Přejít na obsah

Biela O²

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Dnes som konečne vymenil olej aj so vzduchovým filtrom pri 246 940km :o Po 3 rokoch (?) som hádam konečne aj vyriešil svietiacu kontrolku šoférovho bagu :wallbash: Vymenil som konektor zo sedačky za novší typ,keďže výmena opačného konektora pred rokom nepomohla...Na fotke je aj pekne vidieť rozdiel medzi starým(vľavo) a novším typom (vpravo).

Pri zhodenom kryte motora som si všimol,že hadica na turbo nejako nesedí,tak som ju zasunul viac do plastovej hadice... Potom som išiel ku kamarátovi a čo čert nechcel,tak auto začalo štrajkovať - pri zošliapnutom plynovom pedáli začalo sekať,raz pridalo,potom zase ubralo,tak som stíšil rádio a už bolo len počuť unikajúci vzduch...Tak som teda zastavil vo vedľajšej dedine a snažil som sa vrátiť "opravenú" hadicu na pôvodné miesto. Nejako to ale nešlo,kedže som k tomu potreboval plochý šróbovák,tak som sa zastavil u kamarátky nech mi ho požičia a spokojne som pokračoval ďalej :pivo:

Jop a anténa už je nejaký týždeň na mieste :) Musím povedať,že príjem signálu rádia sa podľa columba zlepšil tak o 50% :palec:

post-6306-0-24677900-1450037493_thumb.jpg

post-6306-0-87268300-1450037512_thumb.jpg

post-6306-0-46025300-1450037548_thumb.jpg

post-6306-0-90889100-1450037569_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Konečne som vymenil spínač na prevodovke pre cúvacie svetlá,pretože neorigo taliansky spôsoboval blikanie,respektíve pri zaradenej spátečke raz zapol a potom zase vypol svetlá podľa toho,či bola spojka v zábere alebo nie :) Teraz je tam origo a nerobí našťastie žiadne problémy B)

Dnes som si urobil radosť a mám zadné plato v plnej výbave :loool: Obsahuje sieťku na spodnej strane a ešte aj originálnu slnečnú roletku :lool: Plato s originálnou roletkou som ešte naživo nevidel v žiadnej OII :rolleyes: Keďže mi ale chýbajú originálne držiaky na strop,tak som roletku jednoduchým spôsobom z plata vybral a ostali v plate po nej len držiaky... Páči sa mi,ako jednoducho sa to dá vybrať z plata :) Proste simly clever :palec:

A keď je už tá zima,tak sa trochu hrám so sedačkami :ph34r::ph34r:

post-6306-0-30863900-1450725698_thumb.jpg

post-6306-0-86881800-1450725710_thumb.jpg

post-6306-0-84289500-1450725767_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dnes som si urobil radosť a mám zadné plato v plnej výbave :loool: Obsahuje sieťku na spodnej strane a ešte aj originálnu slnečnú roletku :lool: Plato s originálnou roletkou som ešte naživo nevidel v žiadnej OII :rolleyes: Keďže mi ale chýbajú originálne držiaky na strop,tak som roletku jednoduchým spôsobom z plata vybral a ostali v plate po nej len držiaky... Páči sa mi,ako jednoducho sa to dá vybrať z plata :) Proste simly clever :palec:

Kecáš, já ji tam například mám také. A moje auto jsi viděl. :jelen:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...