Přejít na obsah

Dexter 1.8T combi 4x4

Doporučené příspěvky

Vypadá to perfektně :palec: . Jinak smysl tyto LED denní světla mají, když jsou na autě xenony a kdo používá žárovky s vyšší svítivostí. Já jsem led denní světla pořídil právě proto, že mám drahé žárovky s vyšší svítivostí a nevím jestli by se mi oplatilo kupovat každý rok 1-2 sady žárovek po cca 400-500 Kč? Tak se mi investice do led světel už mnohonásobně vrátila :) .

Jinak Dakie a Honzo9007, to jste proti i když jsou ty led světla přímo z výroby, tzn. Hyundai, Kia, BMW, Audi, Škoda atd.? Vždyť to výjde nastejno, jestli to má auto z výroby nebo je to dodělané, ne? :)

Odkaz ke komentáři

Ano, já jsem i proti origu dennímu svícení - prostě mi vadí, že pak auto nesvítí i vzadu.. Také mi vadí denní svícení u OII a FII, které je umístěné v mlhovkách rolleyes.gif Já svítil i když jsem dělal řidičák a ještě to nebylo povinné. Taky mě za to autoškolák vždycky tepal, ať prej zbytečně nesvítím rolleyes.gif

Odkaz ke komentáři

Tak to potom chápu, pokud se ti nelíbí i origo z výroby, tak budiš, každý máme jiný vkus ;) . Jinak co se týká svícení, tak podle mě je to úplně zbytečný, přece přes den vidím jestli jede auto nebo nejede?, spíš bych řekl, že třeba vůči motorkářům se to zhoršilo. Předtím se nesvítilo a motorky musely, tak byly aspoň vidět, kdežto teď svítí všichni a taková motorka, jelikož je o dost menší než auto se dá přehlédnout (to píšu z vlastní zkušenosti, když mi už několikrát auto vjelo do cesty :wallbash: , naštěstí se zatím nikdy nic nestalo), prostě podle mě je blbost svítit přes den, ale je to jen můj názor :)

Odkaz ke komentáři

Konny: To není pravda, když jedeš proti sluníčku, tak určitě líp uvidíš osvětlený auto než neosvětlený. To samý platí právě o svícení vzadu, kolikrát zaregistruješ auto až když brzdí. Stejně i když je zataženo, určitě dřív uvidíš osvětlený auto.. Schválně si to vypozoruj..

Odkaz ke komentáři

To máš pravdu, že se zvýšil počat aut na silnicích, asi proto to teda zavedli, jinak si to nedovedu vysvětlit :palec: , ale jinak když se teda musí svítit, tak denní svícení zepředu je podle mě dostačující. Potřebudeš hlavně vidět protijedoucí auta, na což led denní světla stačí a že nesvítí zadní světla? Stejně přes den nejsou téměř vidět a pokud jedeš někde kde je stín (stromy atd.), tak se stejně musíš dívat před sebe a pokud se věnuješ řízení, tak to auto stejně uvidíš ;) , proč by to tak asi bylo schválený? :)

Jak jsem tu ale už psal, já jsem si je pořídil, kvůli tomu, že mám drahý žárovky, který by jsem musel 1-2x ročně kupovat. Kdybych měl obyč. žárovky, tak denní světla nepotřebuju ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...