Přejít na obsah

Rudisova "Zelenka" TDI

Doporučené příspěvky

Tak konečně z brzdy a zase sem trochu nasranej!! :angry: Sjedu to nechat ještě přikrmit,ať tam těch 140PS je..

Prubeh je hroznej. Vzdyt ten vykon uz stoji od 3200ot, nebude lepsi krivka vykonu co porad roste?? Bude lepsi pocit z jizdy, auto bude pocitove porad zrychlovat a tahat az do konce. Koni malo, ale to je pomijive, spise nez kone bych resil prubeh, nechapu to slovo dymovnice, to jako ze bude hulit a bude to mit stejne kone? Pochybuji ze to bude lepsi,, mozna to bude hulit tim, ze bude extremne natahnuta doba za cenu cca 2-3 koni no asi mam jinou predstavu :rolleyes: :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Prubeh je hroznej. Vzdyt ten vykon uz stoji od 3200ot, nebude lepsi krivka vykonu co porad roste?? Bude lepsi pocit z jizdy, auto bude pocitove porad zrychlovat a tahat az do konce. Koni malo, ale to je pomijive, spise nez kone bych resil prubeh, nechapu to slovo dymovnice, to jako ze bude hulit a bude to mit stejne kone? Pochybuji ze to bude lepsi,, mozna to bude hulit tim, ze bude extremne natahnuta doba za cenu cca 2-3 koni no asi mam jinou predstavu :rolleyes: :rolleyes:

Tak ono se bez brzdy špatně dolazuje..jinak ono to zrychluje tak jako tak..a hlavně to netočim do konce při každym kvaltu..Já jsem s výsledkem spokojený..teda byl jsem,,už je přikrmeno..jen decentně a hlavně na spodku,což mi vyhovuje..Jinak mi můžeš poradit,když se nastavila dávka větší jak 41mg-např ve 3500ot.,tak auto přestalo v těch ot. ject a bylo to jak když hamtnu na brzdu..může to dělat palivák?? Nastavilo se 40mg max a je to ok až do červených otáček..

Odkaz ke komentáři

tyjo, z skoroplný palby je teď obyč Octa. Proč jsi dal ty věci pryč?

Protože jsem musel-dohnala mě minulost.. no a když už chyběl kožak,tak mě nic nebránilo si jí přizpůsobyt k obrazu svému..ale zas na tom hadru se bezesporu sedí líp a líp drží v zatáčkách..a přijde mi,že ty halogeny svítej víc jak xeny,až na dálkový světla,to je trochu býda.. :blink:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes koupil od kámoše kolesa za myslim slušnou cenu..a to RONAL 8x18" et35 s pneu 225/40..značku pneu raději psát nebudu :wallbash: ..no a fotku jsem udělal founem,tak kvalita stojí za prd..ikdyž jsem měl sebou digitál-ach ten "němec"!!sem na něj zapoměl noo.. :rolleyes:

Tak jsem vložil nové fotky,digitálem focené po navoskování octule..

post-6127-0-20020800-1333985390_thumb.jpg

post-6127-0-22637000-1333985547_thumb.jpg

post-6127-0-23599700-1333985747_thumb.jpg

post-6127-0-11892800-1333985958_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak dobré zprávy.. napsal jsem email na www.ronal.cz jestli je možné zaslat typový list na kola a bylo mi vyhověno..napsal jsem rovnou rozměry a typ kola a rozměr pneu a paní ochota sama to vyplnila a zaslala na mail..zítra to jen vytisknu a šup na STK a na dopravák..Kurňa,já su tak šťastný.. :lool: ,,jen aby to prošlo STK..

post-6127-0-89931700-1334071611_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jsem rád,že se líbí..jinak už mám i TÜV kekolům,tak snad to bude ok na STK a na dopraváku..Teď jdu lakovat brzdy,v práci jsem si nechal opískovat přední i zadní brzdiče..barva klasika červená..Po skončení dodám fotky..

Jinak už jsem tedy byl na stk před chvilkou,,ale všude samej bubák,televize,krimoška,ve vratech páska..tak mě bengoš poslal domů..prej zejtra,tak uvidim..

Odkaz ke komentáři

... a on se ještě rozčiluje, že ho poslali domů a nezapsali mu kola :lool:

No a né?? Se tahnu celých 12km na STK a čerti na mě bububu a běž domů..

Tak jsem volal do Nového Boru a to ste neslyšeli!!! Co na mě technik spustil,že musim mít schválení od výrobce vozu,že nějakej typovej list ani TÜV ho nezajínaj,a že to je všecko věc úřadu a nakonec co po něm vlastně chci..tak říkám,že jen zkontrolovat jestli mám na autě to co je na papíře a dát tam razítko,no a to bylo něco na něho!! Prej: "Já nikam dávat razítko nebudu!!Naschle!!" ..no a než típnul telefon,tak jsem slyšel: "Chtěl kulatý razítko,se mu na to můžu vysrat!!" ...normálně jsem měl takový točky,že se mi klepaly vzteky pracky..

Tak jsem zavolal do České lípy,teď odpoledne tam zajel,borec mi koukl na číslo a rozměr ráfku,dopsal mi do typového listu VIN,aby bylo jasný na který přesně auto to je..dal mi štempl a jel jsem domů..stálo mě to 150kč..tak v pondělí skáknu na dopravák a uvidim..jinak ho nezajímal ani ten TÜV..

Rudis : to bylo u vás ve vaňdáku ?

Já , že v televizi říkali na děčínsku .

Drapi: no co zabásli nějakou skupinu , borci na STK legalizovali kradený auta , který ani na té STK nebyli.

Jo,bylo to v přesně v Krásný Lípě..a dnes tam ani nezvonil telefon,takže je asi mimo provoz..

Odkaz ke komentáři

Je mi to jasný. Zbytečná cesta, člověk už se těší, že to bude z krku a nic.

Ale měli jste dobrý STKčko. Tam by pustili do provozu i Freda Flinstona :lool:

Držim palce na dopraváku.

Právě jsem tam ráno volal,abych se ujistil,že tam maj technika K a že to vůbec dělaj,takže jsem tam ani nejel..to bych asi vyrostl..

Jo,to STK bylo super,cigáni káru 14dní po TK a tlačili to přez náměstí a samo je hned lapli čerti a už to jelo..

Odkaz ke komentáři

Jinak jsem psal i do Ronalu,jestli mi pošlou nějakej seznam pneumatik pro použití na těchto kolech a právě mi ženská odepsala,že jen tento rozměr je doporučený.. Ještě se chystám napsat do WEITECu,jestli by poslaly nějaký TL na podvozek,na dopraváku mi řekl,že když ho budu mít,tak není problém to za 50kč zapsat taky..musí to k tomu,páč se změní světlá výška atd,,tak to tam musí zapsat..uvidim jestli to projde,problém je ten,že mám typ na combi..tak snad to nějak projde..chtěl bych to mít echt..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...