Cjoctavian Posted June 17, 2011 Author Share Posted June 17, 2011 To je vec individualneho vkusu - a priorit...kazdopadne ja som s Benetom spokony - viem, ze mam funkcny, aerodynamicky testovany doplnok, ktory realne znizuje vztlak na prednej naprave - potvrdene aj meranim TUV Tymto sa lizatko od Maxtonu asi nemoze pochvalit 0 Quote Link to comment
Niki Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Cjo,ale veď nejazdíš indycar,či? Každopádne ako píšeš ,je to vec viacmenej vkusu,nakoľko účinnosť spojlerov v bežnej premávke je nulová 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted June 17, 2011 Author Share Posted June 17, 2011 ked uz nieco davam na auto, tak nech to funguje. Keby mi vtedy z Benetu odpisali, ze to nemaju testovane, tak si to nekupim...to myslim uplne vazne. 0 Quote Link to comment
160R Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Chalani, nevkladajte priamo fotky odkazmi na imageshack a podobné weby, rozmer fotky zväčša rozbije celú stránku a navyše tá fotka na tom serveri nebude donekonečna... Radšej to pridajte ako prílohu, tá sa uloží priamo na náš server. 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted June 18, 2011 Author Share Posted June 18, 2011 Nie zeby mi nejak zalezalo na konkretnej fotke o ktorej pises, ale to znizovanie kvality obrazkov nahravanim tu na forum je fakt prisilne (samozrejme chapem preco sa to robi...) 0 Quote Link to comment
Niki Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Igor ja viem a najprv som ju skúšal snáď 7X nahrať a bud sa po kliknutí nedala zväčšiť,alebo zostala čierna,tak som ju trochu zmenšil,aby nedeformovala stránku a hodil ju sem cez image 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted July 9, 2011 Author Share Posted July 9, 2011 mala zmena ;) 0 Quote Link to comment
krocan Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 ;) ještě by to chtělo detail...... dělal sis sám? 0 Quote Link to comment
chjetjov Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 jj tohle dvojce prospěje... je to normálně fólií? Jsem zvědavej jestli se ti taky začnou kroutit ty růžky dole ;)) 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted July 19, 2011 Author Share Posted July 19, 2011 Obycajna leskla folia z reklamky. Rozky drzia, len mam skor obavu pred bublinkami, ktore minule na slnku vykukli... Neuveritelne ako tato malickost pomoze profilu auta 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted July 26, 2011 Author Share Posted July 26, 2011 Po roku a 3 mesiacoch plnych stresu a cakania prisiel balik z Ciny ;) BTW: parkovacky maju spotrebu 1,5W, brzdove 4,5W, hmlovka 4,8W :D 0 Quote Link to comment
zdeno77 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Parada nakolik vyšli? bereš obědnavky? nebo jak se objednavaj? 0 Quote Link to comment
jar_da Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Tak já ti nevím, nějak mě to nenadchlo, svítí to tak nějak divně, chtělo by to fotku za tmy, protože u origo světel svítí červené "C" parádně 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted July 26, 2011 Author Share Posted July 26, 2011 332 € aj s dopravou. Prisiel mi len tento jediny par - aj to som sa bal, ci vobec pride... Inac LED svietia cervensie ako abycajne ziarovky :D PS: pridavam foto zadnej casti. 0 Quote Link to comment
Gowster Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Moc se mi to nelíbí, když už LEDky uvažoval bych o těchto... Ale pokud se Ti to líbí a to je hlavní, tak :D 0 Quote Link to comment
lubinob Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 CJ vyzerá to celkom zaujímavo.. :D len tá cena, to by som asi nedal za svetlá.. Gowstere lenže tie sa robia len na combi.. toto sú zatiaľ jediné na lift... 0 Quote Link to comment
Gowster Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Tak to jsem netušil.. Hold si máte kupovat praktický auta... :D ;) 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted July 27, 2011 Author Share Posted July 27, 2011 Este pridavam aj vecerne foto... Cuvacky a smerovky su uz tiez LED :D 0 Quote Link to comment
Baurak Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 jsou to origo Skoda svetla?? Pac ve skutecnosti ty original vypadaj dobre a v Cine se to dava na octavky normalne, to jen tady se porad davaj zarovky. Kdyz jsem tam byl tak jsem si je chtel dotahnout ale nakonec uz jsem to nestihl. 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted July 27, 2011 Author Share Posted July 27, 2011 zozadu su na nich vyrazene znaky VW a Skoda, spredu je na nich vyrazene E4 :D 0 Quote Link to comment
Baurak Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 tak to budou ty origo a ty vypada ve skutecnosti bych rekl velmi dobre :-) jen nechapu proc tam je to seriova vyroba a u nas ne??? 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted July 27, 2011 Author Share Posted July 27, 2011 Tak Cina je pre Skodu dolezitejsia ako Cesko alebo Slovensko, a tak sa im musi nejako votriet...Smutne, takto zabudat na domace trhy. Mohlo to byt aspon ako priplatok ku xenonom (ako v pripade Audi - paket "Xenon plus")... 0 Quote Link to comment
Baurak Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 nevim jak je pro ne dulezita, treba se tam vubec nedelaji verze combi a to ani octavia a ani superb. Jezdi tam pouze sedany Octavia a Superb a jeste Fabia. Ale je pravda, ze jich tam jezdi pomerne dost. 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted July 27, 2011 Author Share Posted July 27, 2011 to uz je dane cinskou mentalitou. Tam je auto brane ako symbol blahobytu a liftback/ sedan = limuzina. Combi = pracovny nastroj :D 0 Quote Link to comment
mexo Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Vyzera to perfektne! :D Podla mojho nazoru dalsia z vkusnych uprav na tejto podarenej oktavke, navyse originalny diel, ktory sa u nas neponuka. Gowster: na tych co si tu ukazal, sa mi nepaci ten spodny hluchy pas, ktory ukrojil z toho velkeho "C", to su odrazky? Takisto riesenie blinkra nie je podla mojho gusta, toto co ma CJ je krajsie - otazka vkusu ;) 0 Quote Link to comment
chjetjov Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 tak konečně je někdo implantoval, mě se nelíbí jak jsou ty diody obrovský jinak fajn :D 0 Quote Link to comment
mischicka Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Tak já ti nevím, nějak mě to nenadchlo, svítí to tak nějak divně, chtělo by to fotku za tmy, protože u origo světel svítí červené "C" parádně tak konečně je někdo implantoval, mě se nelíbí jak jsou ty diody obrovský jinak fajn Chtěl bych je vidět živé, takhle na fotkách bych napsal přesně to, co kluci. 332 € aj s dopravou. Prisiel mi len tento jediny par - aj to som sa bal, ci vobec pride...Inac LED svietia cervensie ako abycajne ziarovky :) Ta cenofka je darda :D 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted July 27, 2011 Author Share Posted July 27, 2011 2 mexo: jj, tiez sa mi na tych combi nepaci pas 3-dielnej odrazky a aj 3-krat deleny blinker... Fotak to nevie dost dobre zachytit, ale mozte sa spolahnut, ze v realite to vyzera luxusne - a svieti to o poznanie silnejsie ako seriove svetla (mrzi ma, ze som neurobil porovnavacie foto...). Tie parabolky okolo LED su podobne velke ako na pred-fl audi A6. 0 Quote Link to comment
jar_da Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 zkus to jen pořádně vyfotit, chce si to pohrát s nastavením foťáku, aby výsledek byla červená barva a ne žlutá, taky jsem to řešil při focení maxidotu 0 Quote Link to comment
Recommended Posts