Přejít na obsah

Kullyho Rychlá Střela

Doporučené příspěvky

Koukal jsem do ETKY na muj VIN a ctu:

Bez kompasu/ukazatele dopravního značení (na Maxidotu mi to ale ukazuje svetove strany)

Bez elektronicky řízeného chlazení

Bez příjmu TV/digitální radiopříjem

Bez osvětlení prostoru pro nohy

Bez start/stop systému

Neco takoveho skodovka vubec nabizi ?

A to, ze jsem nedostal lekarnicku a trojuhelnik me teda nemile prekvapilo :)

Pak tam jeste mam ve vybave dalkove otevirani vicka palivove nadrze, ale nevsiml jsem si, ze by to slo z kabiny nebo odjinud otvirat.

Odkaz ke komentáři

je to asi normalni odviji se to logicky od toho kolik na tom aute vydelaji, nekteri to zase radi uvadeji do kalkulace slevy, ten prodejce o kterem jsem mluvil to delal tak ze v podstate priplatkovou vybavu co jsem mel v hodnote 45000 CZK mi chtel nechat jako slevu, zalezi jak moc je chces sedrit presne jak rika Stormik

Odkaz ke komentáři
kde žíješ? predajca ti nikdy nedáva povinnú výbavu, to už musí byť niečo extra

Lekárničku ani trojuholník som síce nemal, tak som si myslel že mi nedajú ani sadu žiaroviek, tak som si ju dokúpil. Neskôr som zistil že mi ju dali, a tak mám 2 sady. Som bývalý predajca kamiónov a pani čo mi auto predávala to vedela, že nemôže ísť na mňa s klasickými fintami predajcov. Vysvetlil som jej, že niekedy je počet predaných kusov viac ako marža, s ktorej má len mizíve percento. Tak mám k dobru ešte tie nálepky, a doplnky MILOTEC.

A tebe skorej ako povinnú výbavu mali dať fotku auta, aby si ju konečne mohol dať do vlákna. :smich:

Odkaz ke komentáři

Jak rikam, zatim ke vsem autum jsme povinnou vybavu dostali a tak me ani nenapadlo, ze tam nebude. Proto jsem se na to neptal a ani ji od prodejce nevyzadoval. Ale tak ta necela tisicikoruna me vzhledem ke sleve nezabije.

Fotky budou asi az v Patek jak budu lestit auto na svatbu!

Odkaz ke komentáři
Hele a na ty procenta jsi přišel jak ?

Výpočtem, někde na první stránce Kully píše že kupuje za 719.000,-. Dal jsem jeho auto do konfigurátoru, vychází mi 783.750,- (viz příloha) plus doprava a pojištění (něco kolem 1.500,- nevím přesně) pro jednoduchost mi vyšla cena 785.000,- bez slevy. Potom 719.000 / 785.000 * 100 = 91,6% ceny. Abych došel ke srozumitelnější cifře tzn. ke slevě 100% - 91,6% = SLEVA 8,4 % z ceníkové ceny.

Před více než dvěma roky jsem pracoval jako prodejce nových vozů Škoda. S jistým salůnem v Brnisku nadále spolupracuji a proto vím jaké jsou marže.

configuration10728290.pdf

Odkaz ke komentáři

Hmm pekne, takze zisk mel prodejce cca 26 000 KC a pritom mi tvrdil, ze mi da auto za nakupni cenu (otec se zna s majitelem) a to mel od nas kupovat jeste auto za velmi nizkou cenu (proto nabidl auto za nakupku). Nakonec jsme auto prodali nekomu jinemu za mnohem vyssi cenu nez nabizel on nam. Zdalo se mi to divne, ale nikdo mi nedokazal (nechtel) rict kolik ma prodejce zisk, takze uz jsem ho nemohl zklepnout s cenou niz. I tak mi nabidl slevu, kterou mi jinde (krome Storma) nenabidli. Ale vedel jsem, ze i presto ma na tom zisk. Zadarmo ani kure nehrabe...

Odkaz ke komentáři
add vicko nadrze: funguje to tak ze na benzine zamces klickem a pak hned po te jeste jednou zamces a tim se odemkne jen vicko nadrze a pujde otevrit.

Tak jsem to dneska schvalne zkousel a nefunguje to tak. Vylezl jsem ven, zamkl dalkacem auto a znovu zmackl tlacitko pro zamceni. V zamkach znovu cvaklo a nic se nedelo. Pak jsem odemkl auto, otevrel vicko nadrze a pozoroval co se bude dit. Zamkl jsem tedy znovu auto a vyjel ten trn co drzi viko pal. nadrze aby neslo otevrit. Zmackl jsem znovu tlacitko pro zamceni a trn se ani nehnul. Asi v tom bude jiny figl ...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...