Dakie Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 ty kráso, to je fakt smůůůla B) soucítím s tebou Dane B) B)((( 0 Quote Link to comment
Davon Posted July 12, 2009 Author Share Posted July 12, 2009 Pod kurou byla jen smula, fakt jsem ji mel po celym narazniku i znacce... Hnus.. Ale hlavne ze deti OK, trosku sok, vcetne zeny, ale hlava bolet prestala. Kolenem jsem v narazu ohnul vystrelovaci klic, nechapu jak!!! B) 0 Quote Link to comment
Jim Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 a ty voe ten parkovák to nevzal? smulu sundáš, narzník nevypada hrozně, jen ta hrana 0 Quote Link to comment
Davon Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 No zda se z fotek, ze to nic neni, ale ve skutecnosti je to horsi. Vyztuha a je i zarazeny kus plechu pod vyztuhou do kufru... Uvidim dnes vecer snad na kolik to prijde... Parkovak to bral, ale drive nez to houkani ala 20cm prisla ta rana B) 0 Quote Link to comment
romariooo Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Dane: naprosto přesně vím jak Ti asi je...naštve to hodně a u fungl nového auta dvojnásobně B) Tak to dej co nejdříve dokupy-a ber to tak že to mohlo dopadnou hůř... Nechápu jak jsi mohl zlomit ten klič...to je fakt moc B) 0 Quote Link to comment
Davon Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 Strasne me to stvalo, mel jsem chut to uplne dorozbit, rozkopat, ale rano, kdyz jsem se vyspal, vyklepal znacku a to viko fufru srovnal, ze to neni ani nejak nyni videt, tak jsem si rikal, ze hlavni je zdravi vsech zucastnenych, mohl jsem tam treba sejmout pobihajici decka, nebo udelat neco tem svym... Proste je to plech a nyni se nad tim povznasim, je to OK B) Nyni to vypada nablizko takto, na dalku to skoro neni videt, ale vetsi chyby jsou jak hjsem rekl, pod plastama... B) Klic jsem nezlomil, jen ohnul... 0 Quote Link to comment
Davon Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 Jinak nejake veselejsi fota B) 0 Quote Link to comment
Dakie Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 bomba fotečky B) jj, už to nevypadá tak hrozně B) a přesně jak říkáš, jsou to jen plechy a plasty, ale stejně to zamrzí.. budeš to řešit přes havarijko? 0 Quote Link to comment
Jim Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 si tu hranu narovnal? na tu havarijku bacha at se ti to vyplatí skrz bonus 0 Quote Link to comment
Davon Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 Budu to nejspise resit pres havarijko, protoze to muze byt klidne za nekolik desitek tisic... To ze mi 36 mesicu berou vim a pocitam s tim... Neda se nic delat, od toho to pojisteni je.. B) Jim - hranu jsem rovnal klinem, nesel zavrit kufr... 0 Quote Link to comment
P2M Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Ajaj , ale jak píšeš, hlavně, že se nestalo nic vám. Ten klíč praskl správně, někde se psalo, že je to proto, aby ses o něj při nárazu nezranil... 0 Quote Link to comment
jar_da Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 sakra dane, to snad není možný, smůla - svině jedna - trochu mi to připomíná můj mobil, vždycky, když je nový, tak pravidelně do týdne spadne na zem, ale tohle je fak dost, vím jak ti je, nové vysněné auto a hned si to rozbít, chjo, nevěš hlavu a zkus se z toho "vyspat" 0 Quote Link to comment
vittorio Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 dane kua snaz se trochu pri tom couvani priste ne, hlavne se odbry smoli kpacholik ale porad je to jen auto pro dalsi - klic jen ohnul ale nechapu jak si ho ohnul kdyz si to sejmul zadnekm ten strom 0 Quote Link to comment
Jim Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 kolenem? náraz ho postrčil dopředu k volantu 0 Quote Link to comment
vittorio Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 nj ale tak nic velkyho to nemohlo bejt tak bych cekal ze tim narazem se soupnul dozadu spis nez dopredu nevim, asi tu fyziku nedavam jak na to koukam :D 0 Quote Link to comment
Davon Posted July 15, 2009 Author Share Posted July 15, 2009 Presne tak Viktore, kolenem, naraz te posunuje smerem vzad do sedacky a zakonite se ti musi zvedat koleno... Couval jsem prave docela rychle, dnes jsem koukal, ze mi nelicuje hrana kufru se svetlem, takze zarazeny to asi je... Ale jak rikas, je to jen auto a uz to nejak neresim, stane se mi to nebo nekomu treeba jeste do me tak na to prdim... 0 Quote Link to comment
vittorio Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 jo takhleeee, ja mam koleno totoizv octe a seatu az za klickem, cili me to hodit dozadu tak se ho ani nedotknu uz chapu 0 Quote Link to comment
Davon Posted July 16, 2009 Author Share Posted July 16, 2009 Tak po dnesku je zafoliovano, opet Bruxsafol 0 Quote Link to comment
TomasB Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 teď to tu čtu a je to k nasrání, Dane. To by se ti se starým autem nepřihodilo, to je zákon schválnosti. Nezbývá, než to hodit za hlavu. 0 Quote Link to comment
Davon Posted August 2, 2009 Author Share Posted August 2, 2009 Tak nejake novejsi ;) :) 0 Quote Link to comment
jar_da Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 tak už se opravuje, ber to z tý lepší stránky, dobře se chytá odstín, prostě starej lak není starej, bonus pojišťovny tě tak moc taky trápit nebude, prostě ti doba bez nehody začíná běžet o pár týdnů déle, s tím kolenem je to tak, mě když trefila Avia, v malé rychlosti 50km/h, tak jsem kolenem urazil páčku stěračů (tehdy ještě u felicie), auto se roztočilo a do hlavy mě trefil blbej mobil položenej vedle na sedadle, boole jako prase a od tý doby nesmí být v autě nic co by nebylo připevněný - včetně manželčiny kabelky, všechno do kufru 0 Quote Link to comment
Baurak Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 tak to je radost lakovat novy auto .-(( 0 Quote Link to comment
Davon Posted August 3, 2009 Author Share Posted August 3, 2009 No Jirko prej to radost byla, ze se fakt suprove chyta odstin :) Uz je to vse hotove. Jen jeste nevim, jak to vyridit z CP... Puvodne likvidator co to fotil si napsal, ze to bude platba oproti fakture ze servisu, ja bych vsak nyni nejradsi zmenil na svepomoc, vim ze to pred nekolika lety u Octy slo, je stale tato moznost se nyni rozhodnout jinak a muze pojistovna nyni nejakym zpusobem prehodnocovat z papiru napsaneho od likvidatora a orezavat ceny za to, ze to chci rozpoctem??? 0 Quote Link to comment
Baurak Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 jo to verim, bila je blba na lakovani a je to skoda, ze hned novy auto musis delat, ale hold za blbost se plati, ale snad ti to trefi dobre 0 Quote Link to comment
Davon Posted August 3, 2009 Author Share Posted August 3, 2009 No prave ze bila je na lakovani uplne nejlepsi, pokud to neni nejak zoxidovany,tohle je mesic stary auto, takze tam je to macek... Je to hotovy, vypada to stejne jako pred mesicem v salonu, jen to nema napis na zadnim kufru, coz je dle me asi hezci! 0 Quote Link to comment
Baurak Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 bila nejlepsi na lakovani, tak po roce bych ji vazne lakovat nechtel 0 Quote Link to comment
Guest Tomas_ek Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 bez nápisu je to bomba 0 Quote Link to comment
Davon Posted August 5, 2009 Author Share Posted August 5, 2009 Tady jsem zajel na parking a jedno volne misto co bylo, tak vedle starsi sestrenice. Je tam trosku videt zepredu rozdil mezi FL a starsim modelem... :) 0 Quote Link to comment
P2M Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 nějak nic nevidím, kromě toho, že ty jsi níž ;) 0 Quote Link to comment
MichalF Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 A sirsi kola a dvojitou koncovku vejfucku ;) 0 Quote Link to comment
Recommended Posts