3x zmacknout tlacitko CD ale to mi prepina mezi CD a CDC. Podporuje tohle radio vubec externi MP3 prehravac? Nebo nevite kcemu je ten kablik? Neb kde je chyba ze to nehraje? Dekuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Ahoj, mam radio Stream, prvni verzi, ktera nepodporuje jeste MP3. V loketni operce mi trci jack. Jenze kdyz knemu pripojim MP3 prehravac, nic se nedeje. Zkousel jsem i 3x zmacknout tlacitko CD ale to mi prepina mezi CD a CDC. Podporuje tohle radio vubec externi MP3 prehravac? Nebo nevite kcemu je ten kablik? Neb kde je chyba ze to nehraje? Dekuji. Zdravim radio Stream prvni generace aux nepodporuje... mam ho taky a zjistoval jsem to primo u vyrobce.... Jedine co muzes udelat aby ti jelo AUX vymenit radio za novejsi generaci nebo za Melody.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chadwick Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Prosím o radu. Můžu tohle použít http://www.stualarm.cz/produkt/55usbvw009-...most/aux-vstup/ ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 jj jedem mam doma uz nepouzivam na cene bysme se mohli dohodnout kdybys chtel neco usetrit je v zaruce od prodejce do 6.2010 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Uvazuji ze vyhodim radio STREAM a mam dotaz. Budou mi pipat zadni senzory bez radia STREAM?? Ptal jsem se davno Cosbyho a rikal ze ne?? Tak jak to teda je? Budou PIPAT nebo ne?? Dik za jakoukoliv odpoved...PS: chci jine radio protoze mne STREAM dost s..e.. :D O II MR 08 STREAM S MP3 Columbus by se Ti nelíbil? Mne přijde peckovej... K tomu modul na aktivaci obrazu za jízdy a pohoda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hutch Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 A jak to přepínáte na AUX? Já sem tam hodil mobil s mp3, a zaboha sem to nespustil, aby to hrálo....(jako teda v mobilu to hrálo ;) ) koukal sem, v menu, že AUX port mám přeplej na ON a radio mi mp3 z CD normálně přehrává....poraďta zoufalci, jak to přepnu na ten AUX.... děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Co zkusit návod k obsluze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hutch Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Dobrej nápad, tak sem s ním nemám nový auto a návod sem k němu nedostal.....koukal sem, že ho někdo nabízí v inzerátu, ale tak kupovat si návod kvuli tomuhle se mit teda nechce.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 mas to mit, stahovat a cist snad uz zvladnes :D http://www.skoda-auto.cz/cze/service/docum...es/octavia.aspx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hutch Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Zkusim to :D díky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest vvendyss Odesláno Prosinec 24, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2009 ahoj,mam takovej dotazek,mam v OII stream a nejde mi vyndat cd,nemate s tim nekdo zkusenost??v autosalonu mi rekli ze si s tim poradi,ale predchozi majitel tam s tim uz byl a zrovna to slo tak nedelali nic.pak jeste zda stream podporuje AUX a jeste jestli ma vystup na subwoofer,dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dutch Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 ahoj,mam takovej dotazek,mam v OII stream a nejde mi vyndat cd,nemate s tim nekdo zkusenost??v autosalonu mi rekli ze si s tim poradi,ale predchozi majitel tam s tim uz byl a zrovna to slo tak nedelali nic.pak jeste zda stream podporuje AUX a jeste jestli ma vystup na subwoofer,dekuji Mam Stream a podporuje AUX,mam ho v laktovej opierke-pouzivam ho na pripojenie Notebooku na audio k pozeraniu filmou ked som na sluzobke-pecka! o pripojke na subwoofer neviem. ale naco? moja Octavia po facelifte ma bass jak svina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr07 Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Můžeš mi,prosím poradit,jak a čím ten notebook připojuješ?Typ kabelu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 na každé straně 3,5mm jack.. jednoduchý kabel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.h Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Mam radio Stream, prvni verzi. Vim že se to tu řešilo že nefunguje AUX vstup. Nešlo by to nějak zapojit na místo vstupu pro CD měnič ?.......viz obrázek. Kablík jsem si vyrobil i se štekrem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 TOHLE BUDE FUNGOVAT.. http://cgi.ebay.co.uk/VW-EOS-Golf-Passat-P...=item518d5b7697 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 určitě to najdeš i na stualarm.cz tady: http://www.stualarm.cz/produkt/55vvgx004-a...m-radia-vw-new/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.h Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 určitě to najdeš i na stualarm.cz Slušná práce, to je ono. Dík :D PS: už jsemto našel i tady...AUX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Smiegel Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Kluci potřeboval bych poradit,jak zjistím pin Streamu co jsem měl v autě. Prodal jsem ho a teď mě kupec uhání o pin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 nalepenej v navodu k radiu, ale v nejakej okamzik to prestali delat. Pak jsou tu clubovi servismani co ho dokazou vycist nebo borec zajede do skodovky a radio mu zprovozni za 200 Kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 at si veme techničák a radio a zajede do škodovky.. někde to dělali i zadarmo.. jak komu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Smiegel Odesláno Květen 10, 2010 Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 Díky kluci tak to udělám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 mám asi uplně stupidní dotaz, ale jaké formáty přehrává Stream 1.generace bez podpory MP3 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 28, 2010 Sdílet Odesláno Červen 28, 2010 Sinius: že by Audio CD? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.