Přejít na obsah

Vikloush

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    69
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

981 zobrazení profilu

Vikloush's Achievements

1

Popularita

  1. Já mám sice Octavia 1, ale taky se mi stalo, že jsem dojel a cca po 10 min už ani nenastartoval (ani na kabely) auto prostě ani ťuk. Budiky teda svitily normálně. Odešel startér. Nech si prověřit i ten...
  2. Já si dodával odpor k hlavní lampičce, pak na jednu čtecí vzadu a na jednu kufrovou lampičku. Taky místo odporu kluci tady dávají paralelně telefonní žárovku (tuším myslím na 24V, ale to bys tady na fóru určitě našel, jakou přesně)
  3. Milan už bohužel v RF auto nedělá, každopádně tam auto opravit umí, mě tam motor taky dělali..
  4. Taky mi zlobily dveře a přestože svazek vypadal OK, tak to byl on. Zkus to rozplést a podívat se po jednotlivých drátech ještě jednou..
  5. Já to sice mám dodělávaný, ale sám ne-e.. elektricky mi to zapojoval Vaša a mechanicky zas ještě jinde.. Pokud potřebuješ radu ohledně eletkriky, tak zkus Vašu nebo Rolbaře, oba to jsou odborníci..
  6. Mám otázečku na ten molitan, mĕnil jsi ho? Co jsi tam dával, popř. čím lepil? Nebo je ke koupení rovnou nějakej o správný tloušťce samolepící? Díky za odpovĕď.
  7. taktéž 26.2. ráno v 5 viděna na parkovišti EDU, asi někdo na noční :-)
  8. Mě to v zadních dveří třeba drnčí z toho závažíčka (teď už jen ta osička, na který to tam drží) co je na systému táhla otevírání dveří, taky blbej zvuk a taky jen občas..
  9. v neděli kolem 22:30 na Shellce v Táboře - taxík nálepkou, všiml jsem ale až po placení a nevracel se rušit družný hovor s obsluhou :-)
  10. Vikloush

    Karoq

    už 22.9. jsem potkal tohle :-) (poslední 4 KodiaQ, další 3 ke kabině KaroQ, ještě byl nahoře myslím 1 Superb)
  11. Dneska v 16:40 v Milevsku, koho jsem tu nachytal? :-)
  12. Já jsem zatím nikdy neměl problém s AZ Servis STK v Maloměřicích na Kulkově, zavoláš, objednáš se a jedeš tam..
  13. Včera kolem 19:15 těsně před Brnem měrem od Rajhradu mě předjížděla O2 se srazovou nálepkou, bliknul jsem na Tebe :-) kdo se přizná? :)
  14. nechcu Ti do toho kecat, sám to víš líp, ale nenabízíš to sklo se zeleným pruhem?
  15. Jo to to já mu taky děkuji :-)
×
×
  • Vytvořit...