Přejít na obsah

Sportovní rybolov

TomasB

Doporučené příspěvky

Chodíte vůbec někdo? Teď už tak 3 týdny berou velký pstruzi a ukazujou se ryby i přes 50cm. Zrovna včera jsem baknul mlíčáka už se zahnutou spodní čelistí. O jednoho mobidika jsem přišel, když mi zajel do roští ve vodě, viděl jsem ho a byla to ryba silně přes 50cm. Minulý týden mi nedobral pstruh tak k 60cm pod nohama, neskutečný potočák.

Jinak podotýkám, že letos asi největší ryba, co se na mojí řece chytila a je zaznamenána, byl potočák rovných 70cm, bylo to tuším na Novinkách a chytil to kluk, co byl po několika letech poprvé na rybách.

Tak jsem si dal trošku práce a našel to http://hobby.idnes.cz/kapitalni-pstruh-rybar-loucna-dem-/rybareni.aspx?c=A130430_140151_pardubice-zpravy_pri

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak tohle šlo do udírny, takhle to vypadalo po naložení v soli a česneku před vložením do udírny.

Tady jeden dnešní čyřicátník čapnutý na 9cm Norizi. Dneska nic moc, za celý den vláčení jen jedna štička 55cm a tento okyš. Včera 4 štiky všechno kolem 55cm a jedna cca 80cm mi spadla při výskoku. Hezká atrakce ten výskok, ale nasranej jsem byl dost.

post-226-0-39181100-1379713327_thumb.jpg

post-226-0-42807700-1379713962_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Akorat bys ji sezral, dobre, ze spadla.

Ale fuj Michale :rolleyes:

Dneska jsem "resuscitoval" jeden revír, kde jsem tak 8-10 let nebyl. Nedá se tam dojet, vjezd jen na povolení za poplatek obci a těch se vydává jen 40ks ročně(takže předem rozebráno a normálně se k tomu člověk nedostane). Znamená to 2km po rozbahněné polňačce tam a 2km zpět + samozřejmě to co se nachodí kolem vody. Ale má to pozitivní efekt, skoro nikdo tam nechodí a je to strašná džungle. Na otevřené vodě nic, ale v části zarostlé silně trávou, tak to už bylo lepší. Je to sice hodně na přesnost hodů a opravdu to člověk musí mít trochu v ruce, ale dá se to i těma trávama tahat. Jsou tam nádherná místa, kde stoprocentně "někdo bydlí". Do jednoho takového oka v průměru asi 1,5m ve vzdálenosti asi 40m od břehu jsem nahodil a fofrem jsem začal navíjet a neudělal jsem ani otočku kličkou a už tam byla metrovka. Krokodýl jako prase, ale jelikož tam byl z toho oka mezi travami volný "kanálek" o rozměru asi 1m mezi travami, tak mi to ta mrcha napálila do trav a tam jsem o ni přišel :angry: No nic, co se dá dělat, tak jsem chytal dál a asi o necelých padest metrů dál jsem podobným způsobem zapřáhnul krokodýlka rovných 70cm a tu se mi povedlo dostat ven, ale bez pomoci kámoše by to bylo dost zajímavé vzhledem k tomu, jaký tam byl břeh a podběrák sebou nenosím, obvykle není potřeba. Nicméně tam je asi dobrý ho mít sebou. Tahle se mi taky snažila zajet do trav, ale nepustil jsem ji, přeci jen neměla tolik síly jako ta první a ona pak udělala osudovou chybu a zamířila do prostoru, kde bylo trav málo a tím to měla spočítaný.

Chytání od 8 hodin ráno do 15 hod. Tahám sebou brašnu s nástrahama, která má tak 15kg, tak jsem byl totálně K.O. po usednutí do auta :) Si pořád říkám, že budu tahat jen pár nástrah, ale stejně mi to nedá a tahám celý arzenál, co kdyby se náhodou hodilo něco c bych sebou nevzal :rolleyes:

Myslím, že tuším, kam letos budu převážně jezdit, ale fakt musím přehodnotit co sebou tahat a co ne, prostě všechny nástrahy jsou holt moc těžký a tahat to 4km jen cestou tam a zpět, to fakt není ono.

Kámoš měl pár útoků od menších kousků a vytáhnul jednoho candátka 45.

Jo, to mi kámoš taky říkal, že je to nejrychlejší řešení :D

No to ale musí být všude v okruhu 5m hrozný saigon.

post-226-0-27509600-1379870910_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak dneska 2 malí potočáci, jinak nic. Ale za to strašlivý Dakar to byl. Jsem testoval řeku, kde jsem ještě nebyl a podle všeho tam chodí akorát zvěř. Kdyby to nebylo slehlý, tak přes léto by se tam asi vůbec nedalo projít bez mačety. Kros přes popadané stromy, stráně na rozbití huby a přímý sešup do řeky :D

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...