Přejít na obsah

MorDecaY

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    124
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Auto
    Octavia II

Návštěvy profilu

774 zobrazení profilu

MorDecaY's Achievements

9

Popularita

  1. To už může být únava repráku. Pokud má 15 let, tak má skoro právo "umřít" Každopádně já tlumil před necelým měsícem. Trochu jsem to popsal tady; Pokud tě něco zajímá, ptej se :))
  2. Tak jsem se na 4 dny zavřel k rodičům na baráku a udělal pár věcí :)) První pořádek bylo vytlumení, které jsem odkládal snad co auto mám (rok a půl). Sic jsem byl připraven na to, jak jsou ty stahovačky otravné, tak realita mě pěkně sundala... Pršelo a já to dělal na zámkovce 😄 Na vnější plech jsem dal snad to nejlepší co na Ahifi mají, a to je Comformat Viper. Další vrstva byl tlumící materiál. Pohodička. Instalaci stahovačky jsem udělal pomocí nýtovacích matic M5. Lehké zvětšení díry na 7mm průměr a nýtovací matice šly do dveří. Stahovačka šla do dveří bez problémů, utáhnuto přes M5 šrouby. Vytlumení plechu stahovačky, polepení kabelů "pěnou" co jsem měl na tapce, protože se mi nechtělo srát s origo držáky kabelů, tak jsem to tam pustil na "volno". Sklo natáhnuto zpátky do stahovačky. Velký čep naražen přes montážní díry zpátky přes stahovačku pomocí M8. To doporučuju si dát na ten šroub i matici, která bude sloužit jako "doraz", aby se neprotlačil dál. Malý čep našroubovat na pár závitů 4 vrutu a pomalu tlačit do velkého čepu. U mě bylo třeba až kladivo :))) Tapce polepeny pěnou a po lehkém souboji s kabely a tapcem nechtíc se zacvaknout byly dveře hotové. Jelikož se mi to tažné fakt nelíbí, tak jsem se pustil do sundání nárazníku, kde jsem po sléze zjistil, že jsem koupil špatnou výztuhu 😄 Tak nárazník zpátky na auto. Vyměnil jsem držáky H7 ledek (jen do mě) a celé to zaklapl. Upřímně jsem od toho vytlumení čekal víc. Páč jsem ho dělal na Fabii a to bylo dost znát. Asi to bude tím, že má O2 prostě bytelnější plechy? Minimálně doufám, že to má pevnější panty, ty dveře pěkně ztěžkly 😄 Je trochu větší ticho za jízdy, hudba má lehoulince basovější složku a pojí se s tím tichem i to, že ve výsledku mám tu hudbu tišeji, tak hádám, že mi aspoň uši poděkují 😄 Uvidíme co to bude dělat na letních. Další na seznamu; ST podvozek Sání + chip Vyleštění auta RS křídlo Folie na skla, střechu Repas světel. Celé nové čočky, ideálně na BI led/xenon Buďto černé kryty zrcátek, nebo kryty z Audi B8 RS zadní nárazník, pokud se podaří, nebo mě někdo zezadu ťukne 😄
  3. Super, uklidnil jsi mě 😄 Chci nahodit sání, trubky kolem a jde se na mapu. To bude bohatě stačit. Naštěstí nemusím řešit mapu DSG jak ty 😄 na kolik míříte výkonově?
  4. Mi řekl, že ho nedělá. Tak jsem se mu asi nelíbil :))
  5. K tomu promazání... Máš nějaký konkrétní případ, kdy tě "ojebal"? Mi právě ty brzdy prvně promazal, vyčistil a až potom došlo na výměnu třmenu. To jsem já třeba ocenil, že to není "měnič" 😄 A jo, s tím filtrem potvrzuju. Po předání auta; "Je mi jedno, kde budete měnit olej, ale prosím jen origo. Funguje nejlípe a nepadá z něj olej, když spadne tlak"
  6. Garny co vím, tak nemá problém vyměnit díly, co si dovezeš (sám mi to nabízel). U něj jsem byl, jak jsem koupil svoje, udělal základní servis a pak na mě už čas nějak neměl, neodepisoval na zprávy, ani na telefonáty. Tak jsem oslovil Petříka na kontrolu motoru. Z toho vznikla generálka, měl hotovo za necelý měsíc. A od té doby jsem u něj byl na brzdy. Tady z těchto zkušeností můžu Petříka doporučit. Se svými díly s jistotou nevím, jak to má, ale předpokládám, že ti za to logicky nebude dávat záruku, ale bude to s ním o domluvě bych řekl. EDIT. Mám pocit, že Garny GO nedělá, že to někam posílá 🙂 Pro upřesnění. Ale ověřil bych si to.
  7. MorDecaY

    Blue RS

    Taky jsem koukal na Rotáče. Ale nakonec jsem skončil, že tohle léto budu na Octavia 3 R18 Turini v černém matu :)) a obuté s PilotSporty 5
  8. MorDecaY

    Blue RS

    Jasný. Tak snad budou contíky lepší i co se týče gripu. Viděl jsem dobře, že jsi to kola prodával na FB myslím? 😄 Tu tvou modrou krasotinku jsem si nemohl splést.
  9. MorDecaY

    Blue RS

    Ou.. tak "hlavně" že se to našlo. Co jsi tam měl předtím?
  10. MorDecaY

    Blue RS

    Nějaké úpravy na posilovači? Že to je tvrdší apod.
  11. To jsem nevěděl, že to je až tak špatný s nima 😄 Nebo resp. jsem netušil, že se jim ty motory rozbíjí 😄 Chip asi v pohodě ne? Když tam dávají digitune od poláka, oni s tím jen jedou a nahrávají do jednotky 😄 Pak je to jasný, jen LKMko k Lukymu.
  12. Pokud jsi pražskej, tak pro normální lidi jedině Petřík; https://www.autoservispetrik.cz/kontakt/
  13. Já do auta nic nedával zatím. Chip https://www.autowerks.cz/ Cimbáč mi příjde, že je takový všehochuť. Fabii bych mu dal, ale TSIčko ne. V Autowersku ty TSI znají. GO si taky můžeš udělat u Autowerks, ale ti budou cenou asi někde jinde a taky o několik měsíců delší doba 😄 Převodovka se spojkou by to měly vydržet stále. Nad těch 300 koní to už prý bývá častěji na výměnu. Pak tady pošli fotku faktury a co ti k tomu řekl. Zajímá mě, jestli je konzistentní, nebo neříká každému něco jiného 🙂 Zatím se mi jeví jako solidní servis za normální prachy (potřeboval jsem rychle brzdy- udělal ochotně).
  14. CDAAčko s Turbem, trubky kolem turba a sáním zvládne 320 koníků. Není třeba kovat, jen dochlazovat a měnit častěji olej. Pro normální ježdění se stačí dostat na těch 230. - Sání, trubky turbo-cooler-klapka. Chipem v základu seš tak na 210 koní. (lehce nad RSo benzínové) Motor mi třeba dělal Petřík v Praze Chuchli. Najeto 40k a jen měním olej po 8k 🙂 Chip sám ještě nemám, ale půjdu buďto k Autowerks, nebo do LKM v Brně - Digitune chip
  15. To by asi chtělo video, jestli máme stejné zvuky upřímně 😄
×
×
  • Vytvořit...