Juraj Straka Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Zdravim chlapci! je tu niekto z vas kto ma LED ziarovky na osvetlenie SPZ? najprv som si mysel ze tam su sulfitky a ze kupim sulfitku, ktora ma vo vnutri ledky, ale ked som to ozobral zistil som ze tam su ziarovky s paticou tusim T10 a ze taketo led ziarovky by tam nemali vyznam, pretoze svetlo, ktore prechadza tou plastovou rozptylovacou krytkou dodava vlastne spodna strana ziarovky, cize ledka by tam nemala vyznam, pretoze by svietila rovno do plastu ale SPZ by nesvetlila.... nema to niekto z vas nejako mudro vyriesene? dakujem za napady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Ahoj, samozřejmě že je nás tu hodně co máme ledky v podsvícení SPZ, jinak já jsem dal tyto ledky z odkazu (obr. č. 6) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=136 a výsledek je takový, viz, foto :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Duben 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 no tak svieti to krasne:) takze si pouzil obr. 6 iked aj obr.9 by mohol byt ale na tej 6ke je ich viac... takze zvolim tie... a nevies mi povedat ci sa da vybrat aj farba ako to ma svietit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Určitě vyber ty z obr. 6 (těch modulů je tam víc) a myslím, že barvu si můžeš taky vybrat (napiš soukromou zprávu zadavateli inzerátu, tj. superfatty a on ti řekne víc, já jsem zvolil standartní bílou barvu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 Jsou tam ty samy ledky, jako patri treba do parkovacek. Bila je nejlepsi, krasne osviti zadek auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 taky mám LED osvětlení SPZ - je to pecka, hlavně ty žárovky svítí a nepraskají jako origoš... jen na STK se na to nedívali zrovna s nadšením :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 Já reději před STK měním led za obyč. žárovky, prostě jistota je jistota... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 taky je chci dát ,ale nemohu sehnat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 http://www.led-tech.cz/led-zarovky-do-auta...3-chip-smd.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sokol Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 Já tam mam tyhle a naprostá spokojenost http://www.e-xenony.cz/led-diody/led-autozarovka-12v-s-patici-t10--1led-1w-superradio 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koprda Odesláno Listopad 13, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2011 mám tyto http://www.obautodil...leni_spz-704006 a no problem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Listopad 14, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2011 Mám taky od člena Superfatty http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=136 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban75 Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 "krasne" se na tyto led kouka treba v kolone na D1 Takhle v 01:30 kdyz uz hodku poskakuji na zminene dalnici za clovekem co toto ma to bych mu to nejradsi rozkop :-) ale hezky to je no ..... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 (upraveno) Mohl bys to zkusit, ale abys pak neskoncil jako ty rozkopany ledky. :D Nehlede na to, ze bys v dnesni dobe musel rozkopat kazdy novy auto, protoze ty maji LED osvetleni SPZ uz z vyroby. ;) Navic ty 5-modulovy ledky nejsou nijak zvlast silny. Upraveno Listopad 18, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban75 Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Mohl bys to zkusit, ale abys pak neskoncil jako ty rozkopany ledky. :D Nehlede na to, ze bys v dnesni dobe musel rozkopat kazdy novy auto, protoze ty maji LED osvetleni SPZ uz z vyroby. ;) Navic ty 5-modulovy ledky nejsou nijak zvlast silny. No tak jasne ze se nejdriv kouknu copak to sedi za volantem :-) Ale urco ledky jsou na novych ale je to k tomu i prizbusobene To co obcas vidam a nemyslim jen octavky je silenost ktera nejen bije do oci ale je i oslnuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Listopad 21, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 většina se snaží aby SPZ byla co nejmíň vidět a oni si tam cpou 5ti modulové ledky aby to co nejvíc pralo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Nevíte o nějakých ledkách do zadních světel místo klasických dvouvláknovek?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Zkus napsat Sternymu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Je to tedy "mimo mísu LEDu", ale já mám nad zadní SPZ a v předních parkovačkách klasickou žárovku "NARVA ŽÁROVKA 12V/5W celosklo modrá". Svítí to krásně bílo-modře a světla je tak akorát. Nevidím důvod (stejně jako někteří zde nademnou) šajnovat na SPZku. Decentní osvětlení je lepší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 (upraveno) At si tam da kazdy kdo chce, obrazku je na netu dost. :) Upraveno Listopad 28, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Listopad 29, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 Já je tam teď dával taky a teda když na to koukám v noci, nepřijde mi to nějak obzvlášť přesvícený :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Prosinec 27, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 Tak jsem chtěl taky vyměnit osvětlení SPZ za LEDky - dostal jsem totiž sadu darem od kolegy z práce. No tak jsem je vzal do kapsy, vzal sadu nářadí, přijdu k autu, vezmu křížák abych vyšrouboval šroubky co drží tu průhlednou krytku světýlka a ejhle všechny ty šrouby byly totálně rozežraný, takže se mi ty křížový hlavy rozdrolily a nevim jak to teď vyndat :lool: - jako hlavy tam zůstaly, ale není v nich tvar pro šroubovák a když je vezmu kleštěma tak se taky asi rozpadnou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Prosinec 27, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 radek: mas liftback alebo combi? neviem ako u combi, ale u liftbacku ide pohodlne zhodit tapacir kufrovych dveri a ziarovky bez odretych prstov vymenit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Prosinec 27, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 Combíka - taky jsem přemýšlel sundat ten vnitřní tapec, nějak vyndat (předpokládám vyšroubovat) lištu co je na těch kufrovejch dveřích a nějak to vypreparovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 27, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 Radek20VT: určitě to vyměň vnitřkem, nevím jak je to řešený u combi, ale taky by neměl být problém shodit ten tapec, pak je výměna žárovek úplně na pohodu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bluefrog Odesláno Prosinec 28, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2011 Combíka - taky jsem přemýšlel sundat ten vnitřní tapec, nějak vyndat (předpokládám vyšroubovat) lištu co je na těch kufrovejch dveřích a nějak to vypreparovat... Podivej se na http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/jak-sundat-tapecu-patych-dveri 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerdy Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 Hele takový dotaz. V čem je problém když občas ty svi... problikávají? Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 problém je v nekvalitních diodách, chce je koupit u prověřeného prodejce (např. superfatty) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
igxko Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 hosi prosim kolko tam tych 5tico lediek ide?2?diiiky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Pokud myslíš ledky z 5ti moduly http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=136 (obr. č. 6), tak potřebuješ 2 ks a kdyby jsi je chtěl dát i do předních světel místo obrysovek, tak vem 4 ks, uvidíš že budeš velmi spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.