Guest Tomash.rericha Odesláno Říjen 23, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 zdravim vsechnu ma octavii 1.9Tdi 81kw rok 02,a nefunguji mi zadni mlhova svetla a nevim co stim,prepinac,zarovka ci pojistky vse je ok,poradte prosim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 23, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 proměřit vedení podle schémat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomash.rericha Odesláno Říjen 23, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 proměřit vedení podle schémat to ano ale nema to treba nejake sve relatko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 Relé tam nie je. Pokial chceš lahko zistit,kde je problém,tak vytiahni vypínač svetiel a na pin č. 9 (na vypínači je znak NSL) pripoj +12V. Ak sa zad.hmlovka rozsvieti,tak je problém vo vypínači. Ak sa nerozsvieti,tak je problém v kabeláži. Ten pin.č9 je výstup do hmlovky a vodič je šedo-biely. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Říjen 25, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 .. a ak nesvieti len pravá zadná hmlovka. žiarovka je dobrá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 25, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 Pravá zadní mlhovka nesvítí nikdy, protože k ní není dotažený drát, ale jde to lehce napravit a to tak, že od levé mlhovky si natáhneš drát k pravé, pak ti budou svítit obě, mám to tak udělaný a vypadá to super nehledě na to, že se zvýší bezpečnost, když ti jedna žárovka praskne, tak bude svítit ještě ta druhá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 konny - to je sila... ale hlavne že žiarovka tam je.... kábel v kufri vláčim už nejakú chvílu lebo presne tak som to aj chcel spraviť ale hovorím si že sa ešte pre istotu opýtam aj tu keby v tom bola zase nejaká finta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 to je zvlastni, ja jsem tam buchl jedn zarovku a svitila i druha strana co by mlhovka, bez natazeni dratu:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 sranda je že k pravým svetlám ide zväzok káblov v rovnakom počte ako na lavú, kde mi tá hmlovka svieti.... skúsim to ešte premerať..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 to je zvlastni, ja jsem tam buchl jedn zarovku a svitila i druha strana co by mlhovka, bez natazeni dratu:) Možná face octy tam už mají natažený drát a jen tam chybí žárovka, ale já jsem tam žárovku měl, ale právě mi chyběl ve svorkovnici napájecí drát, tak jsem ho musel natáhnout sranda je že k pravým svetlám ide zväzok káblov v rovnakom počte ako na lavú, kde mi tá hmlovka svieti.... skúsim to ešte premerať..... pokud tam máš přivedený drát a máš tam i žárovku, tak je to nějaký divný, to by ti měla svítit (ale pokud máš předfacelift octu, tak tam ten drát asi nebudeš mít), zkus to proměřit a pořádně to zkontroluj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 tak som sa asi zle pozeral :) kábel tam nejde.. treba ho dotiahnuť z lavých svetiel. konkrétne na hlmovkové svetlá je to šedobiely kábel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 máš tazny zarizeni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 máš tazny zarizeni? bol by som rád ale nemám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 bol by som rád ale nemám :) jednou jsem to resil a byl upadlej kabel v zasuvce na tazny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Já tažný mám a přesto jsem žádnej kabel k pravé mlhovce nataženej neměl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eda1 Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Ahoj Dnes jsem zjistil, že mi nesvítí zadní mlhovky. Před třemi roky jsem dodělával i pravou, ale to jsem jen vylámal plast ve světle a osadil žárovku. Žádné tahání drátů atd. Při zapnutí mlhovek mi jen na cca. čtvrt vteřiny bliknou a už nesvítí. Bliknou po každém zapnutí. Čím to může být? Jsou spínané přes relé? Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Pravá zadní mlhovka nesvítí nikdy, protože k ní není dotažený drát, ale jde to lehce napravit a to tak, že od levé mlhovky si natáhneš drát k pravé, pak ti budou svítit obě, mám to tak udělaný a vypadá to super nehledě na to, že se zvýší bezpečnost, když ti jedna žárovka praskne, tak bude svítit ještě ta druhá :P no asi bude tych variant viac,kedze ja som tam drat mal vo zväzku, ale nebola tam ziarovka. Musel som urobit otvor do svetla, nakolko je tam naznaceny ale nie je vylisovany. Nahodil 21W-ovu ziarovku a uz veselo svietim na oboch stranach.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 AhojDnes jsem zjistil, že mi nesvítí zadní mlhovky. Před třemi roky jsem dodělával i pravou, ale to jsem jen vylámal plast ve světle a osadil žárovku. Žádné tahání drátů atd. Při zapnutí mlhovek mi jen na cca. čtvrt vteřiny bliknou a už nesvítí. Bliknou po každém zapnutí. Čím to může být? Jsou spínané přes relé? Díky za rady Vypadá to, že bude špatný ten vypínač světel, zkus si ho od někoho vypůjčit a pokud ty mlhovky potom budou svítit dobře, tak je to jasné. Použitý vypínač stojí kolem 500,- a nový kolem 2000,- :D no asi bude tych variant viac,kedze ja som tam drat mal vo zväzku, ale nebola tam ziarovka. Musel som urobit otvor do svetla, nakolko je tam naznaceny ale nie je vylisovany. Nahodil 21W-ovu ziarovku a uz veselo svietim na oboch stranach.... Těch variant světel a jejich příprav je víc, to máš pravdu, já jsem tam měl vše, jen drát ne... druhý tam může mít drát i otvor ve světle, ale nemá tam žárovku a další má zaslepenou tu díru ve světle, viz. ty, ale každopádně jde celkem jednoduchým způsobem tu pravou mlhovku dodělat :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eda1 Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Spínač světel vymontován, rozebrán, vyčištěn a je v pořádku. Mlhovky stále jen bliknou. Ještě mě napadlo, že mám karavanovou zásuvku na tažné a nevím, jestli má funkci odpojení zadních mlhovek při připojení přívěsu. Pokud ano, tak by to mohlo být ono. Jak je řešené odpojování- mechanicky, nebo relé? Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eda1 Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Díky jurovi sdi závada odstraněna. Proklemoval jsem červený a šedo bílý vodič na spínači a uslyšel vzadu cvaknout relátko. V kapse co vypadává hadička od zadního ostřikovače mám pojistkové pouzdro, které bylo totálně zaoxidované. Po vyčištění vše funguje. U 13ti polové zásuvky je elektrika trochu jinak. Ještě jednou díky juro sdi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
saslik Odesláno Říjen 22, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2016 Ahojte mam octaviu 1 pred fl 1998 A zrazu mu prestali svietiť hmlovky všetky vôbec nejdú zapnúť, poistky OK žiarovky OK. .. Nejaké rady. Ďakujem. .. Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 22, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2016 Kontrolky také nesvítí? Podívej se na vypínač. Napřed ho vyndej, rozeber, pročisti a prostříkni. Také prohlídni kabely a piny se svorkovnicí. Ale spíš to bude ten vypínač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
saslik Odesláno Říjen 22, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2016 Né ani kontrolky....diky za radu pozriem na to. .. Tu svorkovnicu myslíš za vypínačom? Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Říjen 22, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2016 Jo jo, tu za vypínačem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.