jar_da Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 (upraveno) na to struhadlo jedině Clay: http://detailing-obchod.cz/clay.html na okna je lepší Swiss Wax než DoDo Bohužel jsem hledal ve zprávách, už ji nemám, posílal jsem Ol@fovi před Vánoci komplet seznam výrobků, tak mu zkus napsat, jestli ji nebude někde mít. Upraveno Únor 25, 2012 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 No tak umejt, stříknou odstraňovačem asfaltu, téru, znovu umejt a pak požít clay s lubrikantem. a bude to jak dětská prdelka... Leštěnkou už jen doladíš škrábance (scratchX 2.0 od Meguiars) potom ta další leštěnka už asi není tak třeba, ale pro ten přírodní vosk je to lepší a potom vosk ve vrstvách. Strávíš na tom den, ale výsledek je bomba:) Kuba na prvním odkazu Ti poradí i nějakou sadu, když uděláš objednávku, máš zadarmo poštovný a je fakt slušnej, vyjde vtříc poradí co a jak... Postupy, co potřebuješ na co, hadry, čím sušit. Je to borec... jar_da : POkud máš ozkoušeno tak určitě, já jen doporučuju co funguje mně. Swiss Vax jsem zatím neřešil moc, až na kůži a alcantaru v interiéru a tam je to bomba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 (upraveno) jj, mám vyzkoušeno, jinak já vybírám tady, je tu lepší výběr, včetně všeho ostatního jako jsou utěrky, rukavice ... http://www.detailingshop.cz/ info tady: http://www.detailingclub.cz/ P.S. pokud chceš ušetřit, tak kupuj v Anglii Upraveno Únor 25, 2012 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Info spíš detailing.cz :) Je tam toho víc a i víc "nezaujatých" lidí, kteří se vážou na jeden shop... Určitě výběr větší a lepší, ale rady se tam člověku moc nedostane.. Toť moje osobní zkušenost :) A jinak detailingworld.co.uk to je asi nejvíc co jde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 http://www.detailingshop.cz/protekce-vosky-a-sealanty/243-supernatural-wax-in-plastic-container-200ml.html http://www.theultimatefinish.co.uk/dodo-juice/supernatural-premium-wax-new-container.aspx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 JJ ten mám:) Je paráda to nanášet:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Clay od meguiarsu jsem pouzil ja a fakt brutalni zmena. Presne jak pises spodky dveri jak struhadlo a ted nadherne hladky ;) chce to zhned potom zavoskovat aby to vydezelo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Taky používám Meguiars Clay a velká spokojenost, i celkově s touto značkou autokosmetiky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Chtěl bych si nakoupit nějakou kosmetiku.. asi mi bude stačit šampon, clay, leštěnka, vosk? Co doporučíte? Koukal jsem, že autoglym má celkem pěkné ceny. Vasku pokud by jsi chtel autoglym tak bych ti to mohl obstarat mam tam slevy a vosk používam dodojuice a super tak pokud si neco od autoglymu vybereš pošli linky a ja ti to nacenim!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Vašku k té masce, určitě to sloupej, pak jen zmatnit 1000 a stříknout, drží to pak dobře. A loupat to chce tak, že zezadu tu hranku narušíš lámacím nožem (seškrábneš jí) a pak to sloupeš škrabkou co je na nálepky, dělal jsem takhle několik masek a je to supr metoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Tak hotovo. Nakonec jsem to odloupal nožem a zbytek dobrousil. Jestli to ted domrdá lakýra, tak si to obrousí sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Nemáte někdo vyfocený výfuk na RSu? Myslím kompletní vedení pod autem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Tohle jsem našel na netu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 No tohle už je aftermarket výfuk když tak vidim tu fotku to je takový hřích neudělat z toho 4x4. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 kdyby to byla 4kolka tak se muze jit lancer,subaru a podobne bodnout protoze by kazdej radsi koupil skodovku a ne predrazenyho japonce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 No to zase pozor.. furt by to byl haldex a ne stálá 4x4 s různými režimy nastavení. Furt bych bral radši lancera než S3. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Hele Vašku, když vidím tu fotky, vím, že jsi taky na hothatchclubu řešil výfuk? Už jsi něco vymyslel? Nechtěl jsi tenkrát jen větší downpipe a zbytek serie? Nebo tak něco? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Budu brát tohle. Není to čína a je to s katem. Udělá mi za 19ojro rovnou redukci na origo výfuk. Časem nějaký catback třeba od millteku. S poštou a redukcí to vyjde na 13tis. http://www.ebay.de/itm/Neu-3-76mm-2-0TFSI-Downpipe-Hosenrohr-Kat-200-V2A-GTI-Golf-V-A3-Seat-Skoda-/120865251070?pt=DE_Autoteile&hash=item1c24215efe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 To není tak hrozná cena, jsem zvědavej jestli ti to nebude házet chybu učinosti katu, nebo jak se jmenuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 jasny ze by to byl haldex ale treba u nas kopeckej ma treningovy scouty a tam maj udelany to zemaj tri rezimy nastaveni haldexu bud pouze predek nebo se haldex pripojuje a nebo stale 4x4 delali to prej v cesane takze myslim ze neni problem to udelat i u neceho jinyho ale neberu ti tvuj nazor na lancera ale ja bych si to nekoupil to radsi GIV R32 s VR6 a brutalnim zvukem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Vasekk: Lepšiu fotku v archíve som nenašiel, hádam ti to pomôže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 4x4 není zas takový problém z RSy udělat, měl sem takhle překopávat 125kW PPD Siemens, kde to bohužel nepodporovala RJ motoru, proto z toho sešlo, od 125kW CR TDI to jednotky podporují i TFSI, Byla by to pecka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Převodovka z S3, zadní náprava, kardan, jiná nádrž a asi nějaká kabeláž. Zadní tlumiče a péra stejné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 jiné ABS, převodovka není potřeba jiná, jen upravit, jiná poloosa, tlumení pod autem, úprava výfuku, vyříznout do kasle díru na 2. plavák. zádní péra jiná, jelikož by auto bylo jako když do něj naložíš 70kg. a co se týče rozborky, tak celá pohonná jednotka včetně nápra ven 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Tak na to srát :)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 ale kazdopadne kdybys mel bouranyho scouta tak by se to dalo provest ale jinak je to nesmysl ale jedna takova uz je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Ty blaaaho no pekne! Pak to vyfot jak to bude na aute a tvuj pocit z toho! Jsem zvedavej ale ta 4x4 by bala mazeeec v sedanu aj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 no pane hezky to ladis v ty velky bedne je predpokladam kat. a v ty mensi blueflame ? jen tak dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 (upraveno) ee v těch dvou bednách je jen cat-back.. downpipe s katem bude až za pár měsíců. Downpipe bude nakonec taky Blueflame s 200 komorovym katem. Upraveno Březen 8, 2012 uživatelem Vasekk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.