Přejít na obsah

Dveřní madla pogumovaná

Kajman

Doporučené příspěvky

Vyřešil jste to někdo? Na SH k tomu je pár témat, že se ta guma někomu načala loupat, ale všechno končí tím, že vyměnit za jiná s nebo bez gumy. Uspokojivé řešení jak dolů s tou gumou jsem nenašel. Chci je nalakovat, předpokládám že na tu gumu základ nechytne resp. nehodlám to ani zkoušet.

Ani ředidlem C6000 to nejde - a to je sajrajt, který plasty spolehlivě leptá (dokonce se dá použít jako základ!)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Předem děkuji za postřehy, namočil jsem do horké vody, nechal ohřát a pak to sice ne uplně samo ale mnohem lip sundal ;) . Následovalo vybroušení, základ na plasty, plnič vybrousit, černá matná, do toho stříbrnou styl karbonu a zalakovat. Popravdě byla fakt kosa tak sem se s tím mocka nepáral a výsledek není hůplně suprovej ale oproti tomu jak to vypadalo je to sto a jedna.

post-2412-1264063861_thumb.jpg

post-2412-1264063934_thumb.jpg

post-2412-1264063972_thumb.jpg

post-2412-1264064026_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Lišty ve dveřích by šly samo taky...časem. Začal bych s jednoduššíma věcma, ta fólie je kurevsky drahá, 100x122cm vyjde na 2500 Kč, takže není prostor pro omyly. Pokud by někdo věděl o lepší ceně, rád se přizpůsobím :P

Koukal jsem na netu na videa a fak to vypadá že práce je v pohodě....Dostalo mě jak předělali červený Ferrari na Stealth karbon...to nemělo chybu. Pustím se do toho....přiměřeně ;)

Odkaz ke komentáři

Problém je, že oba zadní tapecy mají od předchozího majitele proražený mřížky repráků :) takže bych musel oba vyměnit. Jinak co jsem viděl na videích, ty lišty by šly určitě udělat i bez demontáže.

Upraveno uživatelem Holy
Odkaz ke komentáři

Mně by se moc líbila imitace broušenýho hliníku (dekory dveří a palubky, rámeček rádia, popelník a rámeček kolem řadičky), jenže manuálně na to nejsem zřejmě vybaven ani nástroji ani svou manuální zdatností a když jsem psal do jedný český firmy, která to dělá, tak mi bylo odpovězeno, že chtějí mít všechny díly demontované.. a s těma dveřníma dekorama je to trochu problém no :)

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...
  • o měsíc později...

Tak panove po prvni nemoc podařené zimní rychlovce jsem se rozhodl z duvodu že jsem mel poškrabane okrasne lišty i lištu kolem spinače svetel k celkove rekonstrukci interierovych okrasnych list.

Meli ste samo pravdu ze ty madla za nic nestaly, snad toto bude mit lepsi krytiku. ;) nebejt vas tak si to tam necham a jezdim s tou hruzouuuu :) ne to ne, ani mne se to moc po namontovani nelibilo, bylo to lepsi nez ty oloupany madla ale k dokonalosti bylo daleko. Snad toto bude lepsi.

Foto: odvrtani list z bocniho tapecu, priprava na lakovani, a stribrna pred finalnim zalakovanim bezbarvym lakem.

Jen opatrne pri odvrtavani, radsi mene nez to prohucet, min a pak to odlomit kombinajdama at neprohulite ten plast.

post-2412-1271835906_thumb.jpg

post-2412-1271835916_thumb.jpg

post-2412-1271835928_thumb.jpg

post-2412-1271835934_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ciza
Odkaz ke komentáři

Tak vnitrek hotovej, foto k nahlednuti prikladam zde: myslim ze se to povedlo snad se vam to bude libit, uz chybi jen dat lišty do tapeců a pak honem do dveři a snad to bude všechno ok a bude to vypadat dobre. :)

post-2412-1272129697_thumb.jpg

post-2412-1272129706_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ciza
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...