Přejít na obsah

L&K cira optika predface Octa

Guest houmik

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...
  • o rok později...

¨mno. vim ze byl oddelany kryt na slouku rizeni a ze tam jsou propojeny draty u packy. musi to byt propojene tak nejak, ze kdyz je to prepe na dalkove, tak se rozsviti i potkavacky, ale naopak ne. pac kdyz bliknu "svetelnou houkackou", tak sviti jenom dalkovy. ale urcite by to slo najit nekde v nejakym tematu o predelani obyc svetel na xeny, pac tam se to musi taky takto propojit. nebo napsat vasovi ktery drat se kterym propojil.

ale se svitivosti jsem maximalne spokojeny a i kdyby se to na parabolach za par let projevilo, tak pri cenach DEPO LaK bych casem koupil novy. ale po vice jak roce jsem zadne opotrebeni nezaznamenal. podle me se to ani nijak vypalovat nebude, pac na dalkovy jezdi clovek vetsinou mimo mesto, takze rychleji a lampa se stiha ochlazovat....

Odkaz ke komentáři

ja to delal (no teda mechanik ;) ) na moji octe pred par dni. Vytahnul ovladac svetel, oddelal plast kteri je pred levym kolenem ridice (takze ten podvolantovej s prehradkama), tam nasel jeste jeden drat zrejmne od dalkovych svetel, pak drat ktery vede od ovladace svetel propojil s timto. To je vse co jsem stihl videt :( urcite to nezkoustejte takto jak jsem to popsal protoze jsem si uplne jisty ze jsem kazdej krok tohoto postupu nezapamatval :P

ale byla to otazka 10minut a 10euro a ja jsem spokojenej. Ted jeste nasetrit a namontovat HID do dalkovych (stejne je nepouzivam jak my jede auto do protismeru takze u nich kaslu na zaslepeni ridicu :D ).

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...