Přejít na obsah

Biela O²

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Už to mám nejaký ten deň prešité,ale fotky dávam až teraz :rolleyes: .Celková dĺžka práce cca. 5 hodín :) . Celkom ma to bavilo robiť,nikde som sa neponáhľal a podľa toho to aj tak vyzerá.Čakal som,že to bude vyzerať oveľa horšie :D .Ešte by som zopár pák prešil :lool: .

post-6306-0-83298100-1357248100_thumb.jpg

post-6306-0-15232100-1357248149_thumb.jpg

post-6306-0-01199900-1357248280_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Tento víkend som vymenil zadné tlmiče,na jar mi ešte zostáva vymeniť predné (ĽP je takmer po 200 000 km úplne KO) a takisto aj chladiacu kvapalinu,ktorá má na to už nárok :rolleyes: . Moja najnižšia spotreba podľa PC bola 4,0l s tým,že sa snažím čo najviac vyvarovať podtáčaniu,menší poznatok,mám hlavne problém s brzdením :wallbash: .

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Môže mi niekto vysvetliť ako je možné,aby mala prevodovka na motore BLS oveľa dlhšie prevody? Je to kvôli DPF filtru? Keď som včera šoféroval Leona s týmto motorom,tak som nechápal,že čo je tam za prevodovku.Na našej radím 5° pri 80 km/h a tam keď som nechcel podtáčať motor,tak som musel ísť aspoň 100 km/h aby som tam dal 5°.Myslel som si,že na 1.9TDI 77 kW sa dávali rovnaké prevodovky.Spotrebu som mal tiež o dosť vyššiu cca. o pol litra ako na O II :rolleyes: .

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...