Jord Odesláno Květen 10, 2012 Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 ty prachy by za to dostal s přehledem, tyhle kecy miluju Ať se brzo prodá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 10, 2012 Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 No je to tezke, ja rs pouzivam kazdy den a to i pracovne a vse jde zvladnou. Ale take vim, ze kdybych ji ted chtel prodat, dostl lidi mi urve ruce, protoze moc dobre vi v jakem je stavu a jak se o ni staram. Takze by zustala nekde v okoli. Ja bych se stribrne nezbavoval a hodil bych deku na sedacku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 10, 2012 Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 Prostě vyhoď zadní sedačky a dej tam deku. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 10, 2012 Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 To moc nepomuze, mamte tam vyztuhy. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 Ja zacinam resit to same, vozit v RS krabice je na pytel. Sice mi to nic nezere na LPG, ale v kufru mam rezervu a i kdybych ji vyndal tak tam sou vyztuhy takze i kdybych vyndal sedacky na cas nez vydelam na kombika tak to nic neresi. Takovy cerny combi O1 Laurin a Klement TDI 81kw by se mi libil kdyby nekdo levne mel :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 ja jsem pro 4 kruhy v kombi, nafte a (kezby buh dal) v automatu Ale rikam, zajemci se nejak moc nehrnou Kdyby mel nekdo zajem o kola a nabidl by mi za ne plechy s dobrym vzorkem + doplatek, tak beru hned. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Uz zase? Nechapem tomu. Jeden tyzden streknes kolesa do zelenej - na druhy ich uz chces predat (isto by sa skorej minuli, keby si ich nechal povodne). A to iste aj cele auto. Stale na tom nieco robis, vrazas do toho cas a peniaze a potom to hned predavas. :blink: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 jj a to před půl rokem udělal uplně jiné auto. Prodal pořídil toto udělal.... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Holt delam druhym radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Je to mladý klučina, co se divíte. Sám pořádně neví, co chce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Nohic: No jo, ale uz starnu :/ Jinak konecne jsem udelal vyfuk tak nejak jak ma byt Problem byl v tom, ze jak puvodne bylo vse dotazeno, tak se trubky prohly a opetovne uz to tam neslo tak dobre jako pri novem. Takze se to vse muselo vyrovnat (ja a muj pritel kladivko ). Tedka uz je to jaks taks cajk A taky ladime do zelena uz ne jen s filtrem ale i s barakem :lol: Uploaded with ImageShack.us 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 jsem tady nebyl dluho... nebudes je prodavat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 Tak nejaka ta zabava o zkouskovym Aneb vymena vsech odvetravacich hadic, a reknu vam teda pecka. Myslel jsem si, ze mam jen v jedne dirku, ale ejhle :D Tecko na spodku bylo uplne zlomene a v kazde hadici snad byla dira. A vubec jsem si nemyslel, ze to bude mit takovy vliv na auto. uz to necuka, krasne to jede a hlavne ten zvoucek kam se hrabou BOVka, tohle je proste orgasmus dneska snad jeste hodim video se zvukem Uploaded with ImageShack.us 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Květen 19, 2012 Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 Tak to je super žes to vyměnil všechno! Teď to musí letět to je jasnééé! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 (upraveno) No to jo, ale ani mi neprijde ze to nejak jede uz zase Ale zvuk to ma opravdu nadherny, tady kouknete Upraveno Květen 20, 2012 uživatelem jajiN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Pekny zvuk ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Parádní zvuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Paráda, co dělá to turbo ... vim, že jsi nějak laboroval s BOVem. Jakej tam teď máš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Mam ti taky neco natocit ? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Deko: Ale tohle se mi libi vic nez ten piskaci matejkral: mam tam seriovej bosh tusim. Profukuje to pres sani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Jsem si řikal, že tam neni vubec slyšet :D... neměl jsi chvíli ten Forge? s tim je co? Deko: Ale tohle se mi libi vic nez ten piskaci souhlas, zvuk turba je lepší než odfukování BOVu B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 HKS ala Impreza :lool: Nevíte co je dobrééééé (joke 100 lidi, 100 chutí) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 s těma hadičkama se nediv, máš 11 let starý auto a motor neskutečně moc topí, takže ta guma to prostě nepřežije :( ten zvuk je takovej brutální, foukátko bylo lepčí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Mel jsem tam to co ma Deko, s tim to padalo do nouzaku, potom sem mel od Deka ten Bidrin, s tim to zase moc nejelo Takze jsem u serie a jsem spokojen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Jam mam piskatko, ale nejspis profukuje i s turbem, bo to nejede. No holt je to na prd :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Mě to frčí, fouká a píská i po mým včerejším zásahu do hadičky, co to tu čtu, tak můžu být rád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 hele na kolik vyjdou ty komplet hadice? taky už sem o tom přemejšlel, ale nějak sem se k tomu nedokopal.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 já právě auto koupil s Bidrinem, ale ten nefachá, takže to vypadá asi na Forge Twinport. Píšťalu bych bral no, ale nechci čínskou kopii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Ta vase cinska kopie funguje jak ma, jen ji staci dat pred klapku. U KFC pred 14-ti dny to slysel kazdy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 mrsta: To jeste nevim Melo by to vyjit nejak kolem 3tisic. Jsou to 4 hadice, jedna T-spojka a potom ventil, ktery je v te T-spojce. Ten jsem nechaval ale puvodni. + tesneni pod tu posledni hadici a takova zacvakovacka Jinak ja nerikam ze to piskatko neni hezke, me se to libi a chtel jsem si kupovat znova, jen stelovatelne, ale kdyz to ma tedka takovy zvuk, tak neni treba. Navic, za jizdy je to vic pronikavejsi a tak o 1-2 stupnice vyssi ton 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.