Přejít na obsah

SPIRUS .. Okta 1,9TDi RS white line..ENDing story.. nový nástupce :)

Doporučené příspěvky

a je to tu jedna finalni fotka ... jeste to ve stredu umeju a poradne prelestim a pak nafotim :)

29072012605.jpg?ver=2

29072012606.jpg?ver=2

provedene upravy:

- novy znak: rozebran, podklad prebrousen, striknut plnicem, prebrousen pod vodou,

striknut cernou :)

- nova maska: rozebrana, pastove a chromove casti prebrouseny, striknuty plnicem,

prebrouseny pod vodou, striknuty cernou, nalepen novy znak :)

- mrizky narazniku a lizo: podklady prebrouseny, striknuty plnicem, prebrouseny pod

vodou,striknuty do cerna a namontovany :)

Odkaz ke komentáři

Lumen1.8 jedina uprava je ze ulames takovy 3 vystupky co jsou do trojuhelniku ze zadni strany a pak na predek je znak o neco vetsi na prumeru...a navic je predni maska trosku vic prohla takze az to budes lepit bylo by dobry udelat to jako ja .. zaprit zezhora a zespoda nejakou latkou aby se to prilepilo ..ja to dal na silikon a drzi :) jde jen o to aby to neodstavalo :) a jeste jedna dulezita .. musis vzit 2ks ZADNI ze CITIGA .. predni by jsi tam nedostal!

kenny jj koukal sem :) jinak z fanouse mam doma taky ..ale tenhle je lepsi :) a s malym donucenim a zaprenim jak jsem psal lumenovi jsem ho pridelal a drzi :)

Vladan diiiky :) da se koupit na v Hradci kralove v OBAutodily jeslti ti to neco rika ...CITIGO ZNAK

Upraveno uživatelem spirus89
Odkaz ke komentáři

priprava na dovolenou vrcholi :) par fotek z dnesniho myti a lesteni :)

strecha

01082012608.jpg?ver=2

kapota

01082012609.jpg?ver=2

01082012612.jpg?ver=2

01082012613.jpg?ver=2

01082012615.jpg?ver=2

01082012618.jpg?ver=2

01082012619.jpg?ver=2

01082012623.jpg?ver=2

zkusil jsem novou lesticku a fakt parada ..jen jeste dokoupim hrubsi brusnou lestici pastu a pak to teprve bude bomba :) ale i tak jsem MAXIMALNE spokojeny s vysledkem :) :)

Odkaz ke komentáři

pěkně se ti to leskne a ta značka je koukám taky protekční.. :rolleyes::palec:

diky dilo se zadarilo myslim dobre :) :) jinak co se tyce znacky neni protekcni ..sic jsem mel "znamyho" na urade a chtel jsem mu rict o nejakou peknou ale po pravde jsem to ani nestihl poslal me zaplatit poplatek za prihlaseni a kdyz jsem se vrace uz vylepoval STK a ME a znacku jsem az do predani nevidel protoze to delal pod stolem a pak jsem byl prekvapeny :) i kdyz prijit o 19 aut driv nebylo by to spatny :D 0000 to ma jeden ve Svetly na WV CADDY :( :D

Odkaz ke komentáři

Teda to je fakt krasavice. Je vidět že to stálo hodně úsilí a času a musim podotknout, že jsi to směřoval správnym směrem. ;) Můžeš mi hodit odkaz na tu látku kterou jsi čalounil střed výplně dvěří? Budu muset opravit sedačku a chtěl jsem si taky přečalounit ty středy tapeců a nevim kde sehnat tu látku nebo aspon podobnou. Díky a at se práce daří dál :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tak jsem zpet z dovolene v CHORVATSKU z ostrova CIOVO ..pocasi nam krasne vyslo kazdy den kolem 35st voda 26-28st auto slapalo jak hodinky spotreba se pohybovala 5-4,8l/100km po ujeti cca 1000km jinak za tech 10 dni najezdeno pres 2500km a vse slapalo jak melo fotky dodam pozdeji :) :)

jinak vsem zpetne dekuji ze se OCTULE libi :)

a pro par lidi mam dobrou zpravu na 99% se ukazu na svem prvnim OC SRAZU ktery se blizi :)

takze cerrtinko = urco pokecame :) kdyz te najdu vtom davu :)

dale:

kenny nooo to vubec nevypada protekcne :D

rehy.11 dekuji kamarade :)

Konny zas tak bily to neni :D alpine white ..to by byla bila :D dobre svitilo slunce:D

Hans26 podle profilove fotky to zrovna moc nevypada ze by jsi ji potreboval umyt .. moc pekny kousek :)

Colombo5latku jsem koupil od jednoho calounika co me mel tapece calounit ale nevedel si stim rady ..objednal ji ze Strakonic z nejaky fabriky co dela latky vylozene pro skodovku ..a rikali mu ze to je snad posledni role tak mu ji poslali .. tezko rict jestli by jsi ji jeste nekde sehnal .. a je slaba bez molitanu vhodna prave na dvere .. pak mam doma jeste jednu s molitanem jeste od REHYho ta je na sedacky ale latka je tak sotva na jeden sedak :(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Vladan presne jak rika Hybli musis koupit 2 zadni kusy na O1 ale i tak ti bude vrsek nebo spodek odstavat :) reseni je jednoduche (tak jsem to udelal ja) podmaznes silikonem prilozis vystredis a pokud stojis v garazi nebo v pergole tak staci vzit 2 latky namerit a zeprit vrsek a spodek o neco .. temer 100% se to prizpusobi a rano listy vyhodis a znak drzi :) a nepovoli :) tak jsem to resil ja :D :D

Zdarec,

ještě jednou dík za pomoc :-) pak uz jsem trefil vpoho.... jinak na živo ta tvoje octa vypadá parádně.... moc pěkný kousek... škoda,ze jsem se nemohl zdržet a víc pokecat....

hojec byla to fakt velka nahoda narazit 130km od domova a to jen tak na projizdce clena OC .. to je dobre pak uz se to snad neda splest :) jinak taky dik za pokec a okta je taky vyvonena .. kdyz budes mit cas a chut hod mi sem prosim nase spolecne fotky :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...