Seatí vetřelec :o) Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 krasne auto,a ta bila je fakt luxusni. 0 Quote Link to comment
Davon Posted March 21, 2010 Author Share Posted March 21, 2010 staci zajet nekam, kde se da pichnout pajka do elektriky, ne Robe? 0 Quote Link to comment
P2M Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Verejne dekuji Rolbarovi za vymenu bocnich blikacu za LED blinkace... svítí nesvítí svítí nesvítí A není to TSI nějak nakřivo? Neudělali soudruzi ve Španělsku, nedejbože přímo soudruh Davon chybu??? 0 Quote Link to comment
Seatí vetřelec :o) Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 spise soudruzi v nemecku,ale ty chyby nedelaji 0 Quote Link to comment
Davon Posted March 22, 2010 Author Share Posted March 22, 2010 Vyroba byla vazne v E, ne v DE... Ale nakrivo je to schvalne, protoze Skoda, VW i Audi to mivaji rovne, tak Seat jako nejhorsi z koncernu to ma krive, no a? 0 Quote Link to comment
Jim Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 ted jsem to viděl na exeu a řikal jsem si: ach muj bože ani nalepit rovně... 0 Quote Link to comment
P2M Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Sundej to Dane a je to, ne? 0 Quote Link to comment
Davon Posted March 22, 2010 Author Share Posted March 22, 2010 Me to tam covece fakt nejak nevadi... Ale mozna to sundam :o :o 0 Quote Link to comment
Seatí vetřelec :o) Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 alteu nebo leona 1P mam v planu,ale az tak za rok,mozna dva a nejlepe taky v bile,nadherna barva. 0 Quote Link to comment
Davon Posted March 25, 2010 Author Share Posted March 25, 2010 Barva je to vlastne zadna, ale pritom je pak pekna (UMYTA) 0 Quote Link to comment
Seatí vetřelec :o) Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 jj souhlasim,videl jsem leona 1P v bile barve a trosku upraveneho a rek sem si ze jinou barvu na auto uz nechci,i kdyz stim bude pakarna to udrzovat ;) 0 Quote Link to comment
Davon Posted April 23, 2010 Author Share Posted April 23, 2010 Dneska jsem si pohral s mini detailem, jsem zvedavy, jak dlouho to vydrzi... 0 Quote Link to comment
Davon Posted April 27, 2010 Author Share Posted April 27, 2010 Zkusil jsem vydolovat predni S a striknout jak jsem se s nekym bavil na besidce... Povedlo se!!! Ale asi na dalsich 20 minut. Stacilo zavadit nehtem a slo to dolu... Takze doslo na "lamani chleba". Vzal jsem si nuz, po veceri jsem zustal doma sedet u stolu a dal se do toho. Po 3 hodinach s mozolem na prste od noze to vypadalo lepe bez chrom povlaku. Drzelo to tam jako svine!!! Strikl jsem to zakladem na plasty, dve vrsty a nasledne po sobe jsouci 2 vrstvy cerneho matu... Vysledek je "zatim" dobry! Nedovedu si predstavit loupat tu mrizku kolem. Musim vymyslet zpusob jak ji dostat do cerna! Napada me jedine potahova folie, zda by se povedlo do tohoto tvaru... 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 folii nedavej, tam je to na dost blbym miste... nekde jsem to videl, z blizka to nebylo moc dobry 0 Quote Link to comment
Davon Posted April 28, 2010 Author Share Posted April 28, 2010 Fakt jo? Asi se to tm pusi blbe potahovat, kdyz dokazou zbastlit skoro rovnou strechu Tak co jineho s tim? Lak na tom nedrzi... 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 prave, ty ohyby nebyly moc dobry hmm hmm, necetl jsem teda tema, ale jakto, ze nejde lakovat? :) 0 Quote Link to comment
Dakie Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 musí to jít lakovat, jen do toho nesmíš rejt nehtem nech pořádně vytvrdnout lak :D 0 Quote Link to comment
O.v.i. Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 tjo pekne umis s kudlou tak si vyrez ze dreva a ten strikni :D 0 Quote Link to comment
Davon Posted April 29, 2010 Author Share Posted April 29, 2010 Proste to na tom chromu nedrzi!! Fakt to z toho leze!!! I lakyrnik mi rikal, ze mi to nastrika, ale ze je to na chvili, ze by to chtelo zbavit chromu. Slysel jsem, ze na takzvane odchromovani toho plastu existuje nejaka koupel, ze se to do toho nalozi a za par h. (asi) je to pryc... Znate nekde neco takoveho, nebo provani nejaka firma, nebo nejaky soukromnik zbaveni toho radoby chromu z toho ramecku? :D 0 Quote Link to comment
Davon Posted April 30, 2010 Author Share Posted April 30, 2010 Radicka Leon Cupra tusim MR 09 Trosku laborace s tim, jelikoz si ne uplne rozumnela s horni casti pytle, ale je tam 0 Quote Link to comment
P2M Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Dane, taková technická - kam dávaj policajti pokuty, když za stěrače to asi nejde? :) 0 Quote Link to comment
jar_da Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 daj mu rovnou botu nebo odtah 0 Quote Link to comment
Davon Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 Me jakozto jednomu ze slusnejsich ridicu nemaji duvod neco takoveho delat :) 0 Quote Link to comment
Davon Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 Muze mi nekdo kdo ma na OII nebo Supu zadni parkovaci senzory rici nasledujici?? (dle me by to mel byt stejny system na OII napr. Nejak tomu stale nerozumim, hlasitost pori zarazene zpatecce si nastavim tim, ze ji zaradim a na radiu si navolim, jak hlasite ci tise chci mit radio, abych slysel pri couvani jiz tak potichy prerusovany ton cidel. To vse jde, ale jakmile vlezu do auta treba po napriklad celem dni v praci, zaradim zpatecku a radio zustava hlasite, jak bylo pri vypnuti klicku rano, proste se nesepne na nastavenou hlasitost. Nedela to vsak vzdy, nekdy se sepne, nekdy ne, nekdy toto udela i pri beznem jezdeni bez vypnuti klicku, musim to znovu nastavovat. Nemel by nekdo definici, proc tomu tak je???? 0 Quote Link to comment
160R Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Aké máš rádio? Nie je možné nastaviť tú hlasitosť niekde v menu rádia? Ja mám v OII Bolero a tam ide nastaviť hlasitosť, na akú sa má táto znížiť po zaradení spiatočky. Ak sa to ale správa tak, ako píšeš, tak to skôr vyzerá na chybu vo firmware rádia 0 Quote Link to comment
Davon Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 Ja mam nedotykovej paskvil co tam seat dava... Tam se to prave nastavuje tim, ze se zaradi zpatecka a koleckem hlasitosti si nastavis volume mezi 0 - 30 stupinky. Uvidim jak to bude pokracovat dale, nekdo mi doporucoval zkusit odpojiz baterku, zda se to nechytne... 0 Quote Link to comment
Davon Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 Tak jsem absolvoval cca 400km s priezi na strese, na kterou se vazne rychle zapomene, manzelka musela krotit mou rychlostni vasen :) Pro ride 591 v pohode, jeste ze jsem tak udelal... 0 Quote Link to comment
mole.first Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Ahoj, přišel jsi nakonec na to, co s tím chromem? Taky jsem chtěl dát logo na Leonu do černý, pak jsem si všimnul, že už to tu někdo má a že to navíc dalo docela zabrat, tak teď nevím. :) No a nakonec zjistím, že tam máš i ty LED blikače... Zase jsem nebyl dost rychlej... :) Jinak hezká Altea! 0 Quote Link to comment
Recommended Posts