Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak o tom žádná, jasně pro rodinu, která využije kufr ano, pokud nechci dát ranec peněz za Octu, ale na druhou stranu, Octu lze postupně dovybavit, u Rapida jsou možnosti zřejmě dost omezený,

na běžné používání je 1,2 77kW dobrá volba, jen si musím někdy na suchu zkusit podvozek, protože už Octa není v zatáčkách žádná hitparáda a Rapid má vzadu nápravu o generaci zpět,

když Rapida, tak bych šel do 1,4 tsi, ale já kufr nepotřebuju ....

Jasně vše je potom o příplatkách, já mám za cenu 379.000,-Kč klimatizaci, vyhřivaná přední sedadla, tempomat , navigaci, všechna okna v elektrice ,alu kola, Sun set, parkovací senzory , loketní opěrku v předu i vzadu .

Když to vezmu pár let zpátky tak obyčejná Octavia 2 combi ,která měla pouze přední okna v elektrice, manuelní klimu, a bez radia ,bez tempomatu bez Alu kol tak stála 600.000 Kč. Rok 2004. Rapid v pohodě převeze to co potřebuji a při prodeji nebude takový cenový rozdíl jako u O2 jelikož Rapid stojí o hodně méně.

Odkaz ke komentáři

Já si myslím ,že až Škodovka zveřejní nový ceník O3 tak si hodně lidí si koupí Rapida. Protože cena je v dnešní době rozhodující.

Ano to je jasná, že příplatky jsou a budou . Ale to je právě to co z auta za 500.000 Kč může udělat i auto za 800.000 Kč. Každému vyhovuje něco jiného. Mě například vadí že Rapid nemá xenony, ale to chápu protože by si Rapida se xenony moc lídí nekoupilo . Nemá střešní okno ,ale to taky přežiju . To je přesně ono, kdyby by to bylo v příplatcích tak člověk má horší rozhodování a místo 379.000 ,- by stál 500.000 kč a to už bych fakt za to auto nedal.

Upraveno uživatelem bburago
Odkaz ke komentáři

jarda: ...a proto máš octavku bez kufru...nebo mi máme golfa s kufrem? :lol:

příplatky byly jsou a budou...i u prémiových značek.

asi tak,

jen když jsem kupoval toho bezkufrovýho, tak kufrové auto bylo + 70.000 Kč, to mi vyjde levněji stěhováci jednou do roka biggrin.gif,

hele jestli bude Golf 7 Variant vypadat jako na fotkách v posledním AutoTipu, tak nevím, nevím.....

Jasně vše je potom o příplatkách, já mám za cenu 379.000,-Kč klimatizaci, vyhřivaná přední sedadla, tempomat , navigaci, všechna okna v elektrice ,alu kola, Sun set, parkovací senzory , loketní opěrku v předu i vzadu .

Když to vezmu pár let zpátky tak obyčejná Octavia 2 combi ,která měla pouze přední okna v elektrice, manuelní klimu, a bez radia ,bez tempomatu bez Alu kol tak stála 600.000 Kč. Rok 2004. Rapid v pohodě převeze to co potřebuji a při prodeji nebude takový cenový rozdíl jako u O2 jelikož Rapid stojí o hodně méně.

pěkná cenovka, dost sleva při koupi palec.gif

post-117-0-76283000-1357495060_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Právě ,že cena byla zajímavá. Rapid i s příplatkama stál 479.000,- a to bych za něj fakt nedal.Sleva více jak 20% .

Vyslechl jsem si již několikrát ,co jsem to koupil za auto ,že za tu ceníkovou cenu by to nekoupil. Stále se za autem lidi otáčí ,jelikož jich moc nejezdí.

Odkaz ke komentáři

Rapid sa u nás predáva prekvapivo dobre, aj napriek dosť vysokej cene. Pre podporu predaja sa zaviedli akciové balíky za nulovú cenu:

* Active Plus = klíma, hmlovky, centrál s DO, tónované sklá, tretia hlavová opierka vzadu

* Ambition Plus = climatronic, rádio Swing, 15" disky Carme, sunset, tempomat, multivolant, park senzory vzadu, tretia hlavová opierka

* Elegance Plus = GSMII bez držiaku s BT, multivolant pre rádio a telefón, 16" disky Dione, Sunset, park senzory vzadu, corner hmlovky, zadný stierač, MDI, lakťová opierka a tretia hlavová opierka vzadu

Pre mňa prekvapivé vcelku je to, že napriek cene, človek skôr stretne na ceste nepolepeného Rapida, ako francúzsku konkurenciu Peugeot 301/Citroen C-Elysse. Že by ľudia predsalen nepočúvali na argument "cena je až na prvom mieste"?

Odkaz ke komentáři

Rapid sa u nás predáva prekvapivo dobre, aj napriek dosť vysokej cene...

Pre mňa prekvapivé vcelku je to, že napriek cene, človek skôr stretne na ceste nepolepeného Rapida, ako francúzsku konkurenciu Peugeot 301/Citroen C-Elysse. Že by ľudia predsalen nepočúvali na argument "cena je až na prvom mieste"?

Jeden predajca mi hovoril že mu dosť ľudí čo čakalo na Rapida odišlo ku francúzom..

Ale je fakt že tu som videl v premávke asi dvoch nepolepených Rapidov ale z francúzov si nespomínam ani na jedného..

Odkaz ke komentáři

Servisné balíky? Nič mi to nehovorí. Ale od pondelka nová akcia na Rapid v SR - akčný model Rapid Max :palec: Ak som to správne pochopil, tak Active 1,2 MPI s klímou, el oknami, rádiom, DO, 6x abg, esp, zárukou 4 roky za 10400 eur; Ambition 1,2 MPI s climatronicom, lepším rádiom, alu diskami, sunsetom, parkasistentom a mf volantom za 11700. Myslím, že sa blýska na lepšie časy :pivo:

Odkaz ke komentáři

Hm tie servisné balíky netuším čo znamenajú, zatiaľ žiadne info k nim. Ale akcia Rapid Max platí samozrejme na všetky motorizácie, v podstate sú to pakety Plus zdarma pre danú výbavu a ešte navyše -1000 eur z akciových cien. Verím tomu, že predaj sa rozbehne. Hlavne po tom, čo sa objavili ceny OIII :blink:

Odkaz ke komentáři

Během dnešního dne jsem potkal 3 Rapidy (bílá,modrá,červená) a ani jeden nebyl předváděčka. Že by se konečně začal prodávat tak jak má. Ale nikde jsem ještě neviděl Rapida ve žluté barvě. Myslím ,že žlutá by mu strašně moc slušela.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...