Stano Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 ZDRAVIM. VEDEL BY MI NIEKTO PORADIT AKE SILNEJSIE TURBO BY PASOVALO NA MOTOR BKD JE TO PO UPRAVE SOFTU PRVE BOLO MENE V ZARUKE ZHRUBA 60000KM DALSIE PO CCA 210000 A TERAZ JE TAM REPAS A ZHRUBA PO 2000KM JE PRI PRERADZOVANI/PODRADZOVANI JE POCUT JEMNE HUKANIE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Kdyz ti takhle odchazeji turba, asi je neco v neporadku... Bud nedochlazujes po skonceni jizdy nebo mas netesnost v sacim traktu. Nebo mozna nefunkcni nasavaci filtr. Nemas tam otevreny saci filtr??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Hele jestli jsi se neseknul o nulu u toho 2. turba. 210tis.km je dost i na turbo, ne? A jestli tam máš chip, tak s tím musíš počítat. Jinak jak psal p2p. Mknul bych na sání (malé částice vymelou lopatky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stano Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 TO DRUHE VYDRZALO DOST A AJ S TYM POSLEDNYM NIEJE ZIADEN PROBLEM S VYKONOM ALEBO TAK LEN TO TROSKU ZACINA HUKAT. VCERA SOM POSIELAL SOFT CO MAM MOMENTALNE V AUTE JEDNEMU CHLAPCOVI NA KONTROLU TAK POVEDAL ZE JE TO SPRAVENE DOBRE LEN ZE JE TAM ESTE VIAC PRIDANE NA TURBE TAK ZE SI TAM MAM DAT SILNEJSIE TURBO VRAJ SA TAM MONTOVALO VIAC DRUHOV A NIEKTORE SU LEPSIE INE HORSIE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Ty druhy turba co se montovali jsou hlavně o výrobci (Garret, BorgWarner (KKK)). Jinak je to všeobecný a normální jev-houkání. Všichni houkáme. Jestli se Ti nezvýšila spotřeba a výkon je normální tak bych to neřešil. Já taky hukám ale zatím to táhne dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stano Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 NEVIEM CO JE TAM MOMENTALNE. POZRIEM KED BUDEM MAT AUTO NA ZDVIHAKU. TY VYROBCOVIA CO PISES SEDIA LEN OD NIEKTOREHO VYROBCU TO VRAJ ZNESIE VACSI TLAK AKO OD INEHO. JE TO CHIPNUTE NA ZHRUBA 190BHP A 400NM TAK KEBY BOLO NIEKTORE TURBO CO BY TO ZVLADLO BEZ TYCH PAZVUKOV TAK BY SOM BOL RAD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Jedině asi nějaký hybridní. Spíš bych pohledal na diesel a chip forech. Ale cenovka bude jiná... BTW: Vypni si CL-vypadá to strašně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stano Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Ok diky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 pasuje na BKD 12/2005 počítám že je tam asi KKK ale nevím turbo z RS z BMN?? Garet GT1749VC,, já si myslím že by měl v pohodě, ale ptám se jestli s něčím není problém a jestli je to turbo větší, nebo jiné charakteristické znaky?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 to je úplně jiné turbo, svody jsou také jiné, BMN je s filtrem pevných částic = turbo je zrcadlově otočené vstup a výstup, nehledě na jiné svody atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Takový rozdíl bych teda nečekal :o , takže jiná alternativa je jen hybrid??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 přesně tak, hybrid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukash Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Jedině hybrid... nebo to nechat trochu snížit a to je otázka jestli je tam čip z ebay nebo to čipoval někdo s mozkem :o) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 no tak po osvětě co je to tzv. hybrid (nebo spíš co si pod tím představit), to už jsem dělal na Fiatu coupe 20vt a měl jsem tam podle všeho hybrida, prostě skládaný turbo, no čekal jsem větší raketu, ale to je fuk B) Prostě to houká a až mě to moc ... tak poletí pryč a dá se tam něco jinýho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanrs Odesláno Červen 28, 2013 Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 co poviete na toto? http://www.turbosport.cz/327-tsc190.html na DP fore su grafy s tymto turbom na cca 200 koni, myslim ze cena je fajn.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Já tam mám ted od Olega z Turbopoweru Hybrida, zeoptej se Funa co ti na to řekne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanrs Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 kolko ta stalo turbo? ake tam mas a na aky vykon? urcite to s nim niekedy poriesim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 Bohužel takto top říct nejde, sice se něco píše, ale i sám Fun ti řekne jak to je, zátěž je otestovaná do 3bar + vyváženo na 218tis otáček a průměr sací vrtulky je větší o 2mm, což je obrovský rozdíl, pro normáln ježdění. Základ je klasika VA. 4ili bych řekl maximum, bez nějakých zásadních úprav čili bych to viděl, jak píšou adekvát té 190ky, ale uvidí se až na brzdě, každopádně to stálo 11500,- Jinak pokud je zachován náběh seriového turba, tak tím pádem, tam o moc větší sání nebude. Já uvidím, jak to dopadne na brzdě, ale myslím si že tam dám nějakou bezpečnostní hranici, ono každej bájí o 200koních, ale když tam bude 187poníků nic se neděje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.