Konny Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Za mě taky ne, ale návrh Garretta se mi líbí, to by octě slušelo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 kromě černýho křídla bych to všechno nechal tak jak na VT, jen místo matný bych dal lesklou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Květen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 diky vsem za nazory ... jasny vyhrala by leskla... zkusim udelat jeste navrhy v leskly cerny a uvidime jak to bude vypadat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 26, 2012 Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 Díky pane za pokec a gratulace k pohárku .. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Květen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 o vikendu jsem navstivil skodovacky sraz v ZELIVY ..paradni den, supr lidi, uzasny old and new cars a taky jsem narazil a poznal dalsiho supr clena OC ..diky za pokec spooky1 a sraz to byl uspesny .. belous dostal oceneni za nejhezci fabia-octavia vice fotek ze srazu v Zelivy muzete prohlizet ZDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Květen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 kdo si hraje nezlobi :) a jedna focena u nas pod Lipnici :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 je to krasavice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 FK se stěhuje na OC :D Zdravím Aleši. Autí máš fakt pěkný klobouk dolů. Musím s tím svým novým vozem taky něco provést. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 9, 2012 Sdílet Odesláno Červen 9, 2012 Koukám, že lidí z FK je to ohromně moc....jinak pochvala, tvá Octa je překrásná :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Červen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 DJ.Mara , Hans26 zdarec chlapci ... mate pravdu JE TO TAK ..postoupili jsme o tridu vys :) par novinek: pred pul rokem mi odesla stahovacka ridice tak ted konecne jsem se dokopal k tomu ji opravit takze vymenena naklady cca 700 kc stara dopadla takto .. pocuchany lanko u pojezdu i u motorku :) a taky jsem poridil nove koberecky do auta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Červen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 a taky konecne jsem se rozhodl precalounit origo sedou latku za origo bilou RS latku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 11, 2012 Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 SPIRUS: to jsme rozhodně o třídu výše postoupili :) ikdyž výbavu jsem ve feldě měl také slušnou ale Octa je uplně jiný stroj :) S tou stahovačkou mám stejný problém a musím se také dokopat k výměně :D Jinak pěkn+ pokračuješ v úpravách :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Jojo, časy se mění. Já mám naštěstí obě přední stahovačky už měněný. Tak snad to chvíli vydrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 TO já se na to chystám v létě o prázky, tedka do konce týdne nakoupím face přední masku, lízátko z Cupry R a zrcátka anaházím to na auto aby to mohl jít do laku :)...interiér až potom, také mě to čeká, tak se na Aleše budu obracet....Fota dílů a všeho dodám do svého Topicu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 jak to tam pak připevníš zpět to čalounění? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Červen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 jak to tam pak připevníš zpět to čalounění? nastriknu tapec lepidlem .. a prilozim latku a zacnu ji postupne vytahovat do hladka a snad se to povede :) a pak cely ten tapec hodim na silikon zpet do zbytku tapece a snad to bude drzet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Je mozne ze jsem te vcera na vecer videl na D1??? Fičel jsis to ve smeru Brno-Praha v levem pruhu??? Kde presne to bylo si uz nevzpomenu ale mam pocit,ze jsi to byl ty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Tak na ten bílý vnitřek jsem hodně zvědavý a u té bílé octy to bude určitě nádhera, rychle sem s fotkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Červenec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Je mozne ze jsem te vcera na vecer videl na D1??? Fičel jsis to ve smeru Brno-Praha v levem pruhu??? Kde presne to bylo si uz nevzpomenu ale mam pocit,ze jsi to byl ty... jj ten den jsem tam jel byl jsem vystehovat pritelkyni z koleji :) a po D1 ?? jedine VLEVO :D B) ty jo skoda ze jsi neblik :) Tak na ten bílý vnitřek jsem hodně zvědavý a u té bílé octy to bude určitě nádhera, rychle sem s fotkama rad bych ale bohuzel stale cekam na latku uz mi ji posilaji 14 dni ...tu co mam je s vysokym molitanem a je urcena na sedaky ... tak jsem musel objednat slabou bez molitanu ...ale je desna dodaci lhuta :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Myslim,ze bys nepochopil proc na tebe blika v protismeru kamion :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 ja jsem ty tapecy lepil naz5 sikou a drzelo to nekolik let... ty koberecky sis nechal nekde delat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 Až sem budeš dávat fota tak pokud by ti nevadilo dej i přibližnou cenu, mám také bílou octu a proto jsem na bílý vnitřek moc zvědavý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Myslim,ze bys nepochopil proc na tebe blika v protismeru kamion :lol: nooo tak to asi ne :D to mas pravdu :D ja jsem ty tapecy lepil naz5 sikou a drzelo to nekolik let... ty koberecky sis nechal nekde delat? jojo nechal jsem si je delat ve meste na zakazku v jedny firme co dela koberce rohozky a takovy ty pikacovinky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Červenec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 tak po delsi dobe male oziveni :) tapece se calounikovi nepovedly tak jsem to vzal do svych rukou sehnal jsem lepidlo a za 200kc latku co by vysla pomalu na cely koberec v obyvaku samo motiv RS :D :) jeste cekam na zitra kdy se rozhodne jestli se do toho pustim nebo koupim tapece ORIGO ale bohuzel komunikace nejak vazne :( jinak na aute se nic nedeje jen provozni udrzby : vymena oleje, palivoveho filtru, v planu je maly airbrush do motoroveho prostoru, a trosku jina predni cast :) ale to vse postupem casu :) probehne maly upgread spis detailovy ale vse bude se ponese v origo stylu zadny tuning atd :D a dneska jsem se rozhodl ze zlepsim trosku okte dychani takze jsem se pustil do lepsiho chlazeni IC :) a vysledek ?? ZDE: celkove pocity : auto jede lip :) prijde mi ze je zivejsi a lepe reaguje na plynovy pedal .. mozna TO TAK JE a nebo mozna DEŽA-VÍ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 tak novinky calouneni se konecne trosku hlo delam si to nakonec doma a dari se :) jedna dverni "ledvina" uz je hotova a schne :) vecer bude foto ..latky mam ze bych udelal pomalu 4 auta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 slibene foto: na NEcalounika si myslim kvalitni vykon :) zitra dodelam ridicovu stranu a muzu vytlumovat a konecne vracet vse do puvodniho stavu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Červenec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 (upraveno) tak dalsi nove zpravy .. interier uz je krom budiku komplet RS .. balicek kosmetiky se doplnil o pripravek na osetreni kuze .. valil jsem oci jak ta kuze krasne ozila a vypnula se :) zleva: coyote-pneu, sampon,fabric clean = interierove casti, vosk, pripravek na kuzi, 3M lestenka, luber, modelina na odstraneni necistot :) a v neposledni rade jsem poridil i kvalitni lesticku znacky krauss velke dik patri Hannymu za doporuceni :) Upraveno Červenec 28, 2012 uživatelem spirus89 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 tak ty tapecy... smekám, vypadají fakt super a na nečalouníka dobrej výsledek. jinak na kolik vyjde ta leštička? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 tak ty tapecy... smekám, vypadají fakt super a na nečalouníka dobrej výsledek. jinak na kolik vyjde ta leštička? diky.. na fotce to mozna nevypada ale prece jen strojni prace je strojni prace ale i tak to vypada skvele :) dost mi stim takyy pomahali nasi protoze v jednom bych to nedal ..:) :) za lesticku jsem daval 2990,- a je tam vse krom nanasejiciho (cerveneho penoveho)kotoucku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 a je tu dalsi akce :D uz je to par dni co mi prisly new znaky ze skoda CITIGO a jakmile se me neco dostane pod ruku tak to dopadne takto :D a taky prisla nova predni origo maska .. protoze soucastna byla rupla uz pri koupi auta a dodelal ji ptacek ktery se chtel se mnou pretlacovat a tam se chysta taky maly upgread vudci soucastnosti :) ...ale zachova se originalita :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.