Přejít na obsah

Kontrolka otevření dveří


Doporučené příspěvky

Ma teda někdo tu kontrolku na 2.5 generaci ? Nikdy se to nedoresi do konce a pak nic nezjistim. Mam komfortku 799Q a nebudu kvuli toho predelavat na 3g i kvuli toho ze mam AGU :( co sem se tu docetl tak sehnat polodot ?

 

Já mám 2,5g a kontrolka funguje, kdyby jsi chtěl polodot tak ho mám doma.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

ahoj, před pár dny jsem si domů přivezl Octavii r.v. 2002, výbava Ambiente, takže se s autem ještě seznamuju, ale mám problém s kontrolkou otevření dveří. když otevřu dveře u řidiče tak se nerozsvítí. když otevřu všechny ostatní tak se rozsvítí.

Zároveň s tím mi nesvítí stropní světlo u řidiče, když otevřu dveře (po odstranění krytu světla jsem zjistil, že tam chybí patice) a nesvítí ani světla ve dveřich. Zjistitl jsem, že místo nich svítí při otevření dveří ze spodní části berevny znad Škoda. ale u dveří řidiče to nesvítí, jen u spolujezdce.

může být nějaká souvislost mezi nefunkční kontrolkou, nefunkčním světlem ve dveřích a nefunkčním stropním světlem?

díky za každou radu

Odkaz ke komentáři
  • o 10 měsíců později...

Zdravím jsem tu nový a mám octu rv. 2004 u který mám podobný problém, při otevírání dveří mi stropní světlo normálně funguje ale na budíkách (nemám maxidot) kontrolka nesvítí jako by tam nebyla... co jsem pochopil tak z tohohle roku to by už mělo mít komfortku 3G nebo se pletu ? Přitom to je v lepší výbavě a v té době s nejdražším nafťákem 96KW tak si myslím že by to tam být mohlo... Nevíte jestli to stačí nějak aktivovat nebo co s tím?? Díky Honza

Odkaz ke komentáři

mohlo, ale nikde nie je napísané že to tam musí byť. Chápeš

Asi tak ale je mi to divný... Až se oteplí zkusím rozebrat budíky zdali je vůbec osazená... to se teda divim že by to tam v té době ještě nedávali jak sem psal je to v poměrně slušnější výbavě a z němec... Začínám pomalu přemýšlet o maxidotu...

Odkaz ke komentáři

čau, já teda než rozebíráním bych začal kontrolou, jestli to tam vůbec máš nakódovaný. Prvně teda pro jistotu zkontroluj, jestli máš opravdu 3.g komfortu, na 2,5g to nefunguje. Jestli máš VAG, zkontroluj si kódování v budíkách (podle přiloženýho návodu).

Ahoj díky vag zatím ještě nemám mám kámoše ve škodě tak to zkusíme napíchnout přes origo diagnostiku a kouknem jestli tam 3g je :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

zdravim pani brat ma octaviu I 1.9TDi 66kw classic 2003(skoro ziadna vybava ani konfortka icon_smile.gif a na palubovke mu nesvieti ikona otvorenych dveri po odpojeny budikou sa rosvietila a fungovala ale jakmile zapnem klucik zhasne a znova sa uz pri otvorenych dverach nerosvieti , skusal som zmenit kodovanie podla VIsu +16 kontrolka otvorenych dveri ( podla vybavy ) bez vysledku da sa to nejak sprevackovat napr. zmenou eepromu ? za rady vopred dakujem ,

Odkaz ke komentáři

čau, já teda než rozebíráním bych začal kontrolou, jestli to tam vůbec máš nakódovaný. Prvně teda pro jistotu zkontroluj, jestli máš opravdu 3.g komfortu, na 2,5g to nefunguje. Jestli máš VAG, zkontroluj si kódování v budíkách (podle přiloženýho návodu).

Zdravím zítra na to mrknu když to tam nebude tak to jde přepsat nebo ne?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...