pentadius Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 Lubo, za půl měsíce skoro 3000 km, tomu říkám fakt nájezd kilometrů. Ty seš ale drak, vždyť ty za tím volantem musíš být snad pořád :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 ale nie je to zase také strašné.. aj keď včera som spal až 3,5 hodiny.. :) to som medzitým robil ešte tuším štyri 24-ky.. :) každý druhý týždeň mám dva otoče po 300km ako je predtým odfotené.. a s víkendami to skáče celkom rýchlo.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 to máš dost času na nájezd 3tkm :) (583 dní) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2011 jj.. času je až mooc.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Nejako tie dni vôbec nechcú ubúdať na rozdiel od km.. :D Jedna malá novinka.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 tak už sa to zase zaguľatilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Včera som sa zase trochu neplánovane povozil po Slovensku.. jedna zákazka večer mi stačí.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Nespolupracuj s tou mafií :D 585 km s jedním člověkem bych se fakt bál ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 kamarat, co tiez robi taxikara zobral raz medzimesto 70km. Po prichode tam ho zakaznik zmlatil a zdrhol no :D ! Kde si bol na SR? Tie km ti tam inak naskakuju ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 To má ešte od mafie ďaleko.. :D je to kamarát, ktorý si cez víkend radšej vypije a nechá sa voziť.. ;) a nebol sám.. väčšinou dvaja a chvíľu traja.. z toho cca 190km bol prejazd kde som bol sám.. Giancarlo pri takej vzdialenosti pre neznámeho zákazníka mu poviem cenu a pýtam si peniaze predom, inak má smolu.. ale aj ja mám pár nezaplatených zákaziek a pár ľudí ktorým ani nedvíham telefón.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Asi bych tu práci nemohl dělat, ne v dnešní době - sice zní zvláštně, že bych měl obavy z různých lumpů, když za jinými jezdím po světě, ale představa, že si ke mě někdo sedne do auta a vytáhne kvér se mi moc nezamlouvá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 No stať sa môže všetko,ale do takéhoto extrému som sa zatiaľ nedostal (ťuk ťuk).. Vo veľkých mestách by som to ale nechcel robiť.. A prvýkrát sa mi stalo, že sa počas jazdy vypálila H1 v diaľkovom svetle.. bola to Osram Nightbreaker asi po roku takže u mňa vydržala celkom dosť.. :) asi sa mi začarovalo auto, lebo po jej výmene mi zase začalo písať vypálenú druhú diaľkovú žiarovku ale svieti stále.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Tak zkontroluj konektor, měl jsem u potkávací (H7) stejný problém, byl přechoďák v konektoru a celej se seškvařil, teď ten plastík nemohu sehnat, přitom žárovka svítila. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 presne to ma napadlo.. nemám to zoškvarené, len to bolo zaoxidované.. :) očistil som to a funguje v pohode ďalej, len teda ako som pozeral tak od tých prítlačných pružiniek, ktoré sú zároveň kostra sú v tom pliešku žiarovky vypálené malé jamky.. to som nečakal.. je to trochu rozmazané, ale je to poznať.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 Snáď sa bude taxíku lepšie dýchať.. Za rýchle dodanie a pomoc s montážou ďakujem Maťovi88.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 25, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 Včera som sa zase trochu neplánovane povozil po Slovensku.. jedna zákazka večer mi stačí.. :) Pěknej výlet Lubo, ještě ze pár takovch jízd a máš Ondru jedna dvě :( Ten filtr vypadá zajimavě, kolik stál u Vás? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 Marku keď na to teraz pozerám tak som zase za 3 týždne spravil cez 4t km ani neviem kde.. :) a na zraz to bude ďalšia skoro tisícka.. Filter stál dosť, radšej nechci vedieť koľko.. :( Dobré dva mesiace som sa rozhodoval či ho zoberiem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 ja mam za 2 tydny 4 tisice :) tak jsme na tom podobne ;) BTW: poznal jsi rozdil? (myslim filtr) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 Lubo, já říkám "nikdy nelituj toho co vrazíš do auta" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 (upraveno) Marku to určite neľutujem.. ;) ja mam za 2 tydny 4 tisice :o tak jsme na tom podobne :( BTW: poznal jsi rozdil? (myslim filtr) len Ty to máš služebku z hlavného zamestnania a ja súkromné auto, ktoré využívam na privyrobenie.. :) tak píšu nárast výkonu o 7-11 koní čo samozrejme až tak nepoznáš.. ale zdá sa mi že je auto trochu svižnejšie pri zrýchlovaní, akoby ľahšie išlo do otáčok.. zvuk sa moc nezmenil, na voľnobeh vôbec, vo vyšších otáčkach je trochu "mohutnejší" ale pri bežnej jazde po okreskách to vo vnútri vôbec nie je počuť, na diaľnici som ešte nebol.. tu je viac info ale po nemecky.. http://www.racimex.de/content/de/auto/kn/5...b472b1fdede4d7b konkrétne tento mám.. http://www.racimex.de/content/de/quickfind...%2Fkn%2F57s.php Upraveno Srpen 27, 2011 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 :) Našel jsem jedno video s 2.0 FSI - 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 Viki tam je skoro taký rozdiel ako máš Ty po chipe.. :D tuším vyskúšam dať ten vrchný kryt dole ako ho dal na konci.. len neviem či sa nebudem báť pri takom náraste výkonu.. :o :) ;) Na Rozkoši to môžme vyskúšať, tam budem mať ešte nejaké ďalšie info.. :( a celá tá sada ako ju mám je "univerzálna" pre 1,9 a 2,0 TDI a 1,4, 1,8 a 2,0 TSI.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 Jj, možná to bude podobný, cenově taktéž. Že bych si dal "chip podruhé"? :). Úpravce i doporučoval po úpravě K&N filtr, u toho jsem se při stejný velikosti bál horší filtrovatelnosti, ale celý ten airbox by už mohl být o něčem jiným. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 (upraveno) aj kvôli tomu a aj kvôli cene som sa nakoniec rozhodol pre celý airbox.. :( a ak je to video pravdivé by to stálo za úvahu.. ;) dal som dole ten kryt ako ho dal na konci na videu a zvukový prejav sa výrazne zmenil, že je to TDI je poznať len na voľnobeh.. a účinok to bude mať tiež, teraz to ide do otáčiek ako bláznivé.. :D ale zase po 60km po meste mám spotrebu 7,8 l/100km.. :) a po 500km bol ten filter už slušne "zasraný".. pár aktuálnych foto konečne už na pružinách H&R.. :o Upraveno Srpen 27, 2011 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 Pružiny super, přesně takhle by se mi to taky líbilo :) . A k tomu otevřenýmu airboxu.. nemůže to něčemu škodit? Já bych to asi radši nechal zavřený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 O kolik to mas dole LUBINE??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 p2p: cca 35mm.. viz podpis.. :D viki: myslím že teraz cez leto sa nie je moc čoho báť, aspoň má lepší prísun vzduchu, je krásne počuť ako to ten vzduch saje, skoro akoby som mal 8 válec pod kapotou.. :D v noci aj celkom slušne pršalo, ale nepozoroval som žiadne zmeny a filter aj keď otvorený nebol vôbec mokrý, žiadna voda okolo neho.. :D možno v zime pri mínusových teplotách by to bolo nejako poznať.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 dnes prebehla malá očista pred víkendom.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 hezký, ale mohl jsi nám taky vyfotit celou tu slečnu co ti na to cáká tu vodu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Tak jak to mas snizene na konec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.