deli Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Zdravim, nedavno se mi stalo, ze jsem po trase cca 4km zastavil auto na slunku (bylo kolem 30°C) asi na 15 minut. Po nastartovani maxidot zacal vypisovat informace o spatnych zarovkach. Motor jsem vypnul a po chvili nastartoval znovu. Situace se opakovala - podle maxidotu byl problem se vsema zarovkama - svetly, parkovackama, blinkry, mlhovkama, dennimi svetly i brzdama. Nevedel jsem, co s tim, tak jsem zajel na parkoviste cca 1km vzdalene. Vuz stal opet na slunku. Kdyz jsem ale za cca 30 minut nastartoval, vse fungovalo bez problemu. Od te doby se situace neopakovala. Netusite, co to mohl byt za problem? Je mozne, ze jednotka, ktera resi svetla, ma problem s uzemnenim? Predem diky za pripadne rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Tak to vubec netusim,to slysim poprve,to je ale mazec,zkousel jsi zajet do skodovky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deli Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Ne, ve skodovce jsem s tim nebyl. Auto je uz par mesicu po pozaruce, tak se tam nehrnu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Tam pomuze jedine diagnostika... dej sem vypis a neco tam bude napsano... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deli Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 ok, o vikendu se snad k tomu dostanu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Ahoj, něco podobného se řešilo tady a hlavně tady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 Stačí novej software BCM a vše funguje bez problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deli Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 P.T., Kvido27 diky za odkazy a informace. Vse nasvedcuje tomu, ze se jedna o problem, ktery resil Kvido27. Kdyz jsem prochazel forum, tak jsem na to vlakno nenarazil. Nevite, na kolik vyjde prehrani toho softu (vuz je uz je po zaruce)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 No ja bych na ne dost pritlacil, udelej to same co udelal Kvido27 ( i kdyz uz to mas po zaruce ) - vytiskni si tu zpravu a s tim zajdi do autorizovaneho servisu. Je to evidentne vyrobni vada takze bych zadal prehrani softu zdarma. Mozna trochu pripomenout, ze to ma co do cineni s bezpecnosti provozu vozidla ( a to jiste ma ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adoks Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 Tak se taky přidám s poruchou všech žárovek, po nastartování 22 závad asi všech žárovek. Při kontrole všechny svítily, jen zadní blinkry dvakrát blikly a zůstaly svítit. Tak jsem to zdechl, pohýbal všema pojistkama jak vevnitř tak v mot. prostoru a závada fuč. Po roce užívání se to stalo poprvé. Takže příšte asi přehrání softu B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.