Dakie Odesláno Listopad 13, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 a taky to umí max. 99 písniček v jedné složce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 13, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 Tak oprava se Ti povedla moc dobře ! Jinak ten hudební box je šikovný, dej mi přes SZ info, odkud to máš a za kolik. Díky. Martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Listopad 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2012 Dakie popravde mel jsem jen 85 pisnicek .. takze jsem to jeste nevyzkousel :) ale vidis dobry napad vyzkousim Martin_TDi diky slo to az moc dobre ta vymena i spasovani se povedlo :) .. jinak SZ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 Týýý jo, a kde to bylo promáčknuté?? Někde jinde než na předu? To teda vyfoť, protože z téhle fotky to není vůbec poznat - nějaká srážka s bafanem! ;) Tady je nádherně čisťounkááá! :D :lool: Super práce! :palec: Celkově máš krásné auto! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Prosinec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Týýý jo, a kde to bylo promáčknuté?? Někde jinde než na předu? To teda vyfoť, protože z téhle fotky to není vůbec poznat - nějaká srážka s bafanem! ;) Tady je nádherně čisťounkááá! :D :lool: Super práce! :palec: Celkově máš krásné auto! fotky jsou o stranku min ... a ver ze tam to bylo videt :D tohle uz je fotka po vymene a umyti :) ... jinak diky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Já to viděl a věděl, nebooj!!!! Právěže to není vůbec, ale vůbec poznat!!!! Paráádička! :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaviD79 Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 Krásné autíčko, i já měl Felicii a pro změnu bílou.. Octavii jsem chtěl taky bílou ,ale nepovedlo se...tak si jí važ a buď na ni hodný... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Prosinec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Petriiik, DaviD79 diky kluci :) :) jojo muzu jen potvrdit ze na bilou jsem cekal hodne dlouho i kdyz jsem mel v hlave kdyz uz tak RSove barvy ale v naftovem provedeni :) a jednoznacne u me byla uprednostnovana bila a cervena ... a kdyz jsem videl tuhle ..neodolal jsem :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Prosinec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 (upraveno) jinak aby rec nestala ...v garazi se konecne po 3tydnech boju s bordelem uklidilo vymalovalo a sprovoznily se male kaminka.. tak se muze zase zacit kutit a pripravovat novinky na sezonu 2013 :) co jiz probehlo: - vymena oleje + filtru - vymena vzduchoveho filtru - vymena kabinoveho filtru - konecne nalita nemrznouci smes do ostrikovacu :D - kontrola chladiciho systemu co se dela: - decentni zmena kol - lakovani motoroveho prostoru co se bude delat: - rozvody - vymena rejdovych cepu - vymena kotoucu + desticek ...mozna podle financi - cip ? :) - leskly poleb B sloupku ted mala hadanka :D bylo: je: a JAK bude ???? ... :) Upraveno Prosinec 23, 2012 uživatelem spirus89 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Prosinec 24, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2012 no jsem zvědavej, jen doufám, že to zelený je jen páska ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Prosinec 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2012 no jsem zvědavej, jen doufám, že to zelený je jen páska ... neboj to je jen paska :) zadna divocina barev to nebude :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 prvni "zkusebni" kolo je hotove, vse se povedlo, takze nebrani nic tomu, zacit delat na dalsich kolech :) vysledek :) jen si jeste pohravam s myslenkou sehnat stredove krytky ala CITIGO co vy na to ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 tak tohle vypadá dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Myslel jsem si, že zvolíš černo-bílou kombinaci a musím říct, že se mi to opravdu líbí i s tím nápisem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Aleši, na tyhle peckovní kola by se ty nové znaky hodily. Protože teď jedeš v černo-bílé kombinaci a současný znak ti to, dle mého názoru, "ruší" tou zelenou. Ale fakt jako parádní práce!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Vypadá to dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Moc pěkná kombinace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Taky si myslím, že jsou nezbytná - na kapotě a 5.dveřích už stejně jsou, tak není co řešit - za týden objednávám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 sorry ale me so to moc nepaci cerno bila kombinace... sorry ale jenom muj nazor... mozna bude to bude vypadat jinak na aute... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRoman Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Je to nadhera, lubi sa mi to cele jak to je len este s tym stredom by som sa troska pohral, jak hovoris ala citigo by mohlo byt :) Za mna urcite 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 .... možná by to chtělo ty new středové krytky rozebrat (pokud to půjde, jak jsem koukal na svoje, tak je to tam nějak nalepené) a udělat černobílou kombinaci např. podklad bílej a slepici černou B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Za me super.Jsi mel v Lakovne nebo sis delal sam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 paci sa mi to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 tak to je hodně pěkný, už to ani nevypadá jako obyčejný Spidery 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Za me taky dobry Spooky1 rekl bych ze to strikal sam dle toho ze ma striknute na jednom miste i pneu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Parádní práce, mě se to líbí mooc! Řekl bych, že teď už tomu chybí jen ty nové znáčky! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 hele nedivejte se na me spatne vidim ze se to kazdemu libi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 diky kluci :) jsem rad ze se to libi ale i nelibi kazdy ma na vec svuj nazor :) jinak par vysvetleni: Spooky1 jojo lakovna made in spirus :D .. neee zadna lakovna chteji za to nekrestansky prasule a jeste bych musel zouvat a obouvat pneu a zbytecnych par tisic bohuzel nemam .. takze ja preferuji spis to domaci strikani :prcprc: :lool: vim ze to treba nekdo pohani ale pro me je to zabava a co jde udelam si doma :) .. samo nekdo muze rict neni top spica a ma to nedokonalosti .. ale ja jsem spokojeny a sem tam nejaka nedokonalost vem to cert :) Alessi vidis to.. to me nenapadlo ja bych to udelal obracene ten cerny plast bych strikl do cerne leskle .. ale to by tlouhlo do oci takze to asi vyvedu jak rikas :) vicko bile slepice cerna ..ale uvidim az to bude :) MiR jj mas pravdu i pres dukladne oblepeni se sem tam najde misto kde to trosku podfouklo :( :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 29, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2012 Spirus: Taky mam prave zalusk na barvicky a porad premyslim zda sam nebo to někomu raději dat fouknout... To zutí neřeším, kola už jsou zutý... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 29, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2012 Alessi vidis to.. to me nenapadlo ja bych to udelal obracene ten cerny plast bych strikl do cerne leskle .. ale to by tlouhlo do oci takze to asi vyvedu jak rikas :) vicko bile slepice cerna ..ale uvidim az to bude :) ... původně mě to taky takhle napadlo, ale pak jsem si uvědomil, že ta slepica je v kruhu, kterej by byl tím pádem taky bílej a splýval by s tím alu kolem. Takže by to z dálky vypadalo tak, že ta slepice není v kruhu. Proto by bylo lepší udělat to naopak a pak i ta černá slípka víc vynikne a navíc bude ladit s nápisem Spirus na kole 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.