Jump to content

Turbo na kazdy den

Recommended Posts

Chalani, nevkladajte priamo fotky odkazmi na imageshack a podobné weby, rozmer fotky zväčša rozbije celú stránku a navyše tá fotka na tom serveri nebude donekonečna... Radšej to pridajte ako prílohu, tá sa uloží priamo na náš server.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

jsou to origo Skoda svetla?? Pac ve skutecnosti ty original vypadaj dobre a v Cine se to dava na octavky normalne, to jen tady se porad davaj zarovky. Kdyz jsem tam byl tak jsem si je chtel dotahnout ale nakonec uz jsem to nestihl.

Vyzera to perfektne! :D Podla mojho nazoru dalsia z vkusnych uprav na tejto podarenej oktavke, navyse originalny diel, ktory sa u nas neponuka.

Gowster: na tych co si tu ukazal, sa mi nepaci ten spodny hluchy pas, ktory ukrojil z toho velkeho "C", to su odrazky? Takisto riesenie blinkra nie je podla mojho gusta, toto co ma CJ je krajsie - otazka vkusu ;)

Tak já ti nevím, nějak mě to nenadchlo, svítí to tak nějak divně, chtělo by to fotku za tmy, protože u origo světel svítí červené "C" parádně
tak konečně je někdo implantoval, mě se nelíbí jak jsou ty diody obrovský jinak fajn :smich:

Chtěl bych je vidět živé, takhle na fotkách bych napsal přesně to, co kluci.

332 € aj s dopravou. Prisiel mi len tento jediny par - aj to som sa bal, ci vobec pride...

Inac LED svietia cervensie ako abycajne ziarovky :)

Ta cenofka je darda :D

2 mexo: jj, tiez sa mi na tych combi nepaci pas 3-dielnej odrazky a aj 3-krat deleny blinker...

Fotak to nevie dost dobre zachytit, ale mozte sa spolahnut, ze v realite to vyzera luxusne - a svieti to o poznanie silnejsie ako seriove svetla (mrzi ma, ze som neurobil porovnavacie foto...). Tie parabolky okolo LED su podobne velke ako na pred-fl audi A6.