jar_da Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 jj, ty jsou pěkný, dost origo kol dělá WSP jako repliky, sám mám od nich už dvoje a jsou kvalitní WSP_catalogo.pdf 0 Quote Link to comment
Kalic Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 mooc pekny!! origo/replika? 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted September 3, 2011 Author Share Posted September 3, 2011 Chlapi, to je len photoshop V noci som skusal ako by vyzerala so snizenim a 19" Rotormi... Viem, ze WSP uz vyraba repliky, ale asi budu ukrutne tazke, nie? Jar_da: ktore modely a v akom rozmere? 0 Quote Link to comment
jar_da Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 (edited) na C-maxe - ze sekce Ford, typ Max Mexico 6,5 x16 na Golfa - ze sekce VW, typ Riace 7,5x17 Edited September 3, 2011 by jar_da 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted September 3, 2011 Author Share Posted September 3, 2011 nahodou nevies hmotnost tych VW 17"? Moje 17" Skoda maju takmer 12 kg... 0 Quote Link to comment
jar_da Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 nahodou nevies hmotnost tych VW 17"? Moje 17" Skoda maju takmer 12 kg... vím, samotný disk má 9,5 kg 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted September 3, 2011 Author Share Posted September 3, 2011 tak to je dobre 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Jardo jak jsem rikal 2013 0 Quote Link to comment
jar_da Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 první jsem objednal tady: http://www.autokseft.cz/ druhé měli levnější tady: http://www.mzb.cz/, ale komunikace katastrofální, tak jsem objednávku zrušil a opět Autokšeft :D 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted September 5, 2011 Author Share Posted September 5, 2011 maju k tomu typove listy? 0 Quote Link to comment
jar_da Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 nemají, takže si musíš poradit jinak nebo se trefit do rozměrů 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted September 23, 2011 Author Share Posted September 23, 2011 Nejake napady, co urobit s darcekmi z parkoviska? Na predoslej Octavii som pouzil tu orginalnu lakovaciu tuzku, no vobec som s tym nebol spokojny, bolo to prilis vystuple a drsne...Najviac ma trapi ta lista na mojich dverach, tenke skrabance su az do polovice. Neda sa kupit hotova vo farbe? 0 Quote Link to comment
Dakie Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 lidi sou fakt bezohledný hovada :( lišta podle mě půjde koupit v barvě, otázka je, jestli není lepší koupit jí v přípravě pro lak a nechat láknout? nebo nechat láknout tuhle znova - obrousit, plnič, barva, lak.. ten důlek by měl jít vytáhnout - www.karosar.cz - jezdí i na slovensko ;) 0 Quote Link to comment
libor.kratas Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 tady neni co dodat viz Dakie jak psal radsi parkovat jak hovado pres 2 pruhy nebo nekde fakt bokem, jinak nevim jak na lidi pri parkovani 0 Quote Link to comment
Niki Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Ja by som dal obidve lišty dole/keď sú zohriate,tak pomaly sa to dá odlepiť/ na časť ktorá lepí môžeš použiť papier z nejakej samolepiacej tapety,aby sa lišty potom dali znovu prilepiť a obe prelakovať ,aby nebol rozdiel odtieňa. 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted September 23, 2011 Author Share Posted September 23, 2011 Najhorsie je, ze sa to nestalo niekde v Tescu, ale pred nasou bytovkou...Parkuje tam jedine auto takej modrej farby (ktora je na klucke a tej jamke na zaciatku dveri) - slusne som poprosil majitelku, nech nabuduce otvara pozornejsie dvere - a odvtedy mi preventivne nezdravi 0 Quote Link to comment
wrccko Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Tu zas majú výhodu tí čo majú ako na starej OII tie plastové lišty, tam mi tie škrabance nevadia. Toto by som montoval všade! Ako neobiť susedovi auto 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted September 23, 2011 Author Share Posted September 23, 2011 wow, tak to vidim po prvy raz 0 Quote Link to comment
Ladinek Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Tak to je bomba to chci a hned :-) Ahoj Lada 0 Quote Link to comment
Kalic Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 to chcu!! ale to bude znamenat koupit Forda?? 0 Quote Link to comment
jar_da Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Alespon si polepsis, :-)) 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 pochybuju ze to bude mit Focus RS 0 Quote Link to comment
Kalic Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 stačí ST kombi ;) 0 Quote Link to comment
jirka3 Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Tak mě by yla tahle vychytávka k prdu, jelikož když vystupuju, tak si dávám sakra pozor, abych to někomu nedrbnul. Ale silně bych to doporučil spousta lidem, co maj auto jako spotřební věc a nerozumí tomu, že někdo auto bere jako něco víc 0 Quote Link to comment
šulda Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Přesně jak píšeš, hlavně na parkovišti v práci 0 Quote Link to comment
160R Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Ono fakt záleží, kde všade človek autom chodí a kde parkuje - resp kto a ako parkuje vedľa Lišty vo farbe nekúpiš, existujú ako ND len buď klasické plastové čierne, alebo potom pripravené na lakovanie. No sú bez laku, musíš si ich nechať nalakovať. Pri odlepovaní treba poriadne nahriať, lepidlo pôjde dole ťažko... Ja by som to opravil tak, že by som kúpil opravný sprej. Zvyšok dverí olepil fóliou, nechal nezakryté len tie časti, ktoré sú poškodené. Trocha zdrsniť brúsnym papierom, očistiť a streknúť jemnú vrstvu niekoľkokrát za sebou. Nechať zaschnúť, na to šupnúť 2 vrstvy krycieho laku a je to. Bude to vyzerať určite lepšie, než oprava lakovou tužkou a zblízka to bude vidno len vtedy, keď sa k tomu zohneš. 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted September 27, 2011 Author Share Posted September 27, 2011 Vdaka za rady a postrehy. Mate niekto skusenosti s pevnym podvozkom BILSTEIN B12 Pro-Kit? 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted October 12, 2011 Author Share Posted October 12, 2011 Vie mi niekto poradit ako zmenit aktualnu rychlost auta (na displeji medzi budikmi) z mile/hod na km/hod? V navode k autu som to nenasiel...treba to nakodovat? 0 Quote Link to comment
Dakie Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 dlouze podržet šipku dolů nebo nahoru (to je jedno) a dostaneš se do menu.. najedeš na nastavení a tam by to mělo jít.. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts