vittorio Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 ted nechapu, nevim jeslti jsou tam i ETcka ted si z hlavy nevzpomenu, kor ve slovenskym TP nevim co tam presne je.ale zkus etopacky disky jestli tam neni neco rozmerove stejnyho s podobnym ET 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2011 jj, su tam aj ET. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 22, 2011 Sdílet Odesláno Květen 22, 2011 Nechceš moje kolesa? :) viz podpis... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 22, 2011 Sdílet Odesláno Květen 22, 2011 Kdo by je chtěl - moje Luxony vylézají víc ven :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Aj chcel, ale to by museli mat ET minimalne o 10 mm nizssie Nechcem robit ziadne upravy v podbehoch alebo nebodaj upravovat blatniky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 To ale nemusis s jeho Dotzama delat zadny upravy prece 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 No tu su fotky 8x17 ET35 na facelifte A na stranke Alcaru bolo v homologacii toto: Dodatečnou úpravou vnitřní strany zadního blatníku na vnější straně kola lze docílit dostatečnou vůli.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Proč vzadu? Tam je daleko větší vůle, než vpředu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Koukni do toho mýho inzerátu dal jsem tam schválně foto zepředu a je to krásně zároveň s blatníkem taky záleží na šířce pneu! a pokud to malinko leze dá se nastavit vepředu malinko větší odklon kola a je to ok Nehledě na to pokud to potom dáš malinko níž tak ti přední kola půjdou víc do A a zalezou do blatníků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 cize si nemusel zaklepavat ani lem vzadu, ani odstranovat nejaku skrutku vpredu? Co myslis, s 225 by to uz skrtalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Koukni do toho mýho inzerátu dal jsem tam schválně foto zepředu a je to krásně zároveň s blatníkem taky záleží na šířce pneu! a pokud to malinko leze dá se nastavit vepředu malinko větší odklon kola a je to ok Nehledě na to pokud to potom dáš malinko níž tak ti přední kola půjdou víc do A a zalezou do blatníků Dobře, ale když přední lezou ven, mají zadní ještě 2 cm rezervu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 On ma vzadu 9"... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Tak to sry, to jsem přehlédl, díky pandičko :-) Jedině s širšíma kolama vzadu to tak může být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 jojo ale díky tomu že by tam bylo vpohodě 2cm místo se tam ty 9" krásně vejdou a nic neškrtá i ten plech co tam je u blatníku ve venitřní straně mám normálně origo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mexo Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Toto je jedna z najkrajsich FL Octavok ake som videl :) Radost pozriet. Som zvedavy na nove disky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 hlavne to co je v typovem listu, tak to jsou obecny hlasky, to ja tam mam taky a vesele na to kaslu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 mexo: dakujem, normalne ma to potesilo :) Vitto: jj, Nemci a Rakusania to beru az prilis vazne, mam pocit, ze az paranoidne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 tak nějaký bezpečnostní předpisy se dodržovat musí to by sis pak mohl dát na Octu kola z traktora :D čili min. vůle 5mm od zadního tlumiče, to samý od lemu blatníku atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2011 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 28, 2011 Sdílet Odesláno Květen 28, 2011 Pekné od Škodovky, že využíva reklamné predmety s podpisom jazdca ktorého tento rok vyhodila (predpokladám že to tričko si zohnal len teraz nedávno) :) Inak Octávku si pekne vyladil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2011 mam ho uz asi mesiac, len teraz som ho vybalil z obalu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Květen 28, 2011 Sdílet Odesláno Květen 28, 2011 Cjo,nejak to tričko ťahá do ľavej strany kua kua ;) ,priznaj sa odkiaľ ho máš :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2011 nechcem robit reklamu, ale OB-autodily... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Dnes dorazil od Milotecu "SunniBoy" (ano po n je makke i) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Jak je to uchycené? Držáčky za gumu? Dá se stáhnout okýnko i se SunniBoyem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 ja sice nemel na liftu Milotec, ale principielne na 95% stejna zaleziotost.. takovy maly plisky se zahaknou za gumu a cela ta sitka se za to diky pruznymu ramku zahakne a drzi.. a okynko jde stanout.. da se vetrat.. na dite nejde hmyz.. a za jizdy to nedela turbulence.. kdyz jsem prodal Lifta, tak to vzal P2P a co vim, tak je spokojenej... takze pokud vahas, tak muzu jen vrele doporucit.. TAK TO JE VE STRUCNOSTI MOJE ZKUSENOST 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Mischicka: Kalic to vsetko zodpovedal Ja este doplnim, ze vidim ako velku vyhodu to, ze na zimu, ked su kratke dni, to moze ist velmi lahko von. A potom som videl nejaky nemecky test, kde to porovnavali s foliami - a toto dokazalo znizit teplotu interieru asi o 2 stupne lepsie ako tmave folie (48 vs. 50 pri vonkajsej teplote 30o). Ako nevyhodu vidim cenu 91€ + 8€ kurier... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 Taky je přes to ale o dost hůř vidět ven než u fólií, jinak je to fajn. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 4, 2011 Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 ja sice nemel na liftu Milotec, ale principielne na 95% stejna zaleziotost.. takovy maly plisky se zahaknou za gumu a cela ta sitka se za to diky pruznymu ramku zahakne a drzi.. a okynko jde stanout.. da se vetrat.. na dite nejde hmyz.. a za jizdy to nedela turbulence.. kdyz jsem prodal Lifta, tak to vzal P2P a co vim, tak je spokojenej... takze pokud vahas, tak muzu jen vrele doporucit.. TAK TO JE VE STRUCNOSTI MOJE ZKUSENOST :) Mischicka: Kalic to vsetko zodpovedal Ja este doplnim, ze vidim ako velku vyhodu to, ze na zimu, ked su kratke dni, to moze ist velmi lahko von. A potom som videl nejaky nemecky test, kde to porovnavali s foliami - a toto dokazalo znizit teplotu interieru asi o 2 stupne lepsie ako tmave folie (48 vs. 50 pri vonkajsej teplote 30o). Ako nevyhodu vidim cenu 91€ + 8€ kurier... JJ, váhám. Sám pro sebe bych to nepotřeboval, sedím tak vysoko, že i kdybych seděl vzadu, slunce mi do obličeje nesvítí, ale jak jezdíme s malou, musel jsem si provizorně vzít univerzální clony s přísavkou a samozřejmě jednu hned zničil, prt. když přicházím k vyhřátému auto, stahuju dálkáčem okna a clona, na kterou jsme zapomněl, to nedala, takže chci právě něco takovéhle a nejspíš i na zadní okno, ať je to komplet. Díky za tipy kluci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 Skoda, ze to nerobia aj na zadne okno, ale tam to asi nie je lahke uchytit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.