Přejít na obsah

FROGGY by jajiN

Doporučené příspěvky

Golf to má už dlouho, tenkrát jsem to tam študoval taky, ale je něco jinýho, když si to dáš na Octávku, to je jiný auto a proč ne, blbý by bylo, kdyby si to dali další 2 nebo 3 lidi, ale jak to tu tak pozoruju tak můžeš být v klidu, na to nemaj koule lol.gif Osobně bych do toho taky nešel, na zaujetí autem bych vybral něco jinýho, zas na druhou stranu chválim, že aspoň k něčemu jsi přistoupil tongue.gif a rozhodně je to něco novýho a zajímavýho palec.gif Jen už to není Greenline, spíš Henline nebo jak byl ten favoritlol.gif

PS: Přemýšlej o verzi Milka wub.giflol.gif

Odkaz ke komentáři

Ono je to věc názorů. Takhlenc podle fotek, se to líbí tak maximálně mojim vrstevníkům, starší mají jiný názor. Ale co se týče reálu, tak každý s kým jsem se bavil tak k tomu mají sympatie.

Další věc je potom, když člověk jede a vidí se třeba ve výloze, prostě za pohybu. To je fakt paráda :) To samé ostatní, na cestě mi všichni uhýbají, podívá se 98% řidičů :D

EDIT: A uznávám, že provedení toho jak je to nalepené je fakt hnus :lol: 200km/h to zatím drží, víc zkoušet nechci. Ale určitě to půjde za nějakou dobu dolů :)

Upraveno uživatelem jajiN
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...