lumi Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 nadhera bazy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Vyzerá to tak, ze to chce väčšie disky? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Překrásné auto i fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Nadherny fotos uz dlouho se mi libi ten areal taky bych tam chtel neco pofotit ale ta dalka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Fakt bomba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Listopad 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 (upraveno) Diky jsem rad ze se foto libi... Vojto nekdy dojedes na low meeting do Ostravy a pofotime.. ;) Upraveno Listopad 6, 2013 uživatelem Bazy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Teď v zimním set upu pojedeme všichni na fotos :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Listopad 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 To můžeme ale ja bych fotil oktu v garáži... :-( ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Se ti divim, že máš tu vůli a vydržíš s tím celou zimu nejezdit. Jinak, jak už jsem psal dříve, luxusní rpstori na focení. Tyhle industriální prostory z minulých dob mě dost zajímaj. Toto je tam u vás ta Dolní oblast Vítkovice? Bo jak to tam nazýváte? A to se tam dá takhle normálně dovnitř do toho areálu zajet nebo to máš na nějaký povolení? Nebo to není ani oplocený? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Bazy a to máš nějaký wintercar nebo jak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 CvencA: Oplocené to je, vjezd je pouze na povolení - zaměstnanec, návštěva.. Popř. možná je to trošku přístupnější za účelem návštěvy muzea, to nevím, v něm jsem ještě nebyl ;) Obecně bych asi v zimě nechtěl jezdit autobusem, ale na strach z nenadálého smyku, či nedobrzdění se také zrovna moc netěším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Jj, smyk nebo nějaký nedobrždění nebo ťuknutí od někoho jinýho, to mi nedošlo, asi máš pravdu. Jinak je to teda Dolní oblast Vítkovice? Jak se to tam v poslední době udělalo jako exkurze pro lidi a ta zrenovovaná hala? Nebo to motam všechno dohromady? Bazy a to máš nějaký wintercar nebo jak? Myslím, že loni psal, že jezdí v zimě fábií. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Přesně tak, máš přehled Celkově v rámci projektu "Nové Vítkovice" areál restaurují, no je to myslím obrovský, až nekonečný projekt. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Mě to totiž úplně bere. Mám strašně moc rád tyhle opuštěný starý fabriky a industriální prostředí. Člověk úplně žasne, jak je to všechno složitý, propojený a zamotaný všechny ty vedení do sebe a fungovalo to. Ale asi se tam jen tak nepodívám, jsem od Chomutova Jsem si nejdřív myslel, že to je někde na okraji normálních Vítkovic. Ale to je ta oblast přímo v Ostravě? Nedal bys GPS? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 +/- https://maps.google.cz/maps?client=opera&q=49.819694,+18.276867&oe=utf-8&channel=suggest&ie=UTF-8&ei=2DGBUs73E-Oq4ATUk4CIAg&ved=0CAoQ_AUoAg :) Jinak obecně industrialismus mám také rád, ale paradoxně, když kolem jezdívám denně do práce, mě to už nějak nebere řešit. Už se to pro mě stává rutinou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Tomu rozumim. My tu zase máme povrchový šachty na hnědý uhlí, jezdí sem lidi na exkurze a fotí si to a když tu jezdí skoro denně okolo, tak ani neotočim hlavu, abych se podíval ze silnice. Ale to asi bude tim, že už jsem párkrát dole byl. Takže asi tak. Ale z Dolních Vítkovic jsem na větvi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Listopad 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 Vuli sice mám ale štve mě to.. na druhou stranu když si vzpomenu jak vzdy vyklepavam zamrzlý snih z podběhu. spočne holka alespon mi ta Zima vždy utíka.. Březen je za chvilec jak piše Venca winter cara je Fabka a zaroven sni ted líta přitelkyně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 (upraveno) Cvenca jestly mas hodku cas zkoukni video nize, Dolní oblast Vítkovic je verejne otevrena jak Gong tak hala U6 kde je velka zabava pro detska, a jeste se staví po vysokoškolaky sry Tome za spam video: Upraveno Listopad 19, 2013 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 Určitě se podívám, až budu mít čas a klid na to. Bazy, omluva za zabrání tvého vlákna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Listopad 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 pohoda jazz chlopi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Máš krásné auto, ale v Japonsku jsou dál :D http://www.stancenation.com/2013/05/25/the-game-changer-oni-kyan-celsior/ a dokonce to auto i zatáčí, měl bys to zase rozebrat a vše udělat znovu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Ahoj chlope,tak jsem se ptal na tu masku a on to rozbrusoval,cili ne chemicke odstraneni...a davej pozor na ty fanynky at ti porad nekradou kratasy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Únor 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 (upraveno) jj ty fanynko díky za info.. jen jsem byl zvedavy jaky jsi zvolil postup !!! Libore - diky ale ja radeji zustanu kde jsem... uz vidim ty naše "černochy" s majakama jak vytahujou blocky a posilaj me na stk :D Upraveno Únor 25, 2014 uživatelem Bazy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Březen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 Rok a 4 dny jsem tady nebyl... :( Ziju... :) U plynulem roce se toho hodně odehrálo...počínaje narozeninm mého syna změna práce atd atd... Snad už budu mít více času se tady podívat a hlavně se povenovat octe...od listopadu byla jen STK jinak nic moc péče... Jednu dobu jsem zvažoval i prodej... Uvidím já na tom teď budu s časem ale chci ji dát do puCu.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Březen 24, 2015 Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 takže nakonec sis prodej rozmyslel, tak to palec hore :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Březen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 Jj nakonec ano... Dneska mi dorazily nové papuče ;-) přes týden půjdou na kola... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Ty prodavas ? http://www.sbazar.cz/Volny.T/detail/15781233-prodam-octavii-2-rs-combi-20-tdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Březen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 JJ Maro... Bohužel ano... ;) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šátec Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 Bazy jak otviras kapotu kdyz mas v masce honeycomb a neprojede ti packa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.