wiky1008 Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 noo karta prisla uz sa aj tlaci a laminuje :D nech to ma smrnc :) Taky uz mam vytisknuto a i zalaminovano ;-) na ja na, office z WIN7 co mam ja obcas muzou pozlobit zejmena starsi rocniky pocitacu :) OC loni investovalo do novyho PC a licence takze nebylo zbiti, s XP uz nic neprodavali ;) Pro priste by byl opravdu vhodnejsi PDF format, jak ti odpovedel "buml". Dobrej programek je zde: PDF Creator ze Stahuj.cz Jsem s nim spokojenej. Vytvori novou tiskarnu a pak muzes vlastne cokoliv, co se da vytisknout dat do PDF (Tisk - PDF Creator). Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 wiky1008: ten prográmek je sice dobrej, ale v tomto případě zbytečnej, neboť v tom novějším Excelu to jde i rovnou uložit do PDF :D to jen Vitto dělá pupínky a nepočítal s tím, že je to tu samá lama :) Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 A jedes odkat? doufam zes okolí prahy nebo tak ych nemusel ject v sobotu sam. já vyrážím v sobotu okolo 10hod. dopoledne z Prahy :) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 a kdybys chtěl jet přes Boleslav tak můžeme jet spolu :) Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 tak klucí už se to blíží :) :D Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Tak už mám taky vytisknuto. Zítra pořádně umýt a uklidit auto a v pátek odpoledne hurá směr na Rozkoš. :) Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Jak jsem psal..zas víkend nočních, ale sobotu mám dovču tak se asi ukážu.. :) Sice asi nebude slečna uplně v cajku ale i tak mě držte nějakej flek.. :D Odkaz ke komentáři
tomisak Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 já vyrážím v sobotu okolo 10hod. dopoledne z Prahy :) To bych se mohlk tobe pripojit, od kat presne jedes? Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 To bych se mohlk tobe pripojit, od kat presne jedes? vyrážím od Neratovic, přes Čakovice, Černý most, dále pak na Hr.Králové po dálnici a dál Jaroměř a Česká Skalice pokud chceš, tak ti pošlu přes SZ tel. na mne, dal bych sraz někde na Čerňáku a nebo na první čerpací stanici na hradecké dálnici, je tam Benzina, kluci tam mají sraz v pátek a kdybys chtěl jet přes Boleslav tak můžeme jet spolu :) ee Peťo, přes Bolku a na Jičín ne, na Hradec je to pro mne pohodlnější kámo, prostě dálnice a široká silnice až do Skalice, nezlob se prosím Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2011 tomisak - me das na OC vjezdu 300 za sraz, pak pudes na recepci a za kazdy stan das 50 za noc jestli se nepletu samolepky beru, ale pokud vim tak clenem jeste nejsi ne? tak moc nevim k cemu ti bude :) regni se do OC, 300 za registraci mi pak muzes dat rovnou taky a ja ti dam lepku a pak poslu kartu a dalsi veci postou :) baui - me to ale pokazdy kdyz to chci ulozit i kdyz nemenim uz nic jinyho vyskoci tabulku, to je jedno priste vam to udelam v prastarych verzich pdf creator - jako fakt se mi chce tisknout a preukladat 60 pdfek :o xls je pro me pohodlnejsi, prepisu, ulozim a hotovo, jedu dal :) ste moc rozmazleny se mi zda :( Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 :) http://zpravy.idnes.cz/leto-v-cesku-jeste-...72515_domaci_hv Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 ee Peťo, přes Bolku a na Jičín ne, na Hradec je to pro mne pohodlnější kámo, prostě dálnice a široká silnice až do Skalice, nezlob se prosím v pohodě kamaráde, bylo mi to jasný :) Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 ANO! Tento vikend ma byt OPRAVDU slunecny... :) Česká Skalice - POCASI Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 ja si chtel brat do kufru zimni kola kdyby lonske pocasi jemne prituhlo a napadlo Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 ANO! Tento vikend ma byt OPRAVDU slunecny... :) Česká Skalice - POCASI pecka.. Odkaz ke komentáři
tomisak Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 tomisak - me das na OC vjezdu 300 za sraz, pak pudes na recepci a za kazdy stan das 50 za noc jestli se nepletu samolepky beru, ale pokud vim tak clenem jeste nejsi ne? tak moc nevim k cemu ti bude :) regni se do OC, 300 za registraci mi pak muzes dat rovnou taky a ja ti dam lepku a pak poslu kartu a dalsi veci postou baui - me to ale pokazdy kdyz to chci ulozit i kdyz nemenim uz nic jinyho vyskoci tabulku, to je jedno priste vam to udelam v prastarych verzich pdf creator - jako fakt se mi chce tisknout a preukladat 60 pdfek :) xls je pro me pohodlnejsi, prepisu, ulozim a hotovo, jedu dal :( ste moc rozmazleny se mi zda OK vem to sebou jestli to jde vsechno srovname v kempu, už víš kolik je aut bude rekord?? vyrážím od Neratovic, přes Čakovice, Černý most, dále pak na Hr.Králové po dálnici a dál Jaroměř a Česká Skalicepokud chceš, tak ti pošlu přes SZ tel. na mne, dal bych sraz někde na Čerňáku a nebo na první čerpací stanici na hradecké dálnici, je tam Benzina, kluci tam mají sraz v pátek :) ee Peťo, přes Bolku a na Jičín ne, na Hradec je to pro mne pohodlnější kámo, prostě dálnice a široká silnice až do Skalice, nezlob se prosím tak ok pošli mi číslo a ja ti zavolam, nebo napíšu sms, ale žádný honičky mám starýho dědečka by to potom nerozdejchal :o Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Přeju Vám ať všechno vyjde podle představ, hlavně počasí a užijte si to i za mě... :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 (upraveno) Patas: a Ty pořádně oslav svoje narozky! Předem všechno nej nej a někdy dáme závody na skůtru! :) Upraveno Září 1, 2011 uživatelem romariooo Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Přeju Vám ať všechno vyjde podle představ, hlavně počasí a užijte si to i za mě... :) a proč nepřijedeš s někým? to že sis rozbil auto přece nic nemění na tom, že tě rádi uvidíme,, no a jestli se chceš vyhnout kecům a radám a nebo se stydíš, tak není proč, na to se vyser, ono všude jsou chytrolíni, ale píčovinu udělá každej, hlavně ať máš co nejdříve novou čtyřkolovou krásku a né nějakýho skůtra :o Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Jak pise Palo, kazdy udela kravinu a co no Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 (upraveno) Tak už je naleštíno, jen se vyspat přežít to v práci a odpoledne vyrazit na tuto jedinečnou akci, snad plnou úžasných zážitků. Upraveno Září 1, 2011 uživatelem sonyk02 Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Tak zitra se uvidime Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Patas má narozeniny-to je ten pravý důvod proč nejede na Rozkoš :( Palo: doba je zlá a třeba přijdeš na to že je lepší jezdit na skutru za 3 litry i když tě to asi člověče neuveze ;) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 tak narozky by měl být důvod, aby právě přijel Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Pratele budik nastaven jdu chrnet, rano se mam hlasit u Rolby a pak jedu Rozkos. Auto je jaks taks pripravene, ja vubec snad z tech veci co mam pro Vas na sraz nic nezpomenu. Nemam vytistenou vjezdovku. Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Patas má narozeniny-to je ten pravý důvod proč nejede na Rozkoš :( Palo: doba je zlá a třeba přijdeš na to že je lepší jezdit na skutru za 3 litry i když tě to asi člověče neuveze ;) ty wole chytrej, já jezdil na skútru, když ty si ještě běhal po Kavkaze a Uralu jestli ti něco říká Burgman 600, tak by si měl vědět na čem jsem jezdil a předtím jsem vlastnil Simson skůtr a později Simson Enduro jen jezdi na skůtru a v zimě si naraž na hlavu beranici a na ni přilbu Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 ;) :( :) to ti bylo o dvacet min a byl jsi krásnější vid? Abych ti tu beranici nepřivezl na Rozkoš,chytroline :P Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky