Přejít na obsah

Jordův žluťas RS

Doporučené příspěvky

Ahoj Jakube, tak opravdu dle upozornění první fotky děs běs....ovšem co jsem včera měl možnost tvé auto okouknout na dílně tak prostě pecka vůz, takové OI už nejsou k mání.....!!!!! a ještě to ,že si to dal zpět dohromady po předchozím tuniči je prostě ta nejlepší volba auto můj styl čistá práce.......Jinak po uprave cca 154KW/300Nm

PS škoda že jsme nenafotili ty motanice drátů v motoru z pseudo alarmu nebo co to bylo :-))))))) Mrs.

Odkaz ke komentáři

tak plánované úpravy, chtěl bych to uskutečnit během 2-3 měsíců, dle financí :-) vzhled nechám origo, ať trápim černý superby v tdičku na dálnici :lol:

- forge r-split blow off ventil

FMDVSPLTR.jpg

- hadice k turbu

FMGOLFIND.jpg (možná i tyto) FMKT005.jpg

- svíčky denso iridium IK22

IK22.jpg

- Kn filtr

4142.jpg

toť plány na nejbližší dobu..dál bych chtěl pokračovat v podobě

- výfuk milltek

7335.jpg

- IC

13545.jpg

- dopředu brzdy 323mm z cupry

- carbon kryt motoru (kravinka ale líbí se mi to) :)

4128.jpg

doufám, že to dopadne :palec:

Upraveno uživatelem Jord
Odkaz ke komentáři
Koukam, že máme dost podobný plány :lol:... A jak to teď jede? Řiká se, že mezi RS se softem a bez je obrovskej rozdíl...

no je tam dle mě velkej rozdíl, hlavně ve vyšších otáčkách, předtím to bylo od 2 do 4,5 a mrtvo, teďka neni problém i výš + se zlepšila pružnost na 4ku a 5ku

jinak prodávám DXo, kdyby měl někdo zájem http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=9273 :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
no je tam dle mě velkej rozdíl, hlavně ve vyšších otáčkách, předtím to bylo od 2 do 4,5 a mrtvo, teďka neni problém i výš + se zlepšila pružnost na 4ku a 5ku

Auto s timhle softem jede libove!Mival jsem od Martina to samy a jelo to jak krava,na trojku se to sbiralo,ze kdyz sem se honil s kamosem v seriovy OIRS,tak sem do nej malem vrazil,pri najezdu z pripojovaciho pruhu..A neboj,trapit Superby...Ty vubec nemusis resit,pac nemaj sanci.. :palec: Ja s tim jednou hooodne trapil BMW 530D, Focus ST,jel na chlup stejne apod..To auto jelo supr..A miluju tam tu prevodovku s kvaltama dlouhejma az na Ural! :lool: trojaka das ve 30ti a jedes az do 180ti,to je proste bomba!! :)

Udelal jsi s tim autem celkove to nejlepsi,co jsi mohl!Klobouk dolu!Je to krasny! :lol:

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...