Kyselinka Odesláno Prosinec 4, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2015 Tie ledky su este v mode? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 4, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2015 8,5 ampery je docela dost, nevim prumer dratu, na to jsem se nikdy nesoustredil, ale pokud by tam byl 1mm2 tak tomu odpovida MAX 10 amper ... a 8,5 je velmi velmi na hranici ... ja bych se osobne toho hodne bal ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2015 Keď nikto z pánov nemal problém s 80W,pochybujem že bude problém s tými 100W :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 4, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2015 uvidis, mozna ze vse bude OK, nerikam ze ne :) ... 80 ma zase o bezmala 2 ampery mene ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2015 Myslím,že s tým nebude problém :) Keby ich dávam do denného svietenia,tak pouvažujem nad tým čo si napísal a premyslím si,či ich tam dám. Ale keďže pôjdu len do cúvacích svetiel,kde nesvietia dlhšie ako 30 sekúnd,tak sa toho zase až tak nebojím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 4, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2015 (upraveno) Ale 100W je furt 100W... Upraveno Prosinec 4, 2015 uživatelem Hydraulik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Prosinec 4, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2015 Nevadi, jedny zadne svetla na lift mame v zasobe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2015 Keby len jedny Tuším tu mám v izbe ešte tie s originál tmavým plastom vo vnútri Céčka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 4, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2015 Este si ich nepredal??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2015 Keby áno,peniaze sú už u majiteľa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 A nie je to náhodou tak že u LED-ky je to svetelný výkon celej žiarovky? takže to s príkonom, ktorý je na klasickej žiarovke nemá nič spoločné.. keď tak to môžme skúsiť odmerať.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 Presne toto isté si myslím aj ja Lubo :) Najlepšie by bolo,keby to fakt odmeriame.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2015 Dnes som konečne vymenil olej aj so vzduchovým filtrom pri 246 940km :o Po 3 rokoch (?) som hádam konečne aj vyriešil svietiacu kontrolku šoférovho bagu Vymenil som konektor zo sedačky za novší typ,keďže výmena opačného konektora pred rokom nepomohla...Na fotke je aj pekne vidieť rozdiel medzi starým(vľavo) a novším typom (vpravo).Pri zhodenom kryte motora som si všimol,že hadica na turbo nejako nesedí,tak som ju zasunul viac do plastovej hadice... Potom som išiel ku kamarátovi a čo čert nechcel,tak auto začalo štrajkovať - pri zošliapnutom plynovom pedáli začalo sekať,raz pridalo,potom zase ubralo,tak som stíšil rádio a už bolo len počuť unikajúci vzduch...Tak som teda zastavil vo vedľajšej dedine a snažil som sa vrátiť "opravenú" hadicu na pôvodné miesto. Nejako to ale nešlo,kedže som k tomu potreboval plochý šróbovák,tak som sa zastavil u kamarátky nech mi ho požičia a spokojne som pokračoval ďalej Jop a anténa už je nejaký týždeň na mieste :) Musím povedať,že príjem signálu rádia sa podľa columba zlepšil tak o 50% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Prosinec 13, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2015 skrutkovač vole a k tej anténe, dával si druhú? alebo gps? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2015 Myslel som na skrutkovač,ale reku je to pre mňa šróbovák a hotovo :jelen: Anténa je táto :) Zapojil som ale len kábel na rádio,GPS ani GSM určite zapájať nebudem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Prosinec 13, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2015 gsm chápem, ale prečo nie gps? :) a máš teraz jednu anténu či dve? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2015 GPS pod palubkou chytá signál vynikajúco,tak nebudem dávať zbytočné peniaze na kábel a rozoberať polovicu introšu :)2 antény... Aj predtým tam boli 2,ale s touto plutvičkovskou je ten signál fakt lepší :) To isté písali aj chalani,ktorí túto anténu dávali na O1 B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 13, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2015 vidis to, gsm svod mam, jsem ti to mohl prodat za polovic, pokud mas takovou GSM jednotku na externi antenu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Prosinec 13, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2015 Takú jednotku mám ja ale nemám takú anténu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 13, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2015 dokup antenu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2015 Mám takú jednotku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 14, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 Tak kvôli dvom káblom sa to už oplatí rozoberať :P :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 Jedine ak by boli tie káble za vynikajúcu cenu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 14, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 Keby som si pamatal co som dal za novy kabel za antenu... Tusim 7m za 6 eur? :D Ci to je moc lacno? :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Prosinec 14, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 blázniš? on je študent čo sa vozí po Európe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 Tak tak,vozí sa = nezarába Nebudem dávať peniaze na niečo,čo aj doteraz veľmi dobre funguje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2015 Konečne som vymenil spínač na prevodovke pre cúvacie svetlá,pretože neorigo taliansky spôsoboval blikanie,respektíve pri zaradenej spátečke raz zapol a potom zase vypol svetlá podľa toho,či bola spojka v zábere alebo nie :) Teraz je tam origo a nerobí našťastie žiadne problémy B) Dnes som si urobil radosť a mám zadné plato v plnej výbave Obsahuje sieťku na spodnej strane a ešte aj originálnu slnečnú roletku :lool: Plato s originálnou roletkou som ešte naživo nevidel v žiadnej OII Keďže mi ale chýbajú originálne držiaky na strop,tak som roletku jednoduchým spôsobom z plata vybral a ostali v plate po nej len držiaky... Páči sa mi,ako jednoducho sa to dá vybrať z plata :) Proste simly clever A keď je už tá zima,tak sa trochu hrám so sedačkami 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Prosinec 21, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2015 To by tie sedačky museli byť z kyslíkovej octy, však? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Prosinec 21, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2015 Dnes som si urobil radosť a mám zadné plato v plnej výbave Obsahuje sieťku na spodnej strane a ešte aj originálnu slnečnú roletku :lool: Plato s originálnou roletkou som ešte naživo nevidel v žiadnej OII Keďže mi ale chýbajú originálne držiaky na strop,tak som roletku jednoduchým spôsobom z plata vybral a ostali v plate po nej len držiaky... Páči sa mi,ako jednoducho sa to dá vybrať z plata :) Proste simly clever Kecáš, já ji tam například mám také. A moje auto jsi viděl. :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2015 Tak to som teda ticho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.