romariooo Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Nádhernej Superb! Mimo toho volantu a zadních světel BOMBASTIK ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Krasne auticko, peknej motor... No proste parada :o . Za chvilku se mu auto nevejde pred baracek, uz to ma skoro pred dverama ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 o fóliích jsem uvažoval,ale zatím asi ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 ..já jen že té černé by to slušelo :) ...Cosbyo Mafioso 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 Dám fólie a kočky neuvidí,kdo takové fáro kočíruje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 stiahnes okienko a zatrubis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 bych musel v létě trubit furt :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Tady je. Krasna skodoFka.....luxus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 co to vidim u toho sloupku :( ten parkovaci listek je tam schvalne jako maskovani z venku ? a funguje maskovani funguje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Moc pěkné :( Kurník musím popohnat tatíka, ať už vymění OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Buďte zdráv, teda kárka je pěkná, moc pěkná! Hlavně tohle auto už má trošičku větší užitkovou hodnotu, než 1.generace - viz.zadní víko. Už jsem nebyl na moravě, ani nepamatuji. Až bych někdy jel kolem, tak se zastavím a zkolauduji tu dílničku, kterou stavíte :) U mne pořád všechno při starém a zatím v klidu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 já nedám na staré plečky dopustit.zdá se mi že ta "Globalizace"vede od 10 k 5.Staré B5,5,G IV to byly pořádné vozy,ty dnešní jsou už pomalu sračky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 No to je na nové téma, je pravda ale, že nejraději sedlám OCT klasické TDI mit CHIP. Padne do ruky, jako ulitá. Taky to tak párkrát vypadalo :D A kolikrát si na Touarega nevzpomenu třeba celé týdny :) No, ale pak člověk skočí do něčeho nového a zase je příjemné, jak jsou nové káry nabité a tím nemyslím parkovací asistent, neb navi. Jak maká asistent pro parkovaní? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 parkování jde super,až jsem sám na to čuměl,ale narovinu-kolikrát to člověk použije 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 No nevím jak v new SUPU, ale někdy i já mám svelkou károu problém parknout napoprvé. To tenkrát ještě parkovací pomocník v Oktávkách nebyl a jak to dopadlo :) Letím do postele... Mějte se pěkně a ať se daří... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Dám fólie a kočky neuvidí,kdo takové fáro kočíruje ;) :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 no fólie už jsou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Miso,vzdyt jsi rikal ze folie uz neces 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 jsou decentní,i večer je přes to vidět,takže ok.Jinak SUP je na prodej kdyby něco.Info najdete v bazaru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 Tak taky přidám nějakou fotečku supa :-) Když už ho mám k dispozici na nějaký ten den xD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr07 Odesláno Duben 27, 2010 Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 Tak to je paráda.Mě se moc líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Duben 27, 2010 Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 Tak to je paráda.Mě se moc líbí. Já do toho sedl ... a už jsem enchtěl ven :-( Vzadu jsem nad kolenama měl ještě přes 20cm ... i víc ( přední sedačka byla nastavená na mě ... 185cm ). Místa všude... Na zimu to mělo i nezávislé vytápění. Panoramatická střecha ... a další takové kravinky ze kterých jsem měl takovou radost že když jsem to auto vracel tak se mi chtělo bečet xD A když jsem sedl do Octy I .... hrůza. Když jsem si dal sedačku vepředu tak, aby tam bylo místa jak v supu tak vzadu by si nesedl už nikdo :-D Ach jo fakt ... kupte mi to někdo a budu rád Když to porovnám třeba s octavií ... tak to je prostě takovej tankovej koráb s hromadou místa xD Prostě takové luxusní autíčko .-)) Akorát převážet v tom autě kolo celé od bláta nebylo asi nejlepší xD Btw je v octě 2 taky na palubním počítači taková kravina, že to radí co se má řadit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bulldog Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Tak panove už sem mezi váma ,i ja si pořidil superba 1 generace po prodeji octavie ,nejake fotky sem dam v tejdnu takže superbum zdar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.