tommasAHC Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Zdravím mistři, poraďte. Mám vytažený pístek ze zadního třmenu a nejsem si úplně jistý, jak ho tam dostat nenásilně zpět. Vlastně jde hlavně o tu šroubovici ruční brzdy. Ven šel jako po másle, horší to je teď zpátky a nechci to nějak "doj*bat" Thanks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Musíš ho zatlačovat a zaroveň i pootáčet je na to takoví spešl přípravek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 No tak to by mě zajímalo jak ten prevít vypadá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Já použil klíč na kotouče na flexu (ty kolíčky sedí do těch drážek). Točil a zárověň tlačil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Ten prevít vypadá takto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 chlapci chcem sa opytat ked sa tie strmene rozoberu, po naslednom poskladani funguju spravne ale sa po rozbrati musi menit vlacek aj s tou gumenou obimkou... viem ze na starych skodovkach sa to menilo dost casto... zaujimalo by ci ci vobec dostat kupine nejaku taku opravnu sadu na octavku diki moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 chlapci chcem sa opytat ked sa tie strmene rozoberu, po naslednom poskladani funguju spravne ale sa po rozbrati musi menit vlacek aj s tou gumenou obimkou... viem ze na starych skodovkach sa to menilo dost casto... zaujimalo by ci ci vobec dostat kupine nejaku taku opravnu sadu na octavku diki moc tušim,že ty gumový těsnění se dají koupit,nejspíš je to celá sada gumiček na váleček i na štelovací šrouby... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.