Konny Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 tak pokud máš obyč. žárovky, tak o nic nejde, musíš to prostě vyzkoušet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Muzu se optat koli kpriblize stoji origo svetla z LaK??? Mam moznost mit par za 2tisice...ale vbc nevim kolik se cena pohybuje... ( sou uz jete..) diky za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 mam tucha ze ve skodovce cca 7 tis. za jednu lampu. na cc autodilech sem ji myslim videl za 4, ale jistej si tim nejsem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 lampa blinkr a jeste si dej pozor aby to byly opravdu svetla z LaK a ne jenom predface s cirym sklem... na SH foru sem jednoho takovyho hajzlika vyhmatl... po dotazu na tu parabolu inzerat stahl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 ty jo ..tak to za tu dvojku za obe lampy by byl asi dobrej kup... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Sou to origo Hella LK .. dnes mi to ukazal nahodne nejaky chlapek..mel to v aute.. dalo se mu veri.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
schwaro Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Keby mal niekto zaujem o LaK svetla tak su za super peniaz prave tu: http://www.obautodily.cz/s_oct_predni_svet...ent_leve-503032 1.490,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 tak propojeni dalek a potkavacek vic jak rok a zarovka porad puvodni a na parabole se to zatim taky neprojevilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 12, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 A nevíš kde se má co propojit? Možná bych to taky vyzkoušel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 12, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 ¨mno. vim ze byl oddelany kryt na slouku rizeni a ze tam jsou propojeny draty u packy. musi to byt propojene tak nejak, ze kdyz je to prepe na dalkove, tak se rozsviti i potkavacky, ale naopak ne. pac kdyz bliknu "svetelnou houkackou", tak sviti jenom dalkovy. ale urcite by to slo najit nekde v nejakym tematu o predelani obyc svetel na xeny, pac tam se to musi taky takto propojit. nebo napsat vasovi ktery drat se kterym propojil. ale se svitivosti jsem maximalne spokojeny a i kdyby se to na parabolach za par let projevilo, tak pri cenach DEPO LaK bych casem koupil novy. ale po vice jak roce jsem zadne opotrebeni nezaznamenal. podle me se to ani nijak vypalovat nebude, pac na dalkovy jezdi clovek vetsinou mimo mesto, takze rychleji a lampa se stiha ochlazovat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 ja to delal (no teda mechanik ;) ) na moji octe pred par dni. Vytahnul ovladac svetel, oddelal plast kteri je pred levym kolenem ridice (takze ten podvolantovej s prehradkama), tam nasel jeste jeden drat zrejmne od dalkovych svetel, pak drat ktery vede od ovladace svetel propojil s timto. To je vse co jsem stihl videt :( urcite to nezkoustejte takto jak jsem to popsal protoze jsem si uplne jisty ze jsem kazdej krok tohoto postupu nezapamatval :P ale byla to otazka 10minut a 10euro a ja jsem spokojenej. Ted jeste nasetrit a namontovat HID do dalkovych (stejne je nepouzivam jak my jede auto do protismeru takze u nich kaslu na zaslepeni ridicu :D ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 to ja jsem to mel tak za 5 a 100 kc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rizo Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 no od soboty ich mám na svojej od depa teraz sú na rade smerovky tie orgi sa k tomu vôbec nehodia mal som na výber noname za 17 a hella za 23 ečka objednal som helly sú z plastu a nechcem aby my do roka zožltli ako tie na číny na felde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.