Přejít na obsah

Sportovní rybolov

TomasB

Doporučené příspěvky

Dneska hoďku před setměním na neznámé vodě, řekněme příměstské strouze. 2ks štičky, jeden jesen jak kráva, nedobranej okoun a jedna neznámo jaká ryba co rvněž nedobrala. Čekal jsem nějakého PD, ale ten se nekonal. Na to, že jsem tam byl jen na hoďku a z toh většinu prochodil a proklestil cestičky a hledal místa, tak docela slušný skóre.

Odkaz ke komentáři

Tak to vůbec nešlo a podle těch co tam jezdí pravidelně byl dnešek nejhorší za hodně dlouhou dobu. Nicméně můj spolu chytající si zaplať pánbůh alespoň chytil jednoho pěkného potočáka odhadem mezi 35-40cm. Bohužel před změřením se chtěl vyfotit se pstruhem ale on mu po vyháčkování vyklouzl z rukou do vody.

Já jsem za celej den od 7:00 do 19:55 vypotil 1x potočák do 30cm, jeden duhák do 30cm a jeden duhák 49cm. Mimo to 3 okouny.

post-226-0-30759700-1347144873_thumb.jpg

post-226-0-88416600-1347144885_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Na dravce se těším ;)

Já byl dneska od 18 hod do tmy a baknul jsem krásné okouny 35 a 38cm a jednu mini štičku. Byl jsem s kámošem a ten sebou měl psa, nevím rasu ale nějaký teriér mrňavý a když jsem tahal tu štičku, tak naběhl do vody a začal ji chytat, že mi ji donese :D No měl jsem "radost". Jednak jsem čekal, kdy se mi chytí na háček a druhak štičku trošku podřel.

Odkaz ke komentáři

Včera vláčka zacílená na duháky od 11 do 18 hod. Dostal jsem echo, kde údajně byli PD vysazeni. No nevím nevím. Jednoho PD jsem si domů donesl, pravda, ale to byl jedinej co jsme chytili. Chytil jsem pár potočáků malých rozměrů a jednoho nádherného krasavce, tedy spíše krasavici. Neskutečně krásně zbarvenou jikernačku ve velikosti 40+. Neměřil jsem ji, netahal jsem ji z vody, nešahal jsem na ni, jen jsem si ji vyfotil a peanem vyháčkoval ve vodě.

Kámoš chytil berného sivena a nějaký siven mu ještě spadnul. Ale duháci, kteří měli být údajně vysazeni, tak ti se nekonali. Buď tam dávali mrňousky velikosti pár cm nebo to byl prostě kec.

Odkaz ke komentáři

Tome nádhera :palec: a barvy jsou tak výrazné proto že se připravují na tření

A já na Oravě, jeden ohromnej výbuch :( .Prostě hrůza ani jeden kapr :o co by stál za fotečku :huh: a dravci nula

Děkuji za uznání Neználku. Jo, jdou do tření, to vím. Na fotce to není tak vidět, ale v reálu nádherná ryba. No a Orava? To se stává.

Odkaz ke komentáři

Tak na prodej by nebyla. Mimochodem prodej či směňování přisvojených ryb zakazuje řád. ;)

Štiku či jiné ryby lze koupit v leckterém supermarketu, vím že třeba Albert(bývalá Hypernova) je vede živé(mimochodem to se mi moc nelíbí). Totéž Makro. Nebo nejlépe v okolí na sádkách.

Jelikož jsi od Brna, tak zde máš prodejce, kterej by se k živým rybám mohl chovat slušně: http://rybarna.cz/ofirme.html

Odkaz ke komentáři

Michale, jak jsi mi říkal, že ten chlapík co prodává to peří je nějakej pošahanej, tak máš pravdu. Já u něj objednával 120ks hauserova peří a další věci 31.7.2012 a do teď nic nemám. Dneska jsem to s ním zase řešil. Zvednul mezitím cenu peří a celkově je s ním dohoda na hovno. Už bych mu skoro dal nejraději do huby. Jeho jediné štěstí je to, že to peří nikdo jinej za takovou cenu nemá. Vůbec se blbě shání a když už to má někdo na krámě, tak cena od 35,- vejš. Už mně ale vytočil tak, že bych ho nejraději koktouna jednoho poslal do prdele. Diskuse jak s dementem.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

To určitě, céčko jsem nechytl letos žádný. Vůbec to etos stojí nějak za prd. Nevím čím to, jestli jsou a neberou nebo jestli prostě nejsou. A na tom se tak nějak schodneme všichni, že to vůbec nejde. Dneska jsem chytil jednu štičku 55-60cm. Mrcha, jak jsem ji ve vodě vyprošťoval, tak mi odepla karabinku na lanku a odplavala i s nástrahou. Tak jsem přišel o psledního velkého gumového okouna co už se nedá koupit. kde jsou ty doby, že jsem chytal dravce skoro na každém fleku co jsem obcházel. teď jsem ád, že vůbec něco chytnu za celej lov.

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem mluvil s kámošem, byli někde u Mělníka a prej štiky braly skoro na hod. Sice menší, ale brutálně kousaly. Takže to fakt vypadá, že v tý vodě kolem Pardubice je už jen nasr..o od koupálistů. Kurwa, kdyby tam něco bylo, tak není možný, že by takto ignorovaly nástrahy.

Vždyť jsem chytal i tehdy, kdy ostatní nemohli nic chytit. Přišel jsem k vodě a už to lítalo z vody ven. Však Michal viděl jak se to dělá ;) a už ví, že nekecám :) A pár kluků co spolu chodíme na ryby, tak jsou rovněž experti co to moc umí a taky hovno. Jsme z toho vždycky měli prdel, jak se banda u vody mordovala, hovno chytili, my jsme přišli a banda jen čuměla. Ač se to třeba nezdá, tak je to hodně o rukách, řekl bych ze všeho nejvíc. Pak je to o nářadí a nástrahách, ale nejdůležitější je prezentace.

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem byl na celej den u Mělníka na písákách. Uvláčel jsem 2 štiky, jedna tak cca 55 a druhá tak 45. Vůbec to nebralo. A už tuším, jak to s tím nebraním je. Ty štiky asi jsou, ale prostě ty kurvy nebreou na vláčku. Kluci tam měli nahozený 3 pruty na rybičku a tak co čtvrt hosinky vytáhli nějakou kolem 50cm. Já asi 2 hodiny strávil vláčením mezi jejich kačenama a ani hovno, přičemž ve stejnou dobu oni ty štiky tahali. Zkoušel jsem různé nástrahy a hovno platný. Tak mi z toho jednoznačně plyne, že ty kurvy šupinatý prostě umělou nástrahu ignorují. Pak to vypadá, že v tý vodě nic není, ale ona to není pravda, a to zcela jednoznačně. To bylo docela chytrý to takhle otestovat. Nahozený kačeny a mezi nima tahat nástrahy umělé.

Jen nechápu, proč tomu tak letos je.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...