Přejít na obsah

Moje RSo TFSI Combi

Doporučené příspěvky

No tak umejt, stříknou odstraňovačem asfaltu, téru, znovu umejt a pak požít clay s lubrikantem. a bude to jak dětská prdelka... Leštěnkou už jen doladíš škrábance (scratchX 2.0 od Meguiars) potom ta další leštěnka už asi není tak třeba, ale pro ten přírodní vosk je to lepší a potom vosk ve vrstvách. Strávíš na tom den, ale výsledek je bomba:) Kuba na prvním odkazu Ti poradí i nějakou sadu, když uděláš objednávku, máš zadarmo poštovný a je fakt slušnej, vyjde vtříc poradí co a jak... Postupy, co potřebuješ na co, hadry, čím sušit. Je to borec...

jar_da : POkud máš ozkoušeno tak určitě, já jen doporučuju co funguje mně. Swiss Vax jsem zatím neřešil moc, až na kůži a alcantaru v interiéru a tam je to bomba

Odkaz ke komentáři

Chtěl bych si nakoupit nějakou kosmetiku.. asi mi bude stačit šampon, clay, leštěnka, vosk? Co doporučíte? Koukal jsem, že autoglym má celkem pěkné ceny.

Vasku pokud by jsi chtel autoglym tak bych ti to mohl obstarat mam tam slevy a vosk používam dodojuice a superpalec.gif

tak pokud si neco od autoglymu vybereš pošli linky a ja ti to nacenim!!!

Odkaz ke komentáři

jasny ze by to byl haldex ale treba u nas kopeckej ma treningovy scouty a tam maj udelany to zemaj tri rezimy nastaveni haldexu bud pouze predek nebo se haldex pripojuje a nebo stale 4x4 delali to prej v cesane takze myslim ze neni problem to udelat i u neceho jinyho ale neberu ti tvuj nazor na lancera ale ja bych si to nekoupil to radsi GIV R32 s VR6 a brutalnim zvukem :D

Odkaz ke komentáři

jiné ABS, převodovka není potřeba jiná, jen upravit, jiná poloosa, tlumení pod autem, úprava výfuku, vyříznout do kasle díru na 2. plavák. zádní péra jiná, jelikož by auto bylo jako když do něj naložíš 70kg.

a co se týče rozborky, tak celá pohonná jednotka včetně nápra ven

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...