Přejít na obsah

Tomas6

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    221
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 514 zobrazení profilu

Tomas6's Achievements

1

Popularita

  1. Ideálně vyměním zkosený volant s pádly dsg za ten samý bez pádel. Volant pěkný neodrbaný. Multifunkci k němu mám taky jen není na fotce. Případně prodám za 4000 Kč plus dohoda.
  2. Ta alpina je hezká, funkční, ale ta cena je mimo. Za ty peníze se dá bez problému dodělat Columbus.
  3. Já mám https://www.zenec.cz/produkt/r-c11sk1/ A příjem rádia žádná hitparáda. Na to kolik to stálo. A co má kolega v rapidu nějakou Čínu, tak to je ještě horší. Jinak splňuje vše co po tom chceš. Navi, YouTube, internet přes mobil, dab+, to vše funguje ok. Já asi časem půjdu do origo columbuse, páč příjem rádia opravdu nic moc.
  4. https://auto.bazos.cz/inzerat/159062447/servomotor-vzpera-piatych-dveri-skoda-superb-octavia-3.php Ta náhrada nefungovala. Tak se to reklamovalo, čekám na vrácení peněz. Bude se objednávat origo.
  5. Měnil. Celý ten bazmek musí dolů pod auto.
  6. Pan Gorčák už vzpěry nedělá, alespoň co mám informace, navíc dělal jen plynové. Teď jsem to řešil známému a jsou vcelku 3 možnosti. Buď origo škoda za cenu něco okolo 10, pak se dá na netu koupit nějaká Čína, tu jsem objednával já, stála 4500 ale ještě není namontována, tak nemůžu poreferovat a pak na bazoši je inzerát někam na Slovensko, kde pan nabízí repas těchto vzpěr. Ale zas, neřešil jsem tak nemůžu poreferovat.
  7. Úprava ceny na 199990 kč
  8. Prodám Octavii 3 1.4 TSI rok výroby 2013, najeto 260tis. km, nová v ČR, tudíž dohledatelné kilometry. Já druhý majitel koupeno při 240 tis.km, předtím pravidelný servis Škoda, následně já. Spoustu věcí udělaných, jako tlumiče, vyčištěné vstřikovače, vyčištěno sání a kanály v hlavě, nové svíčky, olej v převodovce,termostaty a vodní čerpadlo, nový radiátor topení, zkontrolovaná a doplněná klimatizace. Před prodejem budou vyměněny rozvody a olej se všema filtrama. Karoserie zespod ošetřená proti korozi plus ošetřené dutiny. Absolutně bez koroze. Nízká spotřeba okolo 6l na 100km. Výbava: Vyhřívané sedačky, klimatizace, android rádio s navigací Zenec, tempomat, tažné zařízení, v kufru vanička a praktická polička pod platem. Na sedadlech potahy. Interiér není zničený ani to není vyhulenka. V autě je namontované elektrické přitápění ptc, takže v zimě není zima než se auto ohřeje. Auto bude při prodeji na originálních 16" ALU kolech se zánovními pneumatikami. CENA 209000 Kč V případě zájmu o černé 18" ALU které jsou teď na autě, cena bude plus 14000 Kč. NEDAŘÍ SE MI SEM UMÍSTIT VÍCE FOTEK, TAK KDYŽTAK PROSIM PÍSNĚTE KDO MA ZÁJEM NA TomasMandak@seznam.cz ZAŠLU VÍCE FOTEK.
  9. Tomas6

    Barva auta...

    Na štítku v kufru je kód barvy.
  10. Jdu dělat do Prahy. 7000 za 3 hodiny práce. Mazec.... Sada od luku stojí snad 3500. Setrváku nic nebude. Ten se měnit nemusí
  11. To vypadá že vadná svíčka,nebo chybná montáž,někomu mohla spadnout,přes prasklý izolátor probíjela tak dlouho dokud se nepropálila šprcka na cívce. Nic víc bych v tom nehledal. Dal bych novou svíčku,šprcku a jezdil. S něčím podobným jsem se setkal u 1.2 TSI ale ještě starší generace s kabelama. Taky praskl izolátor a pak jiskra místo ve válci přeskakovala venku.
  12. Už jsi asi koupil,ale kdyby ne tak něco bych měl na prodej.
  13. Mám problém s tím že jednou za dva tři dny mi rádio nenajde USB. Normálně odpoledne odstavím auto a ráno to USB nenačte,přitom odpoledne jsem z něj muziku poslouchal. Neřešil to někdo? Rádio Swing modelový rok 2014
×
×
  • Vytvořit...