Vladan Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Tak kamaradi jak na to? Uz me ro zacalo srat, vsechno vzadu v interieru vrza uz to neni tak tiho jak bylo predtim, nevim uz co to je, zadni plata dver, zadni sedacky vsechno vrza a je to kraval a si myslim kazdy den horsi...jak na to kamaradi poradite nak? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 (upraveno) Mě v celku štve,že mi při vjezdu na hrbol vržou řidičové vrata jo a ještě loketka.To samé mi dělalo i u filety Upraveno Srpen 23, 2011 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Skus namazat tesnenia dveri, ktore Ti vrzgaju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morris_3nec Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 Taky mi to vrže jak kráva, hlavně při ostřejších zatářkách nebo na kruháči když se kroutí celá karoserie. Čím se dají namazat ty těsnění dveří ?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 glycerin, kupis napriklad v lekarni :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morris_3nec Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Super, lékárnu mám hned vedle tak to mažu koupit. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morris_3nec Odesláno Prosinec 9, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2011 Oběhal jsem půlku ostravy a nikde to neměli, jen v jedný lékárně a tam se na mě čuměli jak bych z toho chtěl dělat bombu . . . . ve velké drogerce Teta pomalu ani nevěděli co to je . . . Jo a je lepší přímo technický glycerín nebo stači ten obyčejný z lékárny ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sensej Odesláno Prosinec 9, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2011 Staci obycajny silikonovy olej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Prosinec 9, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2011 Taky používám obyč. silikonový olej.Na zimu super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Prosinec 11, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2011 Co by ste odporucili na rezonujuci zamok alebo celu klucku na kastliku pred spolujazdcom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morris_3nec Odesláno Prosinec 13, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 Tak jsem nastříkal zámky WDčkem a veškeré vrzání ustalo. Nevěril jsem vlastním uším :) Glycerín jsem nakonec sehnal a gumy sem s ním natřel taky. Díky za rady, jsem maximálně spokojen, konečně ticho při průjezdu kruháčů a retardérů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filipoo Odesláno Březen 22, 2012 Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 Taky mi to vzadu vše vrže... Ještě dnes zajedu koupit ten silikonový olej a ráno promažu všechny gumy dveří... To vrzání mě sere!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 A co ta loketka? V létě vrže jak o život, jakože už i teď, jednou jsem ji měl rozdělanou a je v ní spousta západek, co drží ten polstrovaný vrch a netuším, jak na ně ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
justin Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 zdravím,taky mi to všecko vrže,takže to skusím namazat.a nemuze vrzat i tapecír? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PLUSH Odesláno Duben 19, 2012 Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 Tapecir me take vrze. Mam sportovni podvozek ale stim se asi nic moc nenadela... jedine skusit rozdelat a necim podlepit, psakou nebo tak neco. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Ice69 Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Pomohl někomu ten silikonový olej? Mazal jsem veškerá těsnění dveří indulonou a nepomohlo to. Vržou mi zadní dveře za řidičem při přejíždění nerovností (že jich u nás máme hodně), zrychlování/brzdění a při zatáčení. Tohle vrzání je dost nepříjemné, předtím jsem měl auto krásně tiché, ale jak s autem pořád jezdím po těch našich děravých silnicích, tak se mi pěkně rozvrzalo. Nedávno se začalo ozývat vrzání i z druhé strany, taky buď od zadních dveří nebo kufru. Podotýkám, že komplet novou přední nápravu (taktéž tlumiče a pružiny) a nic se nezměnilo, takže to musí vrzat plasty. Také jsem kontroloval uchycení tapecu a všechny příchytkou jsou OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Koudylek Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Chlapáci, mě zase vrže palubka při přejíždění nerovností, jde to nějak opatřit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Červen 21, 2012 Sdílet Odesláno Červen 21, 2012 Mne zas strasne vrzga laktova opierka neviete ako sa toho zbavit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 Taky mám problém s vrzáním loketky:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 Musis odcvakat horny diel (calunenie) a dat tam napriklad silikon, ked ho nacvaknes nazad a silikon zatuhne, uz si to nevrzgne. Len pripadna oprava bude problematicka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bullitson Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Taky jsem natřel glycerinem, ale vrzání od zámku řidičových dveří jsem se nezbavil. Vyřešil to až silikonový olej ve spreji. Nejvíc mě to vrzalo na kruhovém objezdě, v prudké zatáčce a po nerovné silnici(což je u nás skroro všude), takže se dá říct, že to vrzalo téměř pořád :-) Loketka taky vrže, ale už jsem si asi zvykl, nebo zesílím rádio. Ještě něco vrže z míst zadního(pravého) repro + - jak začínají zadní pásy, ale je to zanedbatelné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Ahojte, čím natíráte ten glycerin na těsnění a jakou vrstvou? Jsem to dělal štětečkem a zdá se mi, že už to vyschlo a moc mastné to není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bullitson Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Dělal jsem to prstem, tak přiměřeně. Ale lepší se me zdá ten silikonový olej ve spreji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sluky Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 zdravim to vrzání mi taky začlo dělat vzadu u sedaček a kde se to maže??a ještě bych potřeboval poradit, v levé části palubovky mi občas cinká když přidám plyn a i když ne a nikdy to nedělalo vůbec nevím co s tím dělá to občas ale je to otravné.(TDI 66kw, 2001) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.