Niki Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Obchod neviem,ja som ju kupoval na inzerát,stála v obchode +-200 euri a chalan mi ju predal ako funglovku ešte vo folii a s parametrami presne pre mňa za stovku a nakoľko som mal cestu okolo,tak som to využil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Aha.. tak to je o inom... Mohol si sa ozvať keď už si tu bol.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Nestíhal som,nakoľko som pokračoval do ČR,ale ak ešte budem mať cestu okolo,ozvem sa ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 oki.. vždy sa nedá stíhať všetko.. tiež niekedy len preletím dlhšiu vzdialenosť a nieje kedy ani zastaviť... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Tak mi prestala svietiť aj ľavá LEDka v parkovačkách.. problém podobný ako v pravej, vplyvom tepla výkonových odporov sa samé "odletujú".. :( v pravej ten odopor odpadol úplne, tu povolila len jedna strana.. radšej som preletoval všetky tri tie odpory, ale v obidvoch prípadoch bol problém s týmto jedným odporom.. asi to bude tým že na ňom vzniká viac tepla, tento má odpor 120ohm a tie ostatné dva 80ohm.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Tak jsem dneska nahodil tvoje LED a ani jedna nesvitila... :( :D :D No nic rekl jsem si, budu reklamovat, ale nedalo mi to a zacal jsem premyslet... A to mam vysku alektro... no jsu debil... jsou tio prece diody...a dal jsem je obe opacne... ach jo ja su ale blbec... Vse OK a rekni kolik jsem dluzen jeste budu potrebovat tu sulfitku v modre... nemas ji nahodou???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Modré sulfitky nemám, keby ich mám tak Ti ich donesiem hneď.. tie objednaj cez Ondra, ale tuším tento týždeň mu došiel balíček tak ktovie kedy bude zas objednávať.. Ešteže si na to prišiel sám že je to LEDka.. :D a dobrá náhoda že si dal obidve naopak, ale stane sa.. :D Tie čo so Ti dal sú tieto... A tieto sulfitky potrebuješ.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Tak mi prestala svietiť aj ľavá LEDka v parkovačkách.. Co to zalejt nebo prejet takovym tim tyckovym lepidlem do te tavne pistole ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 za vyskúšanie by to možno stálo.. aj keď neviem či sa tá tyčinka netaví pri nižšej teplote ako cín.. asi by sa tým aj obmedzilo chladenie toho odporu keď mu zamedzíš prístup vzduchu.. on sa celkom dosť hreje, možno aj toľko čo žiarovka.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 tak to pak snad jedine na nej nalepit nejakej mini chladic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 no neviem.. to by mohli dávať rovno z výroby.. ale asi nepočítajú s tým že budú svietiť dlhšie ako pol hodinu vkuse... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 aj taxík občas zavíta mimo asfaltové cesty... ;) dnešný ranný odkaz.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 copak si tam dělal, člověče ;) si vezl nějakou pěknou zákaznici a neměla na zaplacení? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 tentoraz niee... ;) klasika taxík k poľovníckej chate.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2011 (upraveno) Prvý krát som doprial taxíku väčšiu starostlivosť, boli sme na "návšteve" u Štepána, ktorý odviedol perfeknú prácu za čo mu ešte raz ďakujem... :) ;) Upraveno Květen 12, 2011 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Květen 12, 2011 Sdílet Odesláno Květen 12, 2011 Hezké fotky i hezká práce, holt Štěpána dělá jméno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 12, 2011 Sdílet Odesláno Květen 12, 2011 lesk jako blesk :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 12, 2011 Sdílet Odesláno Květen 12, 2011 jsi me predbehl.. LESK jako blesk.. :) jinak to vypada jak nachystany na prodej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2011 na predaj určite nééé.. šak ešte som len v polovici leasingu... ;) bolo tam už dosť šrabancov a práveže ešte musí niečo vydržať... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Květen 12, 2011 Sdílet Odesláno Květen 12, 2011 Paráda :) ,ale keby si to ešte takéto nablískané nafotil podvečer pri západe,to by len bola pecka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 malé zníženie taxíka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 super výber 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Tie disky meníš ako ponožky Pekné, to sú zo Superbu či OIIFL? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 17" Trifid ze Superbu II, luxus kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Tak mi prestala svietiť aj ľavá LEDka v parkovačkách.. problém podobný ako v pravej, vplyvom tepla výkonových odporov sa samé "odletujú".. v pravej ten odopor odpadol úplne, tu povolila len jedna strana.. radšej som preletoval všetky tri tie odpory, ale v obidvoch prípadoch bol problém s týmto jedným odporom.. asi to bude tým že na ňom vzniká viac tepla, tento má odpor 120ohm a tie ostatné dva 80ohm.. Da se koupit cin s vyssi teplotou taveni... Ono staci i par stupnu a bede pokoj... Ten cin ma vetsi primes stribra... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Lubo, ty Trifidy na oktávce opravdu vyniknou na Supu mi přijdou nějaké malé Jo a co jsi vezl v tom kufru? 5 pytlů cementu, či čo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Ten cement mne napadl take... nebo 2 a pul mrtvoly... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 dííky.. bola dobrá akcia v škodovke.. :D s pneu Pirelli P7.. mŕtvoly niee... ja som poctivý taxikár.. :D v kufri sa vtedy viezlo asi 350kg betónovej dlažby k našim na záhradku.. len stále nemôžem dokopať mechanika k tomu aby mi vymenil pružiny, bol týždeň na dovolenke a odvtedy si na mňa nenašiel čas.. :D Da se koupit cin s vyssi teplotou taveni... Ono staci i par stupnu a bede pokoj... Ten cin ma vetsi primes stribra... zatiaľ som to len priletoval tým istým a LEDku som otočil tým odporom nahore aby nevypadával a zatiaľ drží.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Na co máš tu kouli ? Dlažbu bych si do kufru vážně nedal :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Kouli mám na ťahanie vozíka.. :lool: je neorigo a nie je na bajonet takže sa mi nechce stále hore-dole montovať.. Tak ja to auto využívam trochu inak a nebola len tak nahádzaná do kufra.. pôvodne malo byť 80 ks a nakoniec bolo 120 tak čo už.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.