Guest Hory99 Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Nedavno se mi stalo, ze mi pri jizde z niceho nic prasklo ve vsech repracich a radio dal svitilo, jen nesel zvuk. Vypinal, zapinal jsem radio a nic. Zastavil jsem a po vypnuti motoru, zamceni auta a znovu odemceni a nastartovani bylo vse v poradku. Radio ted bez problemu hraje, ale zda se mi, ze ho musim mit na vetsi hlasitost nez drive. Bezny poslech byl na 6tku a ted je treba na 9tku. Setkal se s tim nekdo? Měl jsem to samé, stalo se mi to přesně ten den co jsem O2 koupil a byl jsem z toho celej spocenej. Každopádně jsem šel systematicky 1/ Vyp/zap rádio - bez efektu 2/ Zamknout auto, nechat cca 5 minut a potom zase odemknout - bez efektu 3/ zoufale jsem už vlezl do pojistek (u motoru) a vyndal zandal pojistky (zkontroloval zda doléhají) poté zkusil a světe div se... Rádio běželo a už nepraskalo. 0 Quote Link to comment
mysak44 Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 mám toto rádio a chci se zeptat, když nahraji mp3 na dvd, dokáže mi to přečíst z tohoto media, nebo to zvládá jen disky cd. 0 Quote Link to comment
maros Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Mam Stream (MP3), je to normalni ze kdyz prepinam stanice na radiu,ze to celkem dlouho trva nez zacne hrat dalsi ? Tez se mi zda ze signal je trosku slabsi,ale to asi bude antenou. 0 Quote Link to comment
gsfpetr Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Zdravím, chci se zeptat mám originál rádio STREAM MP3 a chtěl bych si dokoupit tento kabel od škodovky Můj odkaz má s tím někdo zkušenosti?? A potom se chci zeptat dá se k tomuto rádiu připojit zesilovač? Má to nějaké cinch vstupy? 6ádné fotky zezadu jsem nenašel a zbytečně rozebírat se mi to taky nechce... Díky 0 Quote Link to comment
j0ska Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 To je kabel do MDI. Se Streamem rozhodně nepůjde. 0 Quote Link to comment
gsfpetr Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Díky, už jsem rozhodnutý pro nové autoradio... Pokud vím tak budu muset koupit rámeček na 1DIN a přechod na ISO konektor. Budu potřebovat ještě něco? Třeba to nové rádio nakódovat? atd... 0 Quote Link to comment
KEDARBOBRY Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Ahoj, potřebuji vyměnit staré (poškozené) STREAM za novější STREAM MP3 a mám dotazy: 1) jak se rádio demontuje ? Nechci nic poškodit, nevidím nikde žádné šroubky nebo něco podobného. (návod, postup ?) 2) u toho novějšího typu s MP3 lze nějak připojit AUX nebo USB ? (mám Octu 2005 a v loketní opěrce nic nemám...) Prostě bych rád hrál písničky z flashky nebo z mobilu. Jestli to jde, co přesně k tomu potřebuji ? Díky moc Radek něco jsem už našel tady : http://www.octaviaclub.cz/clanky/navod-dodelani-aux-pro-stream-mp3-v-octavii-2-345.html Dá se někde ten kablík koupit ? Když jej nechci vyrábět ? 0 Quote Link to comment
Seda Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product&prod=269&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II(A5) 0 Quote Link to comment
KEDARBOBRY Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product&prod=269&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II(A5) jj, díky, to je celá sada .... :-) 0 Quote Link to comment
vakles Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product&prod=269&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II(A5) pojde to aj na stream bez MP3? 0 Quote Link to comment
Honza9007 Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Kdyby někdo sháněl rádio, tak se ozvěte ;) Pro členy zdejšího sdružení je poštovné v ČR v ceně http://elektro.bazos.cz/inzerat/21900550/Autoradio-SKODA-Stream-MP3.php 0 Quote Link to comment
Tomáš77 Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Hojte všichni. Mám v Octavii II radio Stream bez mp3. Myslíte si,že by tam šlo napojit nějak tohle : http://www.flajzar.cz/mp3-a-mp4-moduly-1/jednoduchy-mp3-prehravac-do-panelu.htm aby to šlapalo. Děkuji za odpovědi. 0 Quote Link to comment
matop Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 ake radio sa da pouzit do OCT2 2004 namiesto stream? pasuje tam hocijake od skodovky ? trebars columbus alebo nexus ?? 0 Quote Link to comment
matop Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 a vies mi povedat v akom poradi su od najslabsieho po najlepsie lebo nemoze mto najst. nech nevyberam hned ktore nepoznam :) 0 Quote Link to comment
fastfive Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Dobrý den pánové , Potřebují radu mám octavku II r.v 06 radio stream první generace bez Mp3. Koupil jsem si k tomu USB /aux adaptér od výrobce stualarm.cz Všude na internetu i prodávající me upozorňoval ze to na 100 % pojede ze se nemám čeho bát. Je tady návod jak pro de....la vše jednoduše popsáno ale prostě mi to nejede. Vše zapojim jak mám i kostru pripojim i skladby přejmenují na CD01 aby se to chovalo jako CD měnič ale prostě nic. Předtím ani ta dioda nesvitila ale jak jsem zapojil kostru tak svítí. Jediné co je tak někdy mi to přehraje písničku z mobilu ale pak se to stejně sekne. Nemáte s tím nějakou zkušenost ? Ani servisak co mi to prodával si nevěděl rady a po telefonu mi neuměl poradit. Jsem kousek od Opavy a jestli to bude někde v okolí třeba i Ostrava tak dojedu dík. 0 Quote Link to comment
mysak44 Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 (edited) Mám v octavii radio stream mp3, ale poslední dobou mi začaly špatně hrát stanice, hrozně to šumí. Když jsem na silném signálu tak některé stanice hrají chvíli čistě (občas je stejně v pozadí slyšet jakoby šum), ale jinak je to příšerné. Když hraji z cd nebo aux, tak je přehrávání čisté. Nevíte čím by to bylo. Děkuji Editace: Problém vyřešen. Vyndal jsem pojistku od tažného, které mi nedávno v servise montovali. Asi špatně namontováno. Edited September 5, 2013 by mysak44 0 Quote Link to comment
romas Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Kdyby měl někdo zájem mám k prodeji Stream s MP3 Montoval jsem Columbus tak mi zbylo 0 Quote Link to comment
kawalera Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Potřebuji poradit.Kde vyměnit stream za navi columbus a jak na to?? 0 Quote Link to comment
spicik Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Dobrý den škodováci, mám takový problém. Než Vám ho řeknu poprosil bych o trošku soudnosti, protože za 1. jsem tu nový na tomto fóru a nevím zdali píšu do správného oddělení. za 2. je mi 19 a koupil jsem si OII a chtěl bych si ji trošku poupravit. No a nyní k problému. Chci si koupit 2DIN radio, je to z asie, má ho kamarád a hraje dobře. odkza zde: http://www.autodily-kaan.cz/autoprislusenstvi/product.php?id_product=13236 Problém je, že když jsem psal zdali pasuje do OII napsali mi, že ano, ale musím si koupit rámeček s čímž jsem počítal, ale s čím jsem nepočítal a ani nevím o co pořádně jde tak mi napsal že budu potřebovat CAN-BUS adaptér (převodník) ovšem nevím, který. Poslal mi odkaz na jejich převodníky a nevím, který koupit nebo jestli ho musím vůbec kupovat. Nabídka přes jeho stránky zde: http://www.autodily-kaan.cz/autoprislusenstvi/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_query=CAN-Bus&submit_search=Hledat Mám v autě radio STREAM. potřebuju vůbec ten převodník a pokud ano, prosím který. Děkuji za rady a kdyby to šlo prosím bez urážek. Spěchám na to protože když něco chci musím to mít hned! :D Však asi to znáte. Předem děkuji za odpověď a za ty nejrychlejší děkuji trojnásob! 0 Quote Link to comment
maros Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Tak at ti ho kamos puci na vyzkouseni,ne ? Nejlevnejsi varianta a vis na cem jsi. 0 Quote Link to comment
spicik Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Tak at ti ho kamos puci na vyzkouseni,ne ? Nejlevnejsi varianta a vis na cem jsi. No on má OI a dělal mu to prý nějakej autoelektrikář kam já to dávat nechci protože si myslím, že bych to měl zvládnout sám :( 0 Quote Link to comment
maros Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 Zkus juknout tady http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=20992 0 Quote Link to comment
Golfino Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Čaute mám radio stream only cd. A chtěl bych si koupit stream na mp3. Jak zjistim kod k mojemu radiu? Koupil jsem oktu a radio už v ní bylo. Když odpojím bateii nikdy to žádný kod nechtělo. Znamená to že tam není žádný kod? Můžu radio tedy normálně prodat tady na foru? Díky za odpověď 0 Quote Link to comment
Rolbař Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 kód zjistíš přes škodovku, pokud je tam z výroby nebo ti ho někdo vyčte přímo z rádia nechce ho to, jelikož si ho auto pamatuje 0 Quote Link to comment
motorpower Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 V novém autě bude rádio kód vyžadovat. Dělám za 500,- , Škoda zadarmo až 600,-, jak kde. 0 Quote Link to comment
Golfino Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 kód zjistíš přes škodovku, pokud je tam z výroby nebo ti ho někdo vyčte přímo z rádia nechce ho to, jelikož si ho auto pamatuje Jak se to dá vyčíst z radia? Mám svůj vag. Kde to přesně hledat? 0 Quote Link to comment
Recommended Posts