Přejít na obsah

Seat Altea XL facelift

Davon

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...

Zkusil jsem vydolovat predni S a striknout jak jsem se s nekym bavil na besidce... Povedlo se!!! Ale asi na dalsich 20 minut. Stacilo zavadit nehtem a slo to dolu...

Takze doslo na "lamani chleba". Vzal jsem si nuz, po veceri jsem zustal doma sedet u stolu a dal se do toho. Po 3 hodinach s mozolem na prste od noze to vypadalo lepe bez chrom povlaku. Drzelo to tam jako svine!!! Strikl jsem to zakladem na plasty, dve vrsty a nasledne po sobe jsouci 2 vrstvy cerneho matu... Vysledek je "zatim" dobry! :smich: Nedovedu si predstavit loupat tu mrizku kolem. Musim vymyslet zpusob jak ji dostat do cerna! Napada me jedine potahova folie, zda by se povedlo do tohoto tvaru...

SNC01252.jpg

SNC01255.jpg

SNC01256.jpg

SNC01261.jpg

Odkaz ke komentáři

Proste to na tom chromu nedrzi!! Fakt to z toho leze!!! I lakyrnik mi rikal, ze mi to nastrika, ale ze je to na chvili, ze by to chtelo zbavit chromu. Slysel jsem, ze na takzvane odchromovani toho plastu existuje nejaka koupel, ze se to do toho nalozi a za par h. (asi) je to pryc... Znate nekde neco takoveho, nebo provani nejaka firma, nebo nejaky soukromnik zbaveni toho radoby chromu z toho ramecku? :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Muze mi nekdo kdo ma na OII nebo Supu zadni parkovaci senzory rici nasledujici?? (dle me by to mel byt stejny system na OII napr.

Nejak tomu stale nerozumim, hlasitost pori zarazene zpatecce si nastavim tim, ze ji zaradim a na radiu si navolim, jak hlasite ci tise chci mit radio, abych slysel pri couvani jiz tak potichy prerusovany ton cidel. To vse jde, ale jakmile vlezu do auta treba po napriklad celem dni v praci, zaradim zpatecku a radio zustava hlasite, jak bylo pri vypnuti klicku rano, proste se nesepne na nastavenou hlasitost. Nedela to vsak vzdy, nekdy se sepne, nekdy ne, nekdy toto udela i pri beznem jezdeni bez vypnuti klicku, musim to znovu nastavovat. Nemel by nekdo definici, proc tomu tak je????

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ahoj, přišel jsi nakonec na to, co s tím chromem? Taky jsem chtěl dát logo na Leonu do černý, pak jsem si všimnul, že už to tu někdo má a že to navíc dalo docela zabrat, tak teď nevím. :) No a nakonec zjistím, že tam máš i ty LED blikače... Zase jsem nebyl dost rychlej... :)

Jinak hezká Altea! :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...