Guest pasat Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 Včera jsem vyměnil obyčejné žárovky 5W s paticí T10 za LED-ky s 3-čipovejma SMD ledkama - super osvětlení oproti "žluté bludičce" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 kolik taková legrace stojí? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 Raketa - co ti budu povídat! 65,-Kč / kus :-) Ale je spíš problém je sehnat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 ... a kde se teda dají /nedají sehnat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Tím že už je to půl roku, tak ti to bohužel přesně neřeknu. Ale vzal jsem obrázek a rozesílal poptávky po e-shopech co prodávaj diody... Až se někdo ozval, že je mohou přivézt a do 2 týdnů jsem je měl doma! UF! :-) Tak třeba tady : http://www.e21.cz/product.php?id_product=20 A tady : http://www.led-tech.cz/led-zarovky-do-auta...p-smd-bila.html http://svetla-blinkry-osvetleni.sbazar.cz/...o-o5914412.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Díky za info, vypadají dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
divix Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 Nebo taky na EBAY a jsou levnější. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 A pošlou ti je na dobírku ? Pak si přičti poštovné a poplatek v bance... Ti nevím jestli je to opravdu levnější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 Na ebay platba cez PayPal, ziadna dobierka a postovne vacsinou mensie ako vramci CR... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 Aha - takže platba předem. To dělám nerad. Preferuji obchod pěkně " z ručky do ručky ". A mám několik zkušeností, že poštovné z DE do ČR je rapidně (cca. 2x) dražší než po ČR. A jak jsi na to přišel, že je to levnější? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 casto obchodujem na ebayi ;) ked platis paypalom, ta to mas poistene, keby ti obchodnik tovar nedodal, peniaze vratia... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 Tak to nezní vůbec špatně, ale jak se to pak prokazuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 to uz je trochu mimo tejto temy... proste otvoris na ebay-i "reklamaciu", zaklikas spravnu volbu (napriklad ze si nedostal tovar) a pripises par viet ako popis tvojho problemu. Oni potom skontaktuju predajcu a pokial ten nezareaguje, tak ti peniaze vratia. Uz som take pomahal riesit kamaratovi, peniazky vratili. Inak najprv treba aby si sam kontaktoval predajcu, to je prvy krok a az ked nereaguje, tak riesis ako som pisal hore. PS: necituj pezprostredne predchadzajuci prispevok, je to proti pravidlam fora. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 OK - díky za informace... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 Taky přidám malinko OT k eBay - zkušenosti přesně stejné jako olisoft. Standardně tedy nakupuju na americké eBay, poštovné minimální, často i zdarma. Platba přes PayPal je optimální, dokonce si ho člověk ani nemusí zakládat, stačí při platbě jen vložit údaje platební karty (pro častější nákupy je samo lepší založit na PayPal účet). A mám i sám zkušenost s vrácením platby při nedodání zboží. Jednou platbu vrátil přímo obchodník, jednou jsem to musel řešit přes eBay/PayPal, ale v obou případech jsem dostal peníze včetně poštovného zpět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Taky přidám zkušenost jednoho mého zákazníka nakupoval takhle přes Ebay poloosy na mondeo ST220 zaplatil a dodnes nemá vůbec nic takže všude je nějaké riziko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adoks Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Čau, já a hodně známých nakupujeme zde http://www.dealextreme.com/c/car-led-light-bulbs-712 Je to platba pay pal, poštovné mají free, takže započítané v napsané ceně. Vždy všechno došlo a nebyly to jenom žárovky za pár doláčů :-). Jen je potřeba počítat s pomínkama pro objednávání ze zahraničí. Tuším, že od 25 euro se platí DPH a od nějaké vyšší částky se platí DPH + clo. Mají vychytávku, že při objednání se dá nastavit procentuelně nižší cena. 100x vyzkoušeno a nebo objednávat na víckrát. Je to jedno poštovný je free. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 presne z tadiaľto som objednával...čakám 10 deň :D ešte by ma zaujímalo,ako sa dá nastaviť menšia percentuálna cena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adoks Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Jo doba dodání je min. 14 dní. Ale zatím nám vždy vše došlo a bez problémů. Já to objednávám přes kamaráda pač nemám pay pal. Ale mělo by to být někde v nabídkách při finálním výběru poštovného atd. Nevím přesně, ale šlo by se zeptat kamaráda co to řeší. A jen upřesním ta úprava ceny spočívá v napsání menší ceny na odesílaný balík z důvodu neplacení DPH a cla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Dal jsem do zrcátek tyto led http://www.dealextreme.com/p/t10-4w-160lm-5x5050-smd-led-car-white-light-bulbs-pair-71627 a super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ricardo1 Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 a nevyhadzuju vam tieto ledky na pc chybu? niektore totiz vyhadzovali, ze ziarovka je vadna, treba vymenit.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 V poho = tam nejsou hlídané B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
topik10 Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 Ma niekto z vás fotky ako to svieti zo starymi a s novymi ledkami??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ricardo1 Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 Ma niekto z vás fotky ako to svieti zo starymi a s novymi ledkami??? urcite to musi svietit super. ja by som chcel vymenit aj na parkovackach, ale tam su kontrolovane, takze treba s odporom a niekde som dokonca videl aj farebne prevedenia s paticou do zadnych svetiel, namiesto ziaroviek. to by bola uz supa, lenze asi aj cena :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 tady mam foto jak to sviti s novejma, ty puvodni nemam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 a nevyhadzuju vam tieto ledky na pc chybu? niektore totiz vyhadzovali, ze ziarovka je vadna, treba vymenit.... V poho = tam nejsou hlídané B) Chybu hlásí, ale jen v diagnostice. Na maxidotu/budíkách se upozornění neukazuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 me hlasi chybu pouze ledky v osvetleni spz. Jinak to ostatni nedelaji :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
topik10 Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Zajtra si ich idem kupit pretoze aj tak mi na lavej strane nesvieti musim ju vymenit a kedze budem rozoberat jedno rozoberiem aj druhe. Baurak diky za fotky si ma inspiroval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ricardo1 Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 myslis, ze je dobre rozoberat teraz v zime to zrkadlo, kedze je tu pravdepodobnost ulomenia tych cudlikov? alebo ako ho rozoberas ty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 ja to delam tak, ze ho za horni hranu skla vezmu a pomalu za nej tahnu smerem k sobe az pomalu vypadne a povoli se z tech uchytu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.