Přejít na obsah

Môj taxík...

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

To má ešte od mafie ďaleko.. :D je to kamarát, ktorý si cez víkend radšej vypije a nechá sa voziť.. ;) a nebol sám.. väčšinou dvaja a chvíľu traja.. z toho cca 190km bol prejazd kde som bol sám..

Giancarlo pri takej vzdialenosti pre neznámeho zákazníka mu poviem cenu a pýtam si peniaze predom, inak má smolu.. :palec: ale aj ja mám pár nezaplatených zákaziek a pár ľudí ktorým ani nedvíham telefón.. :palec:

Odkaz ke komentáři

No stať sa môže všetko,ale do takéhoto extrému som sa zatiaľ nedostal (ťuk ťuk).. Vo veľkých mestách by som to ale nechcel robiť..

A prvýkrát sa mi stalo, že sa počas jazdy vypálila H1 v diaľkovom svetle.. bola to Osram Nightbreaker asi po roku takže u mňa vydržala celkom dosť.. :) asi sa mi začarovalo auto, lebo po jej výmene mi zase začalo písať vypálenú druhú diaľkovú žiarovku ale svieti stále.. :)

Odkaz ke komentáři

presne to ma napadlo.. nemám to zoškvarené, len to bolo zaoxidované.. :) očistil som to a funguje v pohode ďalej, len teda ako som pozeral tak od tých prítlačných pružiniek, ktoré sú zároveň kostra sú v tom pliešku žiarovky vypálené malé jamky.. to som nečakal.. je to trochu rozmazané, ale je to poznať..

post-120-1312213848_thumb.jpg

post-120-1312213882_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Marku to určite neľutujem.. ;)

ja mam za 2 tydny 4 tisice :o tak jsme na tom podobne :(

BTW: poznal jsi rozdil? (myslim filtr)

len Ty to máš služebku z hlavného zamestnania a ja súkromné auto, ktoré využívam na privyrobenie.. :)

tak píšu nárast výkonu o 7-11 koní čo samozrejme až tak nepoznáš.. ale zdá sa mi že je auto trochu svižnejšie pri zrýchlovaní, akoby ľahšie išlo do otáčok..

zvuk sa moc nezmenil, na voľnobeh vôbec, vo vyšších otáčkach je trochu "mohutnejší" ale pri bežnej jazde po okreskách to vo vnútri vôbec nie je počuť, na diaľnici som ešte nebol..

tu je viac info ale po nemecky.. http://www.racimex.de/content/de/auto/kn/5...b472b1fdede4d7b

konkrétne tento mám.. http://www.racimex.de/content/de/quickfind...%2Fkn%2F57s.php

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři

Viki tam je skoro taký rozdiel ako máš Ty po chipe.. :D

tuším vyskúšam dať ten vrchný kryt dole ako ho dal na konci.. len neviem či sa nebudem báť pri takom náraste výkonu.. :o :) ;)

Na Rozkoši to môžme vyskúšať, tam budem mať ešte nejaké ďalšie info.. :( a celá tá sada ako ju mám je "univerzálna" pre 1,9 a 2,0 TDI a 1,4, 1,8 a 2,0 TSI..

Odkaz ke komentáři

aj kvôli tomu a aj kvôli cene som sa nakoniec rozhodol pre celý airbox.. :( a ak je to video pravdivé by to stálo za úvahu.. ;)

dal som dole ten kryt ako ho dal na konci na videu a zvukový prejav sa výrazne zmenil, že je to TDI je poznať len na voľnobeh.. a účinok to bude mať tiež, teraz to ide do otáčiek ako bláznivé.. :D ale zase po 60km po meste mám spotrebu 7,8 l/100km.. :)

a po 500km bol ten filter už slušne "zasraný"..

post-120-1314459664_thumb.jpgpost-120-1314459670_thumb.jpg

pár aktuálnych foto konečne už na pružinách H&R.. :o

post-120-1314459730_thumb.jpgpost-120-1314459736_thumb.jpgpost-120-1314459740_thumb.jpg

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři

p2p: cca 35mm.. viz podpis.. :D

viki: myslím že teraz cez leto sa nie je moc čoho báť, aspoň má lepší prísun vzduchu, je krásne počuť ako to ten vzduch saje, skoro akoby som mal 8 válec pod kapotou.. :D v noci aj celkom slušne pršalo, ale nepozoroval som žiadne zmeny a filter aj keď otvorený nebol vôbec mokrý, žiadna voda okolo neho.. :D možno v zime pri mínusových teplotách by to bolo nejako poznať..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...